ppmarkos Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 7 ώρες πριν, spapas83 είπε Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ας πληρώσω για να μη γίνει καμία στραβή! Έχω κάνει αναβάθμιση στη μηχανή μέσα Φεβρουαρίου και από τότε παίρνω τον τεχνικό και κάθε φορά μου λέει άλλη δικαιολογία. Τους καταλαβαίνω και αυτούς αλλά άμα φάμε το πρόστιμο πάμε για λουκέτο. Θα πάρω αύριο το πρωί στην Admate που είναι ο αντιπρόσωπος να μου πούνε αν γίνεται να δουλέψει με το VX520. Ειναι σε καλο δρομο η Admate για την συνδεση με Verifone 520... Μεσα στην εβδομαδα λογικα θα δωσει το οκ.. 5 ώρες πριν, Feigen είπε εχω διασυνδεσει το δικο μου verifone vx520 απο 1η του Μαρτη με ταμειακη. jet δουλευει Καθε ταμειακη δυστυχως δικη της παραμετροποιηση για την λειτουργια του καθε pos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon235 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 6 ώρες πριν, manolo8 είπε Ξερεις αν μπορει να κοβει τιμολογια οταν πληρωνεσαι με POS? Ξέρω οτι δέχεται μετρητά, προεισπράξεις, καθυστερημένες πληρωμές (π.χ. εγω το χρησιμοποιώ σε εστίαση και κόβω την απόδειξη πρώτα, πληρώνομαι μετά). Για τιμολόγια οταν τους ρώτησα μου είπαν πως θα προσθέσουν να μπορείς να κόβεις απλά τιμολόγια κατευθείαν απο το All in one στις επόμενες ημέρες. Είδα στο site τους οτι έχουν και ERP που συγχρονίζει αυτόματα όλες τις αποδείξεις απο το All in One, κόβει όλα τα τιμολόγια, έχει εκτυπώσεις, μισθοδοσία, κάρτες προσωπικού κλπ, και συνδέεται με eshop. Θα βάλω μία δωρεάν δοκιμή οταν βρω χρόνο να πω εντυπώσεις. 5 ώρες πριν, manolo8 είπε Ποια λυση προτεινεται για Cloud Ταμειακή? Μην βάλεις cloud τίποτα. Αν πέσει το ίντερνετ ή αν δεν πιάνει καλά ή αν για κάποιον λόγο πέσει ή δεν λειτουργεί η σελίδα τους, το κλείνεις το μαγαζί. Μόνο local πράγματα για λιανική ώστε να λειτουργούν οτι και να γίνει. Όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω εγώ χρησιμοποιώ eΤαμειακή - γκουγκλαρε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spapas83 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλημέρα! Πήρα τηλεφωνο στην Admate για την Incotex 777 και με ενημέρωσαν οτι αυτή παίζει καλά μόνο με Ingenico ict220 και PAX A80. Καλά για ραντεβού Απριλίου στην πλατφόρμα ούτε λόγος. Για το ακατανόμαστο VX520 μου είπε κάντε υπομονή (μέχρι να φάμε το πρόστιμο λογικά) αλλά και πάλι δε θα παίζει καλά. Πήγα Πειραιώς και έκανα αίτητη για ένα εκ των δύο που συνεργάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo8 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 ώρες πριν, leon235 είπε Ξέρω οτι δέχεται μετρητά, προεισπράξεις, καθυστερημένες πληρωμές (π.χ. εγω το χρησιμοποιώ σε εστίαση και κόβω την απόδειξη πρώτα, πληρώνομαι μετά). Για τιμολόγια οταν τους ρώτησα μου είπαν πως θα προσθέσουν να μπορείς να κόβεις απλά τιμολόγια κατευθείαν απο το All in one στις επόμενες ημέρες. Είδα στο site τους οτι έχουν και ERP που συγχρονίζει αυτόματα όλες τις αποδείξεις απο το All in One, κόβει όλα τα τιμολόγια, έχει εκτυπώσεις, μισθοδοσία, κάρτες προσωπικού κλπ, και συνδέεται με eshop. Θα βάλω μία δωρεάν δοκιμή οταν βρω χρόνο να πω εντυπώσεις. Μην βάλεις cloud τίποτα. Αν πέσει το ίντερνετ ή αν δεν πιάνει καλά ή αν για κάποιον λόγο πέσει ή δεν λειτουργεί η σελίδα τους, το κλείνεις το μαγαζί. Μόνο local πράγματα για λιανική ώστε να λειτουργούν οτι και να γίνει. Όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω εγώ χρησιμοποιώ eΤαμειακή - γκουγκλαρε το eΤαμειακή σκεφτομαι αλλα νομιζα οτι ειναι cloud. Το pos στο εδωσαν ή το ειχες? Σε τι τιμη επιπλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 40 λεπτά πριν, spapas83 είπε Καλημέρα! Πήρα τηλεφωνο στην Admate για την Incotex 777 και με ενημέρωσαν οτι αυτή παίζει καλά μόνο με Ingenico ict220 και PAX A80. Να και κάτι ελπιδοφόρο. Εγώ σήμερα περιμένω τον τεχνικό για τη διασύνδεση. Μακάρι να παίξει απροβλημάτιστα το Α80 όπως λένε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spapas83 Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, 1comment είπε Να και κάτι ελπιδοφόρο. Εγώ σήμερα περιμένω τον τεχνικό για τη διασύνδεση. Μακάρι να παίξει απροβλημάτιστα το Α80 όπως λένε. Μακάρι να δουλέψει! Στείλε μετά ένα feedback να μας πείς τα ευχάριστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, spapas83 είπε Μακάρι να δουλέψει! Στείλε μετά ένα feedback να μας πείς τα ευχάριστα! Είχα πάρει κι εγώ τηλ στην admate και κάπως μου τα μάσαγαν για το Α80. Για να δούμε, μακάρι να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλημερα παιδια, εχω pax A80 και θελω να το διασυνδεσω με το tdec 100 extra Ξερει κανεις που βρισκω εναν τεχνικο για να κανει αυτη τη δουλεια? Ειμαι Πειραια, αν ξερετε καποιον στελτε μου πμ παρακαλω πολυ. Η ταμειακη εχει αναβαθμιστει και προσπαθησα να κανω διασυνδεση μονος μου αλλα στο ECR μενου δεν δειχνει να εχει παρει IP το POS και εχει μονο παυλα ενω ειναι συνδεδεμενο με το internet το POS οποτε κατι στραβα ειναι και χρειαζομαι βοηθεια σε αυτο. Ευχαριστω για την προσοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 40 λεπτά πριν, s1mplement είπε Καλημερα παιδια, εχω pax A80 και θελω να το διασυνδεσω με το tdec 100 extra Ξερει κανεις που βρισκω εναν τεχνικο για να κανει αυτη τη δουλεια? Ειμαι Πειραια, αν ξερετε καποιον στελτε μου πμ παρακαλω πολυ. Η ταμειακη εχει αναβαθμιστει και προσπαθησα να κανω διασυνδεση μονος μου αλλα στο ECR μενου δεν δειχνει να εχει παρει IP το POS και εχει μονο παυλα ενω ειναι συνδεδεμενο με το internet το POS οποτε κατι στραβα ειναι και χρειαζομαι βοηθεια σε αυτο. Ευχαριστω για την προσοχη παρε ενα τηλεφωνο εδω να δεις αν μπορουν να σε εξυπηρετησουν. https://www.ics.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, s1mplement είπε Καλημερα παιδια, εχω pax A80 και θελω να το διασυνδεσω με το tdec 100 extra Τεχνικό δεν έχεις για την ταμειακή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, 1comment είπε Τεχνικό δεν έχεις για την ταμειακή; Για την ταμειακη εχω, αλλα δεν ασχολειται αυτος με τα POS μου εδωσε οδηγιες πως βαζω IP στη ταμειακη και τπτ αλλο. Με αλλα λογια καποιον αλλον ψαχνω για διασυνδεση που ασχολειται με τα POS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, s1mplement είπε Για την ταμειακη εχω, αλλα δεν ασχολειται αυτος με τα POS μου εδωσε οδηγιες πως βαζω IP στη ταμειακη και τπτ αλλο. Αν είναι πιστοποιημένος ταμειακός, νομίζω είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί με τη διασύνδεση. Προφανώς κανένας τεχνικός δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τα πος αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, 1comment είπε Αν είναι πιστοποιημένος ταμειακός, νομίζω είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί με τη διασύνδεση. Προφανώς κανένας τεχνικός δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τα πος αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Εγω επρεπε να του φερω την ταμειακη για να μου κανει αναβαθμιση οποτε δυσκολα πιστευω οτι θα ερθει στο μαγαζι μου να κανει διασυνδεση. Θα καλεσω την εταιρεια απο πανω (ics.gr) και θα τους ρωτησω αν μπορουν να βοηθησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Εν τω μεταξύ για να ολοκληρωθεί η διασύνδεση τι θα πρέπει εκ των πραγμάτων να έχει ολοκληρωθεί; Έχω δύο softPOS τα οποία έχουν πάρει master key και πραγματοποιούν κανονικά συναλλαγή σε συνεργασία με την ταμειακή, αλλά μου ήρθε μήνυμα στην ΑΑΔΕ ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου εγω με την ics συνεργαζομαι, απο εκει εχω παρει την ταμειακη και οσες φορες χρειαστηκα τεχνικο ηρθε στον χωρο μου.Και το σεταρισμα του καινουργιου pos που πηρα ο τεχνικος της ics ηταν.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την τεχνικη υποστηριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα