4saken Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Ραγδαια αυξηση πληρωμων με μετρητα με οτι αυτο συνεπαγεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 4saken είπε Ραγδαια αυξηση πληρωμων με μετρητα με οτι αυτο συνεπαγεται... Αυτό ακριβώς παρατηρώ κι εγώ τις τελευταίες μέρες! Και μου έκανε εντύπωση και ήθελα να το σχολιάσω. Ξαναβλέπω να βγαίνουν 20ευρα και 50ευρα ακόμα και σε σούπερ μάρκετ κι έλεγα μπας και είναι ιδέα μου αλλά μάλλον δεν είναι... Εικάζω ότι μάλλον μας παρασκότισαν τα @@ και κάτι "έσπασε" στον κόσμο και πισωγυρίζει πάλι! Επεξ/σία 10 Μαρτίου από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, saltofx_v είπε πρεπει να καταλβετε οτι τα λογισμικα ειναι σε beta σταδιο, δεν ειναι ακομα ετοιμα και εχουν πολλα bugs οπως εινια λογικο. εβγαλαν απλα το λογισμικο οι εταιριες pos για να μην φανε το προστιμο και δυστυχως επικρατει μπαχαλο οπως ειναι λογικο Αρα όσοι δεν έχουμε κάνει σύνδεση, καλύτερα να περιμένουμε ως τέλος του μήνα μήπως αλλάξει κάτι; Πάντως από τα σχόλια βλέπω ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι με epay και cardlink ανεξαρτήτως μοντέλου πος. Ίσως η μόνη λύση είναι να φύγουμε από αυτούς τους παρόχους (η λύση για όσους μπλόκαρε το πος μετά τη σύνδεση). Εμένα ο τεχνικός μου είπε για εθνική ότι δουλεύει σίγουρα με την ταμειακή μου αλλά πειραιώς έχει θέματα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Παρασκευη μου εστειλε η cardlink το νεο pos.Αυριο περιμενω τον τεχνικο για την αναβαθμιση της μηχανης.Ευχομαι να πανε ολα καλα αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 6 ώρες πριν, 1comment είπε Αρα όσοι δεν έχουμε κάνει σύνδεση, καλύτερα να περιμένουμε ως τέλος του μήνα μήπως αλλάξει κάτι; Πάντως από τα σχόλια βλέπω ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι με epay και cardlink ανεξαρτήτως μοντέλου πος. Ίσως η μόνη λύση είναι να φύγουμε από αυτούς τους παρόχους (η λύση για όσους μπλόκαρε το πος μετά τη σύνδεση). Εμένα ο τεχνικός μου είπε για εθνική ότι δουλεύει σίγουρα με την ταμειακή μου αλλά πειραιώς έχει θέματα. ναι αν εχεις pos που εχει θεματα εινια καλυτερο να εξαντλησεις ολη τη διορια.βγαινουν συνεχεια νεες εκδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AcidRain1 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Αυτοί που έχουν τραπέζια με καθήμενους έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνουν? Γιατί όσο και να ψάχνω οι μισοί λένε όχι μην κάνεις τίποτα θα πάρει διορία και οι άλλοι μισοί λένε πάρε μηχανή και σύνδεσε την με το pos . Υπάρχει μια αναστάτωση γενικά με την εστίαση και συγκεκριμένα με τους καθήμενους. Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 13 minutes ago, AcidRain1 said: Αυτοί που έχουν τραπέζια με καθήμενους έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνουν? Γιατί όσο και να ψάχνω οι μισοί λένε όχι μην κάνεις τίποτα θα πάρει διορία και οι άλλοι μισοί λένε πάρε μηχανή και σύνδεσε την με το pos . Υπάρχει μια αναστάτωση γενικά με την εστίαση και συγκεκριμένα με τους καθήμενους. Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω ? Μηχανή που να υποστηρίζει την εστίαση πρέπει να έχεις, δεν θα αλλάξει αυτό, αν αυτή που έχεις δεν το υποστηρίζει πρέπει να την αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Μηπως γνωρίζει κάποιος ποτε ανοίγει το σύστημα για καταχώρηση στην ΑΔΕΕ POS γιατι ακόμα ειναι στο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, skaros1 said: Μηπως γνωρίζει κάποιος ποτε ανοίγει το σύστημα για καταχώρηση στην ΑΔΕΕ POS γιατι ακόμα ειναι στο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ? Νομίζω οτι πλέον δεν μπορείς εσύ, μόνο ο πάροχος του Pos το κάνει εως 10 του μηνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου POS: Ξεκινούν από 1η Απριλίου τα πρόστιμα – 150.000 δεν έχουν προβεί σε αναβάθμιση | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, sdikr said: Νομίζω οτι πλέον δεν μπορείς εσύ, μόνο ο πάροχος του Pos το κάνει εως 10 του μηνός Ναι αλλά το μητρώο της ΑΑΔΕ ακόμη κολλημένο Ιανουάριο είναι. Δείχνει σε κάποιον από εσάς Φεβρουάριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, Finn είπε Ναι αλλά το μητρώο της ΑΑΔΕ ακόμη κολλημένο Ιανουάριο είναι. Δείχνει σε κάποιον από εσάς Φεβρουάριο; μα ουτε ο παροχος το ενημερωσε αυτον το μηνα περασε το 10 του μηνος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Πετυχα επιχειρηση με το 2500, μου ειπαν οτι το εχουν συνδεσει με την ταμειακη αλλα εχει πολλα προβληματα αποσυνδεσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nikx είπε POS: Ξεκινούν από 1η Απριλίου τα πρόστιμα – 150.000 δεν έχουν προβεί σε αναβάθμιση | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney είναι άλλο πράγμα η αναβάθμιση και άλλο πράγμα η διασύνδεση... ακόμη και τώρα, κάποιες ταμειακές ακόμη δεν έχουν καν δυνατότητα διασύνδεσης. οι περισσότερες πήραν την αναβάθμιση την περασμένη Πέμπτη-Παρασκευή. εγώ πραγματικά πιστεύω πως θέλουν να κλείσουν όλες τις ταμειακές, να πάνε όλοι σε λύση εφαρμογής με την τράπεζα που να εκδίδει την απόδειξη από εκεί. έχει κανένας κάνει διασύνδεση το epos του eshop του; γιατί ότι βλέπω μάλλον δεν δουλεύει όπως πρέπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Finn said: Ναι αλλά το μητρώο της ΑΑΔΕ ακόμη κολλημένο Ιανουάριο είναι. Δείχνει σε κάποιον από εσάς Φεβρουάριο; 10 του μηνός ήταν Κυριακή, όποτε λογικά πάει επόμενη εργάσιμη, για τον φεβρουάριο θα ανεβάσουν, του Μαρτίου εως 10 Απρ Σε άλλα νέα, είχαμε ενημέρωση να περιμένουμε νέες αναβαθμίσεις απο βδομάδα για διασύνδεση με διάφορα pos Επεξ/σία 11 Μαρτίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα