Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 minutes ago, 1comment said:

Τηλεφώνησα στην εταιρία και μου είπαν ότι εφόσον έκανα αναβάθμιση τέλος Φεβρουαρίου, τις υπόλοιπες ενημερώσεις τις παίρνει αυτόματα. Τα ίδια με τον τεχνικό δηλαδή! Καταλαβαίνεις ότι και να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον τεχνικό, εφόσον και η εταιρία λέει τα ίδια, δεν μπορώ να βασιστώ κάπου αλλού.

Στο αν συνδέεται απροβλημάτιστα με pax a80, μου τα μάσαγε. Αλλά μου είπε ότι βγαίνουν συνέχεια ενημερώσεις και λύνονται τα προβλήματα. 

Δεν έχω κάτι να σου πω, απο την στιγμή που σου λένε αυτό απο την εταίρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

σύνδεσα χθες το ICT 220 POS με μία MIRKA ταμειακή , όλα καλά , μέχρι που μία φορά τραβάει κανονικά απόδειξη το ταμείο και μία μου πετάει error 200 , χάνει το connection με το POS και αναγκάζομαι να πατάω ακύρωση και μετρητά για να μου βγάλει την απόδειξη η ταμειακή . Λέτε να είναι θέματα router η κάτι με το ethernet; , ο τεχνικός δεν έχει ιδέα..

4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Άνοιξε η πλατφόρμα σήμερα για ραντεβού με τεχνικό τον Απρίλιο για να πάρετε ένα μήνα ακόμα παράταση όσοι δεν έχετε κάνει την διασύνδεση.Ζητηστε από τον τεχνικό σας να σας βάλει ραντεβού στην πλατφόρμα για να σας φύγει το άγχος όσοι ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει την διασυνδεση

δώσε λινκ για την πλατφορμα σε παρακαλω

Δεν βρισκω το λινκ αλλα φανταζομαι μονο οι τεχνικοι θα μπορουν να δηλωσουν το ρεντεβου.Μιλα με τον τεχνικο σου θα ξερει να σου πει περισσοτερα.

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν βρισκω το λινκ αλλα φανταζομαι μονο οι τεχνικοι θα μπορουν να δηλωσουν το ρεντεβου.Μιλα με τον τεχνικο σου θα ξερει να σου πει περισσοτερα.

Αν ισχύει αυτό να δεις που ούτε ραντεβού δεν θα μας κλείνουν για να μην είναι εκτεθειμένοι αυτοί μετά με την προθεσμία του ραντεβού τους....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 hours ago, Kleon2018 said:

σύνδεσα χθες το ICT 220 POS με μία MIRKA ταμειακή , όλα καλά , μέχρι που μία φορά τραβάει κανονικά απόδειξη το ταμείο και μία μου πετάει error 200 , χάνει το connection με το POS και αναγκάζομαι να πατάω ακύρωση και μετρητά για να μου βγάλει την απόδειξη η ταμειακή . Λέτε να είναι θέματα router η κάτι με το ethernet; , ο τεχνικός δεν έχει ιδέα..

Καλησπέρα.

Είναι 100% θέμα firmware της ταμειακής ... το V1 R1 T45 με ημερομηνία έκδοσης 13/2/2024 λειτουργεί μια χαρά. 2 γνωστοί μου με Μirka είχαν το ίδιο πρόβλημα.

https://support.infopos.gr/firmware-ftm/

Spoiler

3.jpg.1314b3c900c7a7640d50dd45193b72e3.jpg

Εγώ είχα ίδιο πρόβλημα με error 200 με την Arcadia... και στις 8/3 αναβαθμίστηκε μόνη της ένα βράδυ αφού έκοψα Ζ.

Κι άλλος συμφορουμήτης που παραθέτω είχε παρόμοιο πρόβλημα με την Carina. ⬇️ 

On 01/03/2024 at 12:39, thanosoik said:

Καλημέρα. Είχα πρόβλημα με το vx 520 πειραιώς. Ενώ γινόταν οι σύνδεση με την ταμειακή καρίνα net 2 infopos έχανε επικοινωνία. Τρεις μέρες στο ίδιο πρόβλημα. Όταν το κανε διαγραφή από την ταμειακή και το ξανά έκανε εγκατάσταση δούλευε μετά από λίγη ώρα έκλεινε επικοινωνία και γινότανε ο χαμός. Τελικά χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο αυτός με τις ταμειακές να περάσουν καινούργια αναβάθμιση στην ταμειακή. Μετά από αυτό δουλεύουν όλα άψογα. 

Ρώτα τον τεχνικό σου ή την infopos αν υπάρχει κάποια επιλογή στο menu, να ζητήσεις αναβάθμιση επι τόπου. Aλλιώς ή περιμένεις τον ανάδρομο ερμή να αναβαθμιστεί μόνη της κάποια μέρα όπως η δική μου, ή την πας στον τεχνικό να σου βάλει το καινούργιο firmware χειροκίνητα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Καταφερε κανεις διασυνδεση pos VX520 με Subtotal one? O τεχνικος λεει οτι φταιει το pos , τη subtotal δεν την βρισκεις στο τηλεφωνο, epay ουτε καν πετυχαινεις κανεναν. Ειμαι αναμεσα να αλλαξω ταμειακη,να αλλαξω pos , να αλλαξω και τα 2 ή να βαλω παροχο cloud?🤪

3 ώρες πριν, manolo8 είπε

Καταφερε κανεις διασυνδεση pos VX520 με Subtotal one? O τεχνικος λεει οτι φταιει το pos , τη subtotal δεν την βρισκεις στο τηλεφωνο, epay ουτε καν πετυχαινεις κανεναν. Ειμαι αναμεσα να αλλαξω ταμειακη,να αλλαξω pos , να αλλαξω και τα 2 ή να βαλω παροχο cloud?🤪

Έχω και εγώ το vx520 της cardlink και άκουσα από δύο διαφορετικούς τεχνικούς ότι περιμένουν νέο update την επόμενη εβδομάδα....  Από την άλλη πάλι η cardlink σε χθεσινή επικοινωνία μου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Απλά περιμένουμε και βλέπουμε..... Ερώτηση: όταν πετύχει η διασύνδεση πως το βλέπει η ΑΑΔΕ;  Έχω γνωστούς που έχουν κάνει διασύνδεση εδώ και 10 μέρες και ακόμα τους στέλνει μήνυμα να προχωρήσουν στην διασύνδεση μέχρι τέλος του μήνα....

13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Σωστά

https://www.aade.gr/efarmogi/mitroo-parehomenon-ypiresion-tehnikis-ypostirixis-fim

11 ώρες πριν, maverick290402 είπε

Αν ισχύει αυτό να δεις που ούτε ραντεβού δεν θα μας κλείνουν για να μην είναι εκτεθειμένοι αυτοί μετά με την προθεσμία του ραντεβού τους....

Και πάλι σωστά

6 hours ago, manolo8 said:

Ειμαι αναμεσα να αλλαξω ταμειακη,να αλλαξω pos , να αλλαξω και τα 2 ή να βαλω παροχο cloud?🤪

That is the question...

Αν και έχει απαντηθεί το ξαναρωταω για επιβεβαίωση. Εμείς που έχουμε eshop με e-commerce pos δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει διασύνδεση με την ταμειακή μηχανή.Η διασύνδεση ταμειακής μηχανής με pos αφορά αποκλειστικά τα φυσικά pos.Τα λέω σωστα;

Τελικά σήμερα ξαναήρθε ο τεχνικός και σε 2 λεπτά μέσα έγινε η διασύνδεση vx520 cardlink με ταμειακή proline polo. Μου είπε ότι τα φτιαξανε τα vx520 η cardlink και διασυνδέονται αμέσως πλέον 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...