OPC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα. Κάθε φορά που κάνει boot το pc ,πριν ξεκινήσει να φορτώνει το λειτουργικό,με ρωτάει ποιό λειτουργικό να φορτώσει? Τα XP ή τα 2000. Το θέμα όμως είναι ότι όταν είχα κάνει την βλακέια να βάλω ΚΑΙ τα 2000 πάνω είδα ότι κάτι είχα κάνει λάθος και δεν μπούταρε τα 2000.Έτσι,έκανα format και έβαλα τα XP και όλα ok. Απο χτές όμως ξανάρχισε να με ρωτάει ποιο λειτουργικό θα φορτώσει. Αν επιλέξω τα 2000,δεν τα φορτώνει,μόνο τα XP. Τα φώτα σας plz :?
netcrawler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δεξι κλίκ my computer -> Properties Advanced Tab -> Startup And Recovery -> settings click edit και διέγραψε την γραμμή που λέει για 2000 και ότι έχει απο κάτω της Ελπίζω να βοήθησα
OPC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Να'σε καλά αδερφέ,αυτό ήταν.Ευχαριστώ Και μιας και την 1η φορά δεν τα κατάφερα,πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και 2ο λειτουργικό που να δουλεύει όμως; Έχω 2 hdd,ο ένας 80αρης που έχει τα XP και ο άλλος 200αρης με 2 partitions που έχει τις σαβούρες (mp3,dvd,mpeg κτλ) Το 2ο,αν βάλω,θα είναι Windows 2000 Pro En + sp4 (μέχρι το 4 νομίζω πως έχω)
nucleus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Και μιας και την 1η φορά δεν τα κατάφερα' date='πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και 2ο λειτουργικό που να δουλεύει όμως;Έχω 2 hdd,ο ένας 80αρης που έχει τα XP και ο άλλος 200αρης με 2 partitions που έχει τις σαβούρες (mp3,dvd,mpeg κτλ) Το 2ο,αν βάλω,θα είναι Windows 2000 Pro En + sp4 (μέχρι το 4 νομίζω πως έχω)[/quote'] Nomizo oti o boot manager ton 2000 tha anagnorisei aytomata ta XP poy hdh exeis kai tha sta balei san epilogh. An oxi tha prepei na peirakseis to arxeio poy soy eipe prin o netcrawler sta 2000 kai na prosteseis thn analogh grammh gia to installation ton XP (poy einai akrivos h idia me ayth poy exeis tora).
billpeppas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Για να είσαι απολύτως ok , τρέξε και ένα FixMBR
netcrawler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 έχω την εντύπωση οτι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις τα 2000 και μετά τα XP ώστε τα XP να δούν τα 2000
nucleus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Για να είσαι απολύτως ok , τρέξε και ένα FixMBR an mpei sto Recovery Console den xreiazetai to FixMBR mia kai den einai ayto to problhma prepei na trexei to BOOTCFG kai na kanei rebuild thn lista poy exei o bootmanager apo ekei. info gia thn BOOTCFG grafontas help BOOTCFG sto command prompt toy recovery console έχω την εντύπωση οτι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις τα 2000 και μετά τα XP ώστε τα XP να δούν τα 2000 Ayth einai h diadikasia poy proteinei h microsoft alla nomizo oti tha doylepsei kai h parapano methodos poy anafero
netcrawler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Θα δουλέψει και με την μέθοδο σου φίλε nucleus έχεις δίκιο
billpeppas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με την λίστα με τα λειτουργικά που βγάζει μωρέ. Αλλά επειδή μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθούνε προβλήματα , κάνεις και ένα FixMBR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.