Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 14 minutes ago, abatar said: Γεια χαρά σε όλους! Μία βοήθεια αν μπορείτε κι έχετε το χρόνο. Έχω viva terminal soft pos και ICS Micro II ταμειακή. Ακολουθώντας τις δικές σας οδηγίες μπόρεσα να συνδέσω τη viva με ΑΑΔΕ πήρα IP, port και πάλι με τη δική σας βοήθεια βρήκα από την εταιρεία πως να περάσω τα στοιχεία στην ταμειακή. Δυστυχώς όταν φτάνω στο τελικό στάδιο για να δώ το masterkey και το ονομα του FTPOS, αφού περνάει κάποια λεπτά σε "συνδεση με FTPOS" μου βγάζει μήνυμα για server error . Έχετε καμιά ιδέα του τι έχω κάνει λάθος; Μέσως της εφαρμογής, στο μενού integration μπορείς να δεις το master key? Έχεις την τελευταία έκδοση viva terminal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abatar Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Finn είπε Μέσως της εφαρμογής, στο μενού integration μπορείς να δεις το master key? Έχεις την τελευταία έκδοση viva terminal? Οχι , οταν πατάω πάνω στην επιλογη ρυθμισεις κρυπτογραφισης το masterkey ειναι κενό. Νομιζα δεν επρεπε να φαινεται. ΟΚ. Αρα θα περιμένω αναβαθμιση; εχω την εκδοση 5.11.1 Επεξ/σία 6 Μαρτίου από abatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 32 minutes ago, abatar said: Γεια χαρά σε όλους! Μία βοήθεια αν μπορείτε κι έχετε το χρόνο. Έχω viva terminal soft pos και ICS Micro II ταμειακή. Ακολουθώντας τις δικές σας οδηγίες μπόρεσα να συνδέσω τη viva με ΑΑΔΕ πήρα IP, port και πάλι με τη δική σας βοήθεια βρήκα από την εταιρεία πως να περάσω τα στοιχεία στην ταμειακή. Δυστυχώς όταν φτάνω στο τελικό στάδιο για να δώ το masterkey και το ονομα του FTPOS, αφού περνάει κάποια λεπτά σε "συνδεση με FTPOS" μου βγάζει μήνυμα για server error . Έχετε καμιά ιδέα του τι έχω κάνει λάθος; Βάζεις την τοπική ip ή την εξωτερική; Συνήθως αυτό σημαίνει πως δεν μιλάνε σωστά τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abatar Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Δεν μου βγάζει η εφαρμογή την επιλογή να ζητήσω απο τη ΑΑΔΕ masterkey! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, abatar said: Δεν μου βγάζει η εφαρμογή την επιλογή να ζητήσω απο τη ΑΑΔΕ masterkey! Δεν το κάνεις εσύ αυτό, αυτό το κάνει η ταμειακή με επικοινωνία με την ΑΑΔΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 10 ώρες πριν, nikx είπε Oπως ειπε και ο λογιστης μου για την δικια του περιπτωση ας μας το λεγανε να παρουμε καινουργια ,τι μας βαλανε να κανουμε αναβαθμισεις και να πληρωνουμε. Οπως βλεπω η cardlink απο το 5.8 τωρα το πηγε στο 6.0. εχεις δικιο θα επρεπε να παει για αποσυρση.πολλες δεν δεχονται Online αναβαθμιση οποτε αργα ή γρηγορα θα αποσυρθουν. μια απο αυτες ειναι και η δικια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 3 hours ago, abatar said: Οχι , οταν πατάω πάνω στην επιλογη ρυθμισεις κρυπτογραφισης το masterkey ειναι κενό. Νομιζα δεν επρεπε να φαινεται. ΟΚ. Αρα θα περιμένω αναβαθμιση; εχω την εκδοση 5.11.1 Κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις το κλειδί, μερικά ψηφια φανερά και τα υπόλοιπα με αστερίσκο. Λογικά δεν έκανες κάτι σωστά στην ταμειακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notissfak Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Finn είπε Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά αυτήν την αηδια με τα τιμολόγια και την κάρτα θα την ανεχτούμε δηλαδή? Παιδιά έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά αυτήν την αηδια με τα τιμολόγια και την κάρτα θα την ανεχτούμε