Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια ειναι η διαφορα των δυο αιτησεων?Το πρωτο ειναι για POS το δευτερο για ταμειακη?στην περιπτωση ταμειακης ισχυει το voucher και για  ταμειακη cloud?

1.Προμηθεια νεου η αντικατασταση EFT POS

5.Αντικαταταση ΕΑΦΔΣΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις ολοκλήρωσα την διασύνδεση της Incotex 777 με το MyPos GO (wifi) και όλλα οκ.Η αλήθεια είναι οτι οι τεχνικοί έχουν χάσει την μπάλα αλλά τα παδιά στην admate με βοήθησαν και ήταν πολύ συζητήσημοι.Μένει να δούμε πόσο σταθερό είναι όλο αυτό,κάτι μου λέει οτι δεν είναι και πολύ!

1 hour ago, cpelgreco said:

ναι απλα δεν ηρθε στο καταστημα μου να το δει το ειχε προρυθμισει απο το γραφειο του για VODAFONE.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.

Με scaner ip λυθηκε το προβλημα.

Κακώς το έκανε απο το γραφείο του

17 hours ago, NiKoSmile said:

Είναι λογισμικά έκδοσης παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA. Συνδέεσαι με Laptop, tablet & smartphone και ότι κόβεις ανεβαίνει απευθείας και το βλέπει και το λογιστικό γραφείο. Η σύνδεση POS είναι δυνατή αλλά δεν είναι ακόμα υποχρεωτική. Εμείς έχουμε epsilon smart. Όλα τα αδειοδοτημένα λογισμικά είναι εδώ. Πάρε χρόνο ψάξε, ζήτα τι θέλεις, ρώτα τι σε συμφέρει και τι σε βολεύει ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πρώτα δοκιμάζεις μετά αγοράζεις.

Καλά περίμενε να δούμε το τι έχει να γίνει τώρα που υποχρεωτικά και αυτά θα πρέπει να συνδεθούν με το pos μας πίσω απο firewall/nat  και λοιπά ωραία,  θα λες ταμειακή και pos Και θα κοιτάς τον ουρανό

1 hour ago, cpelgreco said:

ναι απλα δεν ηρθε στο καταστημα μου να το δει το ειχε προρυθμισει απο το γραφειο του για VODAFONE.

Kαι πάλι... είναι 2 δευτερόλεπτα υπόθεση η εκτύπωση των παραμέτρων δικτύου στο POS. Έπρεπε να στο ζητήσει... κι όχι να σε ρωτήσει τι πάροχο έχεις. Τέτοιο λάθος πως να το πω ρε συ... είναι αδιανόητο.

59 λεπτά πριν, babisgr είπε

Μόλις ολοκλήρωσα την διασύνδεση της Incotex 777 με το MyPos GO (wifi) και όλλα οκ.Η αλήθεια είναι οτι οι τεχνικοί έχουν χάσει την μπάλα αλλά τα παδιά στην admate με βοήθησαν και ήταν πολύ συζητήσημοι.Μένει να δούμε πόσο σταθερό είναι όλο αυτό,κάτι μου λέει οτι δεν είναι και πολύ!

Την ίδια ταμειακή έχω με pos pax a80. Ακόμα δεν το σύνδεσα. Ο τεχνικός μου πε να έρθει όποτε θέλω αλλά μου είπε για πιθανά προβλήματα επικοινωνίας κι ότι μόνο με πος εθνικής λειτουργεί 100% αυτή η ταμειακή.

1 hour ago, 1comment said:

Την ίδια ταμειακή έχω με pos pax a80. Ακόμα δεν το σύνδεσα. Ο τεχνικός μου πε να έρθει όποτε θέλω αλλά μου είπε για πιθανά προβλήματα επικοινωνίας κι ότι μόνο με πος εθνικής λειτουργεί 100% αυτή η ταμειακή.

Σήμερα βγάλανε νέο λογισμικό για incotex

δίνει και κάποια pax, κάνε του ενα τηλέφωνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τις οδηγίες σύνδεσης,είναι πολύ απλό ,επίσης προφανώς δεν λειτουργεί μόνο με της Εθνικής 

Επεξ/σία από babisgr

Παιδες με epia mcr ξερει κανεις τι παιζει?
Περνουν αναβαθμιση μονες τους? μπορω να δω τι εκδοση εχω με καποιο τροπο?
κανω τις ρυθμισεις που λεει απο την ταμειακη στην ρυθμιση eftpos βαζω την ip του pos της viva αλλα δεν συνδεεται, βγαζει μυνημα λαθος "the sender is not the pos" !!! 

7 ώρες πριν, maverick290402 είπε

Και εγώ το ίδιο POS  της cardlink έχω με ταμειακή proline polo και με ρούτερ της Vodafone το οποίο είναι 192.168.10.1 το οποίο ανέφερα στον τεχνικό και το έβαλε αλλά παρόλα αυτά ούτε σε μένα συνδέθηκε... Ποια ταμειακή έχεις και το pos σου είναι της cardlink και εσένα; Μου είπε και εμένα τα ίδια με εσένα ο τεχνικός..... ότι περιμένουμε αναβάθμιση καινούργια από cardlink αλλά στην cardlink μου είπαν ότι δεν προβλέπεται άλλη αναβάθμιση για το συγκεκριμένο pos. 

αναβαθμισεις για τα pos εβγαιναν και θα βγαινουν συνεχεια.ολα τα firmware εχουν bugs και βελτιωνονται.το ιδιο ισχυει και για τις ταμειακες.αυτο που σου ειπαν απο την cardlink προφανως ηταν κοτσανα...για να μην πω τιποτα αλλο

• Like 1

5 ώρες πριν, sdikr είπε

Καλά περίμενε να δούμε το τι έχει να γίνει τώρα που υποχρεωτικά και αυτά θα πρέπει να συνδεθούν με το pos μας πίσω απο firewall/nat  και λοιπά ωραία,  θα λες ταμειακή και pos Και θα κοιτάς τον ουρανό

Σε αυτή την περίπτωση όλα είναι έτοιμα. Μας έχουν ετοιμάσει τις οδηγίες που είναι λίγα λεπτά δουλειά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υποστηρίζονται μόνο 4 POS. Οπότε η αγορά νέου android POS θα είναι υποχρεωτική. Ένα exe (Client  Application) θα τρέχει στα windows και ένα addon στο browser. Το POS απλά θα είναι συνδεμένο στο wifi της επιχείρησης.

Το χειρότερο είναι αυτό: Αν δεν βγάλουν client application για linux (πχ linux mint) πάει περίπατο η έκδοση αποδείξεων από το τζάμπα λειτουργικό! Δώσε τώρα ακόμα ένα 150ρι για γνήσια windows!

1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Το χειρότερο είναι αυτό: Αν δεν βγάλουν client application για linux (πχ linux mint) πάει περίπατο η έκδοση αποδείξεων από το τζάμπα λειτουργικό! Δώσε τώρα ακόμα ένα 150ρι για γνήσια windows!

μπορεις να παρεις κλειδι απο πολλα site που θα σου εκδοσουν και τιμολογιο (αν εισαι οκ να κανεις αγορες απο εξωτερικο), σιγα μην σκαγαμε 150€

Καλησπέρα, ενώ έχω κάνει την διασύνδεση με 1 απο τις 2 ταμειακές που έχω (η 2η είναι μόνο για κάποιες περιπτώσεις) έχω 2 μηνύματα απο την ααδε ότι δεν έχει γίνει ακόμα η διασύνδεση. Συμβαίνει κα σε άλλους?

34 minutes ago, NiKoSmile said:

Σε αυτή την περίπτωση όλα είναι έτοιμα. Μας έχουν ετοιμάσει τις οδηγίες που είναι λίγα λεπτά δουλειά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υποστηρίζονται μόνο 4 POS. Οπότε η αγορά νέου android POS θα είναι υποχρεωτική. Ένα exe (Client  Application) θα τρέχει στα windows και ένα addon στο browser. Το POS απλά θα είναι συνδεμένο στο wifi της επιχείρησης.

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπεις το απλό,  ακόμα δεν ε΄χουν δοκιμάσει τίποτα,  έτσι ήταν και τα Pos που τα κάνανε τελευταία στιγμή και δεν δουλεύει τίποτα.

ΥΓ οδηγίες δώσανε και για τα pos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, verylife78 είπε

μπορεις να παρεις κλειδι απο πολλα site που θα σου εκδοσουν και τιμολογιο (αν εισαι οκ να κανεις αγορες απο εξωτερικο), σιγα μην σκαγαμε 150€

Είσαι σίγουρος ότι εκδίδουν τιμολόγιο σε κλειδιά των 5-10€; Ας είναι και 20€ δεν μας χαλάει. Σου έχουν κόψει τιμολόγιο; Ρωτάω γιατί που το ψάξαμε παλιότερα δεν κόβουν τιμολόγιο σε τέτοια κλειδάκια. Ξέρεις κάποιο κλειδάδικο  που το κάνει αυτό;

Επεξ/σία από NiKoSmile

34 minutes ago, verylife78 said:

Να Κε Εφοριακέ,  το τιμολόγιο απο το cdkeyz.biz  λέει Invoice  και μου εδωσε τα windows για 10 ευρώ,  είμαι νόμιμος.....

35 minutes ago, alexx said:

Καλησπέρα, ενώ έχω κάνει την διασύνδεση με 1 απο τις 2 ταμειακές που έχω (η 2η είναι μόνο για κάποιες περιπτώσεις) έχω 2 μηνύματα απο την ααδε ότι δεν έχει γίνει ακόμα η διασύνδεση. Συμβαίνει κα σε άλλους?

Πρέπει να γίνουν και οι δυο σύνδεση (και θα χρειαστείς μαλλον 2ο pos),   μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση ενημέρωσης διασύνδεσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...