Ducatista Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση παιδιά εσείς που ασχολείστε περισσότερο επειδή θέλω να κάνω αναβάθμιση ταμειακής και δεν έχω voucher αν πάω σε επιλογή μηχανής με pos μαζί μπορώ να χρησιμοποιήσω το voucher του pos που έχω; Και αν ναι υπάρχει καμία ταμειακή να είναι σε προσιτή τιμή; Δεν θέλω πολλά πολλά μικρή και μαζεμένη έτσι και αλλιώς 2-3 χτυπάω..! κοιταζω αυτή https://www.bestprice.gr/item/2157388109/ics-micro-ii-black.html?qid=9K0xwuRhG4k_bf9b5&seq=8&qo=ταμειακη+με+pos&from=search αλλά δεν είναι με pos μήπως να την πάρω;;; Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Ducatista said: Μια ερώτηση παιδιά εσείς που ασχολείστε περισσότερο επειδή θέλω να κάνω αναβάθμιση ταμειακής και δεν έχω voucher αν πάω σε επιλογή μηχανής με pos μαζί μπορώ να χρησιμοποιήσω το voucher του pos που έχω; Και αν ναι υπάρχει καμία ταμειακή να είναι σε προσιτή τιμή; Δεν θέλω πολλά πολλά μικρή και μαζεμένη έτσι και αλλιώς 2-3 χτυπάω..! κοιταζω αυτή https://www.bestprice.gr/item/2157388109/ics-micro-ii-black.html?qid=9K0xwuRhG4k_bf9b5&seq=8&qo=ταμειακη+με+pos&from=search αλλά δεν είναι με pos μήπως να την πάρω;;; Οι λύσεις all in one, έχουν συνδρομή κάθε χρόνο εδώ αυτές που έχουν εγκριθεί https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/all-one-cash-registerpos Αυτή που δίνεις δεν αναφέρει κάπου ότι έχει ενσωματωμένο Pos Επεξ/σία 16 Μαρτίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου Χρησιμοποιει κανεις το συγκεκριμενο?Αξιζει να ξεκινησω συνεργασια με Πειραιως (εχω μονο Εθνικη) η να περιμενω μηπως βγαλουν κατι αντιστοιχο? https://primer.gr/epayetameiaki/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2 ώρες πριν, sdikr είπε Οι λύσεις all in one, έχουν συνδρομή κάθε χρόνο εδώ αυτές που έχουν εγκριθεί https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/all-one-cash-registerpos Αυτή που δίνεις δεν αναφέρει κάπου ότι έχει ενσωματωμένο Pos ναι δεν εχει απλα αν παω σε ξεχωριστη λυση θα βαλω αυτη εκτος και αν εχετε καποια αλλη να μου πειτε καποιος που εχει δουλεψει κατι αντιστοιχο λεω μην μπλεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2 ώρες πριν, 4saken είπε Χρησιμοποιει κανεις το συγκεκριμενο?Αξιζει να ξεκινησω συνεργασια με Πειραιως (εχω μονο Εθνικη) η να περιμενω μηπως βγαλουν κατι αντιστοιχο? https://primer.gr/epayetameiaki/ Μπορείς να κάνεις τη δοκιμή σου ως εξής: Κάλεσέ την τεχνική υποστήριξη να δεις αν θα απαντήσουν. Αν ναι, προχώρα κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 hours ago, Ducatista said: ναι δεν εχει απλα αν παω σε ξεχωριστη λυση θα βαλω αυτη εκτος και αν εχετε καποια αλλη να μου πειτε καποιος που εχει δουλεψει κατι αντιστοιχο λεω μην μπλεξω θα προτιμούσα μια ταμειακή που υποστηρίζει να κόβει τιμολόγια, πιστωτικά κλπ απο την μηχανή, να μπορείς να κάνεις επιστροφές κλπ δεν ξέρω αν αυτή που θες να επιλέξεις το κάνει, κάποια απο αυτά τα κάνουν μηχανές της solidus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου γνωρίζει καποιος τι γινετε με τα softpos τις vivawallet ? ειχα κανει το κινητο μου softpos και πλεον δεν το χρησιμοποιω καθως εχω φυσικο τερματικο , το ερωτημα ειναι το εξης στην Αδεε κανω μη αποδοχη ή μερικη αποδοχη ή αφηνω τον παροχο (vivawallet) να ενημερωσει την Αδεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo8 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2024 στις 5:11 ΠΜ, maverick290402 είπε Έχω και εγώ το vx520 της cardlink και άκουσα από δύο διαφορετικούς τεχνικούς ότι περιμένουν νέο update την επόμενη εβδομάδα.... Από την άλλη πάλι η cardlink σε χθεσινή επικοινωνία μου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Απλά περιμένουμε και βλέπουμε..... Ερώτηση: όταν πετύχει η διασύνδεση πως το βλέπει η ΑΑΔΕ; Έχω γνωστούς που έχουν κάνει διασύνδεση εδώ και 10 μέρες και ακόμα τους στέλνει μήνυμα να προχωρήσουν στην διασύνδεση μέχρι τέλος του μήνα.... Περιμενουμε μεχρι πότε? Να ληξει η προθεσμία? Αντε και να το αναβαλεις μεχρι τελος Απριλη.Αν η cardlink δεν κανει τελικα update? Αν φταιει τελικα και η ταμειακη subtotal? Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν λεει τι φταιει με αποτελεσμα να μην ξερεις πως να κινηθεις. Με ποια POS εχετε κανει πετυχημενη διασυνδεση με Subtotal ταμειακη...? Το VX520 αρνειται να συνεργαστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, skaros1 said: γνωρίζει καποιος τι γινετε με τα softpos τις vivawallet ? ειχα κανει το κινητο μου softpos και πλεον δεν το χρησιμοποιω καθως εχω φυσικο τερματικο , το ερωτημα ειναι το εξης στην Αδεε κανω μη αποδοχη ή μερικη αποδοχη ή αφηνω τον παροχο (vivawallet) να ενημερωσει την Αδεε? Μπαίνεις στο panel της viva και κάνεις διαγραφή ο,τι δεν χρησιμοποιείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, skaros1 είπε γνωρίζει καποιος τι γινετε με τα softpos τις vivawallet ? ειχα κανει το κινητο μου softpos και πλεον δεν το χρησιμοποιω καθως εχω φυσικο τερματικο , το ερωτημα ειναι το εξης στην Αδεε κανω μη αποδοχη ή μερικη αποδοχη ή αφηνω τον παροχο (vivawallet) να ενημερωσει την Αδεε? εγω παντως που τα εκανα διαγραφη απο την ααδε (δεν το αποδεχομαι δηλαδη) στον επομενο μηνα ηταν παλι εκει. Οποτε μαλλον οπως λεει και ο φιλος @Finn η καλυτερη λυση θα ειναι να γινει διαγραφη απο μεσα απο το περιβαλλον της vivawallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekoufonikou Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 18/2/2024 στις 10:35 ΠΜ, kolossos είπε Καλημερα, Viva με POS S800, και αναβαθμιση δεν εχει γινει ακομα. Στο chat bot της Viva τα μηνυματα κονσερβας λενε τα γνωστα, να γινει η διασυνδεση εως τις 29/2/24. Ο προμηθευτης της ταμειακης μου λεει οτι και στον maverick290402 πιο πανω. Μας παιζουν μπαλακι, και εχουμε και τη φοβερα προστιμου! Το δευτερο προβλημα που αναφερθηκε και απο αλλο σχολιαστη ειναι το "Τα τιμολόγια που κόβω απο τον υπολογιστή πως θα συνδεθεί αυτό με το POS για τον πελάτη που θα με πληρώνει με κάρτα και εγώ δεν θα μπορώ να πληκτρολογήσω κανένα ποσό στο POS?" Καθε 1-2 χρονια οι κοπριτες αλλαζουν απαιτησεις και εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τα χωνουμε συνεχεια. Καλημέρα κατάφερες να κάνεις την διανυσνδεση της ταμειακης με το pos s800 της vivawallet? Το έχει καταφέρει κάποιος έως τώρα? Ο τεχνικός της ταμειακης μου λέει φταίει το μηχανάκι pos κ ότι πρέπει να το αλλάξω παρόλο που έτυχε να βγάλει στις πολλές δοκιμές 2 αποδείξεις με ολοκληρωμένη διαδικασία διασυνδεσης. Έκτοτε μου βγάζει error 200 σαν μνμ στην ταμειακη. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Μέσα από το chat που είχα χθες με την viva περιμένω ενημέρωση από τεχνικό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon235 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 ώρες πριν, 4saken είπε Χρησιμοποιει κανεις το συγκεκριμενο?Αξιζει να ξεκινησω συνεργασια με Πειραιως (εχω μονο Εθνικη) η να περιμενω μηπως βγαλουν κατι αντιστοιχο? https://primer.gr/epayetameiaki/ Το έχω εγώ, δουλεύει απροβλημάτιστα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο για να πάρω το POS στα χέρια μου (pax), αλλά μετά όλα πήγαν ρολόι. Μείνετε μακριά απο ταμειακές, τελείωσαν. Έφαγα την ζωή μου για να διασυνδέσω την ταμειακή, το κατάφερα, μετά έχανε την ip, μετά δεν έβρισκα τον τεχνικό, μετά δεν ξαναδούλευε, ΜΑΚΡΙΑ! Έβαλα το συγκεκριμένο All in One και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, όλα δούλευαν απο την αρχή ρολόι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo8 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, leon235 είπε Το έχω εγώ, δουλεύει απροβλημάτιστα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο για να πάρω το POS στα χέρια μου (pax), αλλά μετά όλα πήγαν ρολόι. Μείνετε μακριά απο ταμειακές, τελείωσαν. Έφαγα την ζωή μου για να διασυνδέσω την ταμειακή, το κατάφερα, μετά έχανε την ip, μετά δεν έβρισκα τον τεχνικό, μετά δεν ξαναδούλευε, ΜΑΚΡΙΑ! Έβαλα το συγκεκριμένο All in One και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, όλα δούλευαν απο την αρχή ρολόι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κοστος? Πληρωνεις μονο συνδρομη? Στις 21/10/2023 στις 1:35 ΜΜ, 1comment είπε Μίλησα μόλις με την epay (τερματικό πειραιώς). Τελικά αν δεν ενδιαφερθούμε οι ίδιοι, μην περιμένετε οι πάροχοι να κάνουν αναβάθμιση από μόνοι τους. Μου είπε η υπάλληλος ότι αναβαθμίζεται το pos μου, άρα γλιτώνω την αντικατάσταση. Θα μου στείλουν ένα μήνυμα με κάποια πράγματα που θέλουν να τους πληροφορήσω (αν έχω στατική ip κ.α.) και θα τους πάρω τηλ να τους τα πω ώστε να κάνουν την παραμετροποίηση. Αυτά για αρχή. Το μήνυμα που μου έστειλαν. Ακαταλαβίστικο, ελπίζω ο τεχνικός να το καταλάβει. Και κομμένο στη μέση. Αν δεν μπορούν ούτε ένα μήνυμα να στείλουν.... Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ζητησαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon235 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, manolo8 είπε Κοστος? Πληρωνεις μονο συνδρομη? Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ζητησαν? Πληρώνω συνδρομή, γύρω στα 12 ευρώ τον μήνα + 50 το έτος για υποστήριξη αν θυμάμαι καλά. Εγώ το πήρα με voucher και είναι δωρεάν για έναν χρόνο (πληρώνεις μόνο ΦΠΑ). Όταν λες τι ζήτησαν, εννοείς απο χαρτιά κλπ; Γιατί δεν μου ζήτησαν τίποτα, η αναβάθμιση γίνεται απο το τερματικό, κατεβάζεις την εφαρμογή, πατάς αγορά και βάζεις κάρτα για να πληρώσεις. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσεις μαζί τους. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από leon235 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1964 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, leon235 είπε Πληρώνω συνδρομή, γύρω στα 12 ευρώ τον μήνα + 50 το έτος για υποστήριξη αν θυμάμαι καλά. Εγώ το πήρα με voucher και είναι δωρεάν για έναν χρόνο (πληρώνεις μόνο ΦΠΑ). Όταν λες τι ζήτησαν, εννοείς απο χαρτιά κλπ; Γιατί δεν μου ζήτησαν τίποτα, η αναβάθμιση γίνεται απο το τερματικό, κατεβάζεις την εφαρμογή, πατάς αγορά και βάζεις κάρτα για να πληρώσεις. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσεις μαζί τους. 200 ευρώ τον χρόνο ,ενώ μια ταμειακή κάνει 300 ευρώ για 6 με 7 χρόνια ,δεν το λες και συμφέρον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα