blasphemus Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Παιδιά να ρωτήσω κάτι για εστίαση λύσεις Cash Register και Pos κάνουν αυτές οι λύσεις που λέει η ΑΑΔΕ για ενιαίο σύστημα? https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/all-one-cash-registerpos ή για την εστίαση θα χρειαστούν άλλες ταμειακές?Μας έχουνε κάνει μπουρ...λο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Μου εστειλα η cardlink το Α80 .. To συνδεσα μονος μου και με την ταμειακη σε 15' .. Μια χαρα επαιξε... Πλεον η ταμειακη βγαζει απο κατω μετα το QR τα στοιχεια της συναλλαγης με την καρτα και το POS μονο το αντιγραφο εμπορου,. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Εν τω μεταξύ στο μητρώο POS ακόμη δείχνει τις καταχωρήσεις για τον Ιανουάριο. Δηλαδή αν ένα softPOS ή hard POS χαλάσει θα πρέπει να περιμένουμε αυτούς να τραβήξουν στοιχεία από τον nps για να θεωρηθεί έγκυρο το καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 hour ago, Finn said: Εν τω μεταξύ στο μητρώο POS ακόμη δείχνει τις καταχωρήσεις για τον Ιανουάριο. Δηλαδή αν ένα softPOS ή hard POS χαλάσει θα πρέπει να περιμένουμε αυτούς να τραβήξουν στοιχεία από τον nps για να θεωρηθεί έγκυρο το καινούριο. Μέχρι 10 του μήνα έχουν για να ανεβάσουν τα στοιχεία του προηγούμενου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Καλημέρα, έχει κάνει κανείς αλλαγή POS (Πειραιώς) απο https://eshop.mellontechnologies.gr/epay-pos-replace/ ? Θέλω να αντικαταστήσω αυτό που έχω (GPRS) με κάποιο που να έχει wifi αλλά δεν έχουν τιμές και μοντέλα στην σελίδα τους και φοβάμαι μην με χρεώσουν κανα 500άρικο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Έχω viva e-pos μέσω του κινητού και στην ααδε μου γράφει ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ , συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 34 minutes ago, tomtsir said: Έχω viva e-pos μέσω του κινητού και στην ααδε μου γράφει ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ , συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Μέχρι πριν 10 μέρες και σ εμένα αυτό έλεγε, 29.02 έγραψε αναβαθμίστηκε. Βεβαιώσου ότι έχεις και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisgr Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου H incotex 777 όντως παίρνει σήμερα update OTA ...κατεβάζει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, babisgr είπε H incotex 777 όντως παίρνει σήμερα update OTA ...κατεβάζει εμένα Έχεις κανα νέο αν συνδέεται με pax a80 πειραιώς; Με ποιο πος τη σύνδεσες; 2 ώρες πριν, alexx είπε Καλημέρα, έχει κάνει κανείς αλλαγή POS (Πειραιώς) απο https://eshop.mellontechnologies.gr/epay-pos-replace/ ? Θέλω να αντικαταστήσω αυτό που έχω (GPRS) με κάποιο που να έχει wifi αλλά δεν έχουν τιμές και μοντέλα στην σελίδα τους και φοβάμαι μην με χρεώσουν κανα 500άρικο!!! Για να αλλάξεις πος, θα πρέπει να απευθυνθείς στην πειραιώς και να το εγκρίνουν. Και νομίζω δεν έχεις επιλογή στο ποιό μοντέλο θα σου στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου ολοι λεμε για τα updates για τα pos. Ξερουμε αν οι ταμειακες εναι οκ? μπορουν δηλαδη να ενωθουν με ενα pos που εκανε update χθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisgr Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, 1comment είπε Έχεις κανα νέο αν συνδέεται με pax a80 πειραιώς; Με ποιο πος τη σύνδεσες; . Οχι δεν ξέρω δυστυχώς,και δεν την έχω καν συνδέσει ακόμη,προσχτές την είχα πάει για αναβάθμιση και μου είχαν πει θα πάρει OTA νέο.Δυστυχώς περιμένω να ενημερωθεί η ΑΑΔΕ με τον νέο POS μου ωστε να την συνδέσω με MyPosGO2 wifi, μου είπαν οτι δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Όσοι έχουμε POS αλλά δεν έχουμε ταμειακές πρέπει να κάνουμε κάτι; Στα στοιχεία Τερματικών EFT-POS της ΑΑΔΕ γράφει προς Αναβάθμιση. Εγώ τώρα τι να την κάνω την αναβάθμιση; Άσε που μου είπαν από την Cardlink ότι το συγκεκριμένο (Ingenico IWL220) δεν αναβαθμίζεται. Το ίδιο όμως η mellon το έχει αναβαθμίσει 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 3 ώρες πριν, tomtsir είπε Έχω viva e-pos μέσω του κινητού και στην ααδε μου γράφει ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ , συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Και σε εμένα. Έχεις ταμειακή; Γιατί κι εγώ που δεν έχω δεν νομίζω ότι με αφορά τίποτα από την παραπάνω συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, theopan είπε Και σε εμένα. Έχεις ταμειακή; Γιατί κι εγώ που δεν έχω δεν νομίζω ότι με αφορά τίποτα από την παραπάνω συζήτηση. Όχι δεν έχω ταμειακή , είδα ότι στο site τους λένε ότι οι κινήσεις θα γίνουν από μεριάς τους και ότι χρειαστεί θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Δεν έχω κάνει ενημέρωση όπως είπε ο φίλος παραπάνω οπότε θα το κάνω , θα ρωτήσω και τον λογιστή και βλέπουμε. Λέω μην φάμε και κανένα πρόστιμο και τρέχουμε 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, tomtsir είπε Όχι δεν έχω ταμειακή , είδα ότι στο site τους λένε ότι οι κινήσεις θα γίνουν από μεριάς τους και ότι χρειαστεί θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Δεν έχω κάνει ενημέρωση όπως είπε ο φίλος παραπάνω οπότε θα το κάνω , θα ρωτήσω και τον λογιστή και βλέπουμε. Λέω μην φάμε και κανένα πρόστιμο και τρέχουμε 😛 Όσοι δεν είμαστε υπόχρεοι σε ταμειακή δεν μας αφορά το θέμα φίλε. Όπως δουλεύαμε συνεχίζουμε να δουλεύουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα