Highlander Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, 1comment είπε Αν είναι πιστοποιημένος ταμειακός, νομίζω είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί με τη διασύνδεση. Προφανώς κανένας τεχνικός δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τα πος αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Που το λέει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Oι ιδιοι το λενε. Αναφορά σε κείμενο Μας έδωσαν εντολή να διασυνδέσουμε τις ταμειακές μας με ένα μηχάνημα (EFT/POS), που δεν το έχουμε προμηθεύσει εμείς στους πελάτες μας, που δεν το γνωρίζουμε τεχνικά, και που το λογισμικό του, ακόμα και σήμερα δεν είναι συμβατό με τις ταμειακές μηχανές των πελατών μας. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι μας αναγκάζει το κράτος να παρέμβουμε σε κάτι, που δεν επιτρέπετε από το ίδιο το κράτος να επεμβαίνουμε. Link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Highlander είπε Που το λέει αυτό; Εφόσον η ααδε στις αποφάσεις, στα μεηλ, σε όλα, λέει καθαρά ότι πρέπει να έρθει ο τεχνικός να κάνει τη διασύνδεση, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Έχουν υποχρεωθεί. Φυσικά δεν το κάνουν τζάμπα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon235 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, 1comment είπε Εφόσον η ααδε στις αποφάσεις, στα μεηλ, σε όλα, λέει καθαρά ότι πρέπει να έρθει ο τεχνικός να κάνει τη διασύνδεση, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Έχουν υποχρεωθεί. Φυσικά δεν το κάνουν τζάμπα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει νόμος που μπορεί να αναγκαστεί κάποιος να δουλέψει (στον ιδιωτικό τομέα). Αν θέλει έρχεται, αν θέλει πάει Μαλδίβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Κάπου υπάρχει μια παρανόηση σε όλο αυτό. Επειδή οι εταιρίες των POS δεν έχουν κόσμο να βγάλουν έξω για διασυνδέσεις, η ΑΑΔΕ "αποφάσισε" να τις κάνουμε εμείς. Το δεν έχουν κόσμο, εννοείται καθαρά για θέμα κόστους. Και σκεφτείτε πως οι περισσότεροι έχετε ένα POS με συνδρομή, με προμήθεια ανά συναλλαγή και συνεχίζεται να πιστεύετε πως επειδή το είπε η ΑΑΔΕ είναι δική μας υποχρέωση. Εμείς ως εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί ΦΗΜ έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε μια και δεν είναι στις υποχρεώσεις μας. Όσοι δεν αρνηθήκαμε και πήγαμε για διασυνδέσεις, ενημερώσαμε τον πελάτη και χρεώσαμε αναλόγως. Αν αύριο το πρωί μας υποχρεώσει για οτιδήποτε που δεν μας αρέσει, παραδίδουμε το ζουμπά και ας πάνε στο καλό. Τέλος το πρόβλημα σε όλο αυτό το έργο είναι οι εταιρίες των POS που δεν τις αγγίζει κανείς. Και επειδή έχουν μεγαλύτερη επιρροή στο υπουργείο από εμάς, τους έχουν πείσει πως το πρόβλημα είμαστε εμείς. Το μεγαλύτερο ποσοστό των POS μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ΔΕΝ ήταν αναβαθμισμένα ενώ στην ΑΑΔΕ έδειχναν αναβαθμισμένα. POS που ήταν για χρόνια στο κουτί τους, αναβαθμίστηκαν μαγικά (δεν χρειάστηκε καν ρεύμα). POS που χρειάστηκε να πάρουν 2-3 φορές αναβάθμιση για να γίνει η διασύνδεση. Ακόμη υπάρχουν POS που δεν έχουν αναβαθμιστεί και είναι πάρα πολλά. Μιλάμε για ένα τεράστιο μπάχαλο και σε ποιον ρίχνουν το μπαλάκι; Σε εμάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα, σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε την ταμειακή πχ γιατί κάτι έπαθε, πώς μπορούμε να συνδέσουμε το pos που ήταν πάνω της κουμπωμένο με κάποια άλλη ταμειακή? Γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo8 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Τι πιστευεται για VIVA payments και POS? Εχει συνδεθει κανεις πετυχημενα με ταμειακη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, leon235 said: Δεν νομίζω οτι υπάρχει νόμος που μπορεί να αναγκαστεί κάποιος να δουλέψει (στον ιδιωτικό τομέα). Αν θέλει έρχεται, αν θέλει πάει Μαλδίβες. Φυσικά, μόνο που χάνει την πιστοποίηση για την πώληση και υποστήριξη ταμειακών συστημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, sdikr είπε Φυσικά, μόνο που χάνει την πιστοποίηση για την πώληση και υποστήριξη ταμειακών συστημάτων Για την πώληση δεν χρειάζεται να είσαι εξουσιοδοτημένος τεχνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 58 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε την ταμειακή πχ γιατί κάτι έπαθε, πώς μπορούμε να συνδέσουμε το pos που ήταν πάνω της κουμπωμένο με κάποια άλλη ταμειακή? Γίνεται? Και βεβαια γινεται.Αγοραζεις την καινουργια ταμειακη και ρυθμίζεται το Pos να λειτουργει με την καινουργια.Η παλια ταμειακη ακυρωνεται και πρεπει να την κρατησεις τουλαχιστον δεκα χρονια την παλια και μετα την πετας.Ετσι μου ειχε πει ο λογιστης μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, leon235 είπε Δεν νομίζω οτι υπάρχει νόμος που μπορεί να αναγκαστεί κάποιος να δουλέψει (στον ιδιωτικό τομέα). Αν θέλει έρχεται, αν θέλει πάει Μαλδίβες. Προφανώς δεν τον αναγκάζει να δουλέψει, αλλά δεν θα έρθει ο....κρεοπώλης να σου κάνει την διασύνδεση. Απλά τους αναγκάζει να αποκτήσουν και 1-2 γνώσεις παραπάνω από το μέχρι τώρα ανοίγω ένα κατάστημα και πουλάω ταμειακες και χαρτάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Highlander said: Για την πώληση δεν χρειάζεται να είσαι εξουσιοδοτημένος τεχνικός. Θα πας δηλάδη εσύ να αγοράσεις ταμειακή απο κάποιον που θα σου πεί πάρε την και μετά δεν θα έχεις υποστήριξη; (για να υπογράψει κάποιος το βιβλιαράκι της ταμειακής για την παράδοση και να την βάλει σε λειτουργία πρέπει να έχει εξουσιοδότηση) οκ γιατί όχι δικαιώμα σου Επεξ/σία 19 Μαρτίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris-43 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα αν γνωρίζει κάποιος έχω πάροχο epsilon digital προς το παρόν το pos της Cardlink δεν συνδέεται. Στην σελίδα της ΑΑΔΕ έχω μήνυμα για υποβολή δήλωσης πρόθεσης αντικατάστασης ταμειακού συστήματος με all in one τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Συνδέθηκε μόλις το δικό μου pax a80 με incotex 777. Διαδικασία 5 λεπτών. Μου είπε είμαι από τα πιο γρήγορα που σύνδεσε προφανώς επειδή το πος είναι καινούργιο. Η epay γενικά τους ταλαιπώρησε όλους μέχρι να αναβαθμίσει σωστά τα πος και με το vx520 εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, είπε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spapas83 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, 1comment είπε Συνδέθηκε μόλις το δικό μου pax a80 με incotex 777. Διαδικασία 5 λεπτών. Μου είπε είμαι από τα πιο γρήγορα που σύνδεσε προφανώς επειδή το πος είναι καινούργιο. Η epay γενικά τους ταλαιπώρησε όλους μέχρι να αναβαθμίσει σωστά τα πος και με το vx520 εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, είπε. Άντε μπράβο να και ενα καλό νέο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα