Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, chrbodinis είπε

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα του Ee21, κατάφερα και εγώ να συνδέσω το δικό μου VX520 (epay), που εμφάνιζε ακριβός το ίδιο πρόβλημα (Receive Failed στην ανανέωση master key).

POS: EPAY- Verifone VX520 (Version: 20241303)

Ταμειακή: RBS Elio WEB

Ευχαριστώ πολύ τον Ee21, να είσαι καλά, μας έσωσες!

Και γω της rbs έχω την el toro. Χαίρομαι που έκανες δουλειά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει συνδέσει κανείς AQ Smart με vx520 ??

Οι τεχνικοί ταμειακών έχουν διορία μέχρι αύριο να μας δηλώσουν ραντεβού για τον Απρίλιο??

Επεξ/σία από DomToretto

Μια βοηθεια οποιος μπορει. Εχω την micro 2 ics και pos epay verifone vx520. Κατάφερα τα συνδεσα μαλλον γιατι 'μιλησαν' μεταξυ τους και masterkey και ολα τα ειδε απλα μετα δεν ξερω αν δεν κανω κατι σωστα στην ταμειακη αλλα δεν καταφερνω να στειλω το ποσο στο pos. Παταω ποσο μετα ειδος μετα καρτες μου βγαζει επιλογη 1 καρτα παταω το μετρητα που ειναι το κουμπι του οκ και απλα μου εκτυπωνει αποδειξη που γραφει επανω το ποσο και διπλα καρτες. Τι κανω λαθος; 

Έχει λάβει κανένας έγκριση για το voucher με τον τελευταίο (4ο) κύκλο χρηματοδότησης? Έχω κάνει αίτηση από 27/02 και σήμερα μπήκε στο στάδιο της αξιολόγησης... 

40 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, μήπως θέλει να πατήσεις το 1 για να ανοίξει το λινκ με το POS?

Παταω και το 1 αλλα απλα μου βγαζει την ιδια ενδειξη δεν αλλαζει κατι. Δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οτι βγαζει καποιο σφαλμα η κατι. Δεν παει καν το ποσο εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Mulder_sam είπε

Παταω και το 1 αλλα απλα μου βγαζει την ιδια ενδειξη δεν αλλαζει κατι. Δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οτι βγαζει καποιο σφαλμα η κατι. Δεν παει καν το ποσο εκει

Μάλλον δεν επικοινωνούν. Κανονικά όταν πατάς κάρτα πρέπει να στέλνει στο pos το ποσό.Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ,  κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos

Επεξ/σία από alexx

2 λεπτά πριν, alexx είπε

Μάλλον δεν επικοινωνούν. Κανονικά όταν πατάς κάρτα πρέπει να στέλνει στο pos το ποσό.Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ,  κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos

Οτι ειπες το έχω κάνει εκτος απο το να παρω masterkey. Θα δω και αυτο και βλεπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mulder_sam είπε

Μια βοηθεια οποιος μπορει. Εχω την micro 2 ics και pos epay verifone vx520. Κατάφερα τα συνδεσα μαλλον γιατι 'μιλησαν' μεταξυ τους και masterkey και ολα τα ειδε απλα μετα δεν ξερω αν δεν κανω κατι σωστα στην ταμειακη αλλα δεν καταφερνω να στειλω το ποσο στο pos. Παταω ποσο μετα ειδος μετα καρτες μου βγαζει επιλογη 1 καρτα παταω το μετρητα που ειναι το κουμπι του οκ και απλα μου εκτυπωνει αποδειξη που γραφει επανω το ποσο και διπλα καρτες. Τι κανω λαθος; 

Θα πρεπει κ μεσα στον προγραμματισμο - καρτες  να βαλεις πχ την καρτα-1 , συνδεση με eftpos =1 κ προφορτομενες καρτες=0 , εάν δεν το εχεις κανει ηδη , οπως κ το να δημιουργησεις μια καρτα με περιγραφη καρτα προφορτομενη , συνδεση με eftpos=1 κ προφορτομενες καρτες = 1.
Επειτα η διαδικασια εφοσον ειναι συνδεδεμενα ταμειακη κ pos σωστα ειναι , ποσό - τμημα - κουμπι καρτες-επιλογη αντιστοιχης καρτας με τα βελακια - 3 φορες μετρητα. Μετα το Δωσε Ποσό , στελνεται η εντολη στο eftpos.

Επίσης τα συγκεκριμενα τερματικά , από όσα εχω ακούσει μέχρι σήμερα μπορεί κ να χρειαστεί να στείλεις την εντολή απο την ταμειακή 4 κ 5 φορές καμιά φορά για να παίξει.(για ICS micro-micro 2 & Infopos Exs τουλαχιστον)

Επεξ/σία από Hollyman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτο το μαραφετι μπορω να κοβω αποδειξη και να παιρνω και καρτα ?

https://www.sotiriadis.com.gr/syskeyi-pos-admate-ecr-h10-syskeyi-and-syndromi.html

Στην περιγραφη λεει συνδεση με viva wallet pos (εγω συνεργαζομαι με Εθνικη).

Αν δωσω κερατιατικα 580 ευρω θα εχω τουλαχιστον το κεφαλι μου ησυχο?

Επεξ/σία από 4saken

52 λεπτά πριν, 4saken είπε

Με αυτο το μαραφετι μπορω να κοβω αποδειξη και να παιρνω και καρτα ?

https://www.sotiriadis.com.gr/syskeyi-pos-admate-ecr-h10-syskeyi-and-syndromi.html

Στην περιγραφη λεει συνδεση με viva wallet pos (εγω συνεργαζομαι με Εθνικη).

Αν δωσω κερατιατικα 580 ευρω θα εχω τουλαχιστον το κεφαλι μου ησυχο?

Στην ΑΑΔΕ πάντως που κοίταξα αυτό που λες, δεν είναι καταχωρημένο ως αδειοδοτημένο.

Δες αυτό, το έχω, λειτουργεί μία χαρά: https://primer.gr/epayetameiaki/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ingenico gprs pos μπoρει να διασυνδεθει με ταμειακη?

Ο τεχνικος της ταμειακης λεει οχι επειδη ειναι gprs...

Επεξ/σία από Feigen

5 hours ago, leon235 said:

Στην ΑΑΔΕ πάντως που κοίταξα αυτό που λες, δεν είναι καταχωρημένο ως αδειοδοτημένο.

Δες αυτό, το έχω, λειτουργεί μία χαρά: https://primer.gr/epayetameiaki/

Κατα 99% το ειδα και σε δυο μαγαζια απο κοντα, για να το φερνουν θα ειναι αδειοδοτημενο, μηπως δεν το εχουν περασει στο site της ΑΑΔΕ?

5 hours ago, Feigen said:

ingenico gprs pos μπoρει να διασυνδεθει με ταμειακη?

Ο τεχνικος της ταμειακης λεει οχι επειδη ειναι gprs...

Εχει δικιο, αν και ο δικος μου τεχνικος μου ειπε οτι συντομα θα διασυνδεθει τι να πω...

Αλλο pos δεν εχεις?

Επισκέπτης
Στις 20/3/2024 στις 7:24 ΜΜ, sdikr είπε

...οσο και να σου φαίνεται παράξενο,    500.000+ μικρές επιχειρήσεις που κόβουν μαύρα δεν είναι αστείο

Καλημέρα, 

500.000? Εχει ανακοινωθει καπου αυτο? Να υποθεσω οτι ειναι διασταυρωμενο? (Καποιο link?) Η΄ειναι η ιστοριουλα που μου λενε οοοοοολοι οι ΔΥ? 

Δηλαδη οι 500.000, τα μισα POS της αγορας, που καποιοι εχουν διπλά και τριπλά, εισπραττουν με καρτα αλλα δεν εκδιδουν αποδειξη? Γιατι απ' οτι εχω διαβασει, οι αγορες με καρτα στα εμπορικα μαγαζια εχουν περασει το 85%. 

Προσωπικα δεν εχω κανει ΠΟΤΕ τετοια πονηριά, να πληρωθω με καρτα και να μην εκδωσω παραστατικο. Αλλωστε, τα ανταλλακτικα που πουλαω ερχονται ΟΛΑ με παραστατικα, οποτε φαινονται οι αγορες, και ομοια τα "ξεφορτωνομαι". 

Ενταξει, ανεφερε και ενας σχολιαστης παραπανω πχ για τα "καφε",  οπου εκει αντε να βρεις ποσους καφεδες πουλησε απο ενα κιλο καφε. Εαν παμε παλι στα παροχης υπηρεσιων (πχ υδραυλικος, δικηγορος, γιατρος), εκει δεν "παιζει" καν η χρηση καρτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...