Προς το περιεχόμενο

XP Pro En or 2000 Pro

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Κάθε φορά που κάνει boot το pc ,πριν ξεκινήσει να φορτώνει το λειτουργικό,με ρωτάει ποιό λειτουργικό να φορτώσει?

Τα XP ή τα 2000.

Το θέμα όμως είναι ότι όταν είχα κάνει την βλακέια να βάλω ΚΑΙ τα 2000 πάνω είδα ότι κάτι είχα κάνει λάθος και δεν μπούταρε τα 2000.Έτσι,έκανα format και έβαλα τα XP και όλα ok.

Απο χτές όμως ξανάρχισε να με ρωτάει ποιο λειτουργικό θα φορτώσει.

Αν επιλέξω τα 2000,δεν τα φορτώνει,μόνο τα XP.

Τα φώτα σας plz :?

Δημοσ.

Δεξι κλίκ my computer -> Properties

Advanced Tab -> Startup And Recovery -> settings

click edit και διέγραψε την γραμμή που λέει για 2000 και ότι έχει απο κάτω της

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Να'σε καλά αδερφέ,αυτό ήταν.Ευχαριστώ :D

Και μιας και την 1η φορά δεν τα κατάφερα,πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και 2ο λειτουργικό που να δουλεύει όμως;

Έχω 2 hdd,ο ένας 80αρης που έχει τα XP και ο άλλος 200αρης με 2 partitions που έχει τις σαβούρες (mp3,dvd,mpeg κτλ)

Το 2ο,αν βάλω,θα είναι Windows 2000 Pro En + sp4 (μέχρι το 4 νομίζω πως έχω)

Δημοσ.
Και μιας και την 1η φορά δεν τα κατάφερα' date='πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και 2ο λειτουργικό που να δουλεύει όμως;

Έχω 2 hdd,ο ένας 80αρης που έχει τα XP και ο άλλος 200αρης με 2 partitions που έχει τις σαβούρες (mp3,dvd,mpeg κτλ)

Το 2ο,αν βάλω,θα είναι Windows 2000 Pro En + sp4 (μέχρι το 4 νομίζω πως έχω)[/quote']

Nomizo oti o boot manager ton 2000 tha anagnorisei aytomata ta XP poy hdh exeis kai tha sta balei san epilogh. An oxi tha prepei na peirakseis to arxeio poy soy eipe prin o netcrawler sta 2000 kai na prosteseis thn analogh grammh gia to installation ton XP (poy einai akrivos h idia me ayth poy exeis tora).

Δημοσ.
Για να είσαι απολύτως ok , τρέξε και ένα FixMBR

an mpei sto Recovery Console den xreiazetai to FixMBR mia kai den einai ayto to problhma prepei na trexei to BOOTCFG kai na kanei rebuild thn lista poy exei o bootmanager apo ekei.

info gia thn BOOTCFG grafontas help BOOTCFG sto command prompt toy recovery console

έχω την εντύπωση οτι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις τα 2000 και μετά τα XP ώστε τα XP να δούν τα 2000

Ayth einai h diadikasia poy proteinei h microsoft alla nomizo oti tha doylepsei kai h parapano methodos poy anafero

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με την λίστα με τα λειτουργικά που βγάζει μωρέ.

Αλλά επειδή μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθούνε προβλήματα , κάνεις και ένα FixMBR.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...