δηλαδή? Παιδιά έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 15 minutes ago, notissfak said: Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά αυτήν την αηδια με τα τιμολόγια και την κάρτα θα την ανεχτούμε δηλαδή? Παιδιά έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. Κουοτάρεις πράγματα που δεν έγραψα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokosxa Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου On 01/03/2024 at 12:47, Finn said: Όποιος έχει datecs ΦΗΜ μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύνδεση ταμειακή - POS σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ στην IP για να προχωρησει πατωντας το μετρητα θελει 12 ψηφια και δεν παιρνει τελεια . ξεκινατε με μηδενικα για να συμπληρωθουν τα ψηφια ? το ιδιο γινετε και στο PORT που θελει 5 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 10 hours ago, sdikr said: Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις, τα δεδομένα πάλι θα περάσουν απο το router για το internet αλλά η εσωτερική επικοινωνία θα γίνει μέσω switch Το POS που το έχω με static (ρυθμισμένη απ'τo μενού του pos)... αν το κουμπώσω σ'αυτό το unmanaged switch φαντάζομαι ότι θα διατηρήσει την static ip, έτσι; Δε πιστεύω να του δώσει το switch καμιά δυναμική ip και μετά ψάχνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, kokosxa said: στην IP για να προχωρησει πατωντας το μετρητα θελει 12 ψηφια και δεν παιρνει τελεια . ξεκινατε με μηδενικα για να συμπληρωθουν τα ψηφια ? το ιδιο γινετε και στο PORT που θελει 5 . Αν η IP σου είναι 192.168.1.10 τοτε πληκτρολογείς 192168001010 Με λίγα λόγια χρειάζεται να βάλεις 3 ψηφία για κάθε κομμάτι της IP ήτοι όπου εχεις ένα ψηφίο βάζεις 00Χ και όπου έχεις 2 ψηφία 0ΧΧ και τρία ψηφία ΧΧΧ Στην περίπτωση της πόρτας, αν είναι πχ 90 τότε γραφεία 00090 54 minutes ago, ekrepali said: Το POS που το έχω με static (ρυθμισμένη απ'τo μενού του pos)... αν το κουμπώσω σ'αυτό το unmanaged switch φαντάζομαι ότι θα διατηρήσει την static ip, έτσι; Δε πιστεύω να του δώσει το switch καμιά δυναμική ip και μετά ψάχνομαι... Δύσκολα να του δώσει IP το switch καθώς δεν τρέχει DHCP server. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Finn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokosxa Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 20 minutes ago, Finn said: Αν η IP σου είναι 192.168.1.10 τοτε πληκτρολογείς 192168001010 Με λίγα λόγια χρειάζεται να βάλεις 3 ψηφία για κάθε κομμάτι της IP ήτοι όπου εχεις ένα ψηφίο βάζεις 00Χ και όπου έχεις 2 ψηφία 0ΧΧ και τρία ψηφία ΧΧΧ Στην περίπτωση της πόρτας, αν είναι πχ 90 τότε γραφεία 00090 αρα αυτο εκανα λαθος τοσες ημερες και δεν μπορουσε να συνδεθει . το δοκιμαζω αυριο πρωι ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 ώρες πριν, saltofx_v είπε εχεις δικιο θα επρεπε να παει για αποσυρση.πολλες δεν δεχονται Online αναβαθμιση οποτε αργα ή γρηγορα θα αποσυρθουν. μια απο αυτες ειναι και η δικια σου Εντάξει όλες καινούργιες παλιές αποσύρονται κάποια στιγμή λόγω ζήτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 3 hours ago, ekrepali said: Το POS που το έχω με static (ρυθμισμένη απ'τo μενού του pos)... αν το κουμπώσω σ'αυτό το unmanaged switch φαντάζομαι ότι θα διατηρήσει την static ip, έτσι; Δε πιστεύω να του δώσει το switch καμιά δυναμική ip και μετά ψάχνομαι... Ναι δεν έχεις θέμα, δεν δίνουν τα switch ips ούτε αλλάζουν πράγματα στο δίκτυο (τα κλασικά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα