1comment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikx είπε Λεπον , μόλις πήγα για αναβάθμιση την ταμειακή,είχα πει στον τεχνικό να ρωτήσει κιόλας για τα pos, έτυχε να έχουμε και το ίδιο μηχανάκι pos και από ότι μου είπε.. Πόσο σου πήρε για αναβάθμιση; Ειχες voucher; Τον ρώτησες πώς θα γίνει η διασύνδεση στην πράξη; Με καλώδιο ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Ναι με voucher συν 60 ευρώ, θα δω μην μάθω κάτι παραπάνω τώρα που θα πάω να την πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Ρωτησα με καλωδιο ειπε οχι ,θα ορισουν IP και απο οτι καταλαβα μεσω ρουτερ θα παιρνει σημα το POS απο την ταμειακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 σας επιασε τρελα με τα μειλ...τα κλασικα της ΑΑΔΕ...τα ιδια καθε φορα πολλα μοντελα ταμειακων ακομα δεν εχουν παρει αναβαθμισμενο λογισμικο.....και οι τραπεζες επισης δεν ξερουν επισημα ποια τερματικα θα συνδεονται. αρα χαλαρωστε....αυτα τα μειλ εινια για να αρχισουν να παιρνουν τα λεφτα απο τα voucher και να τραβηξουν λεφτα απο το ταμειο ανακαμψης και οχι για πραγματικη συνδεση..... αναμενουμε δε νεο κυκλο voucher για αντικατασταση pos για οσους δεν προλαβαν να βγαλουν πολλοι κυκλοι στην αγορα φοβουνται ακομα και φιασκο και βιαζονται να μαζεψουν λεφτα απο τα voucher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpanos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 ανέβηκαν στην ααδε και τα πρώτα pos που αναβαθμίστηκαν https://www.aade.gr/epiheiriseis/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/pos η Mellon αναβάθμισε το Ingenico ICT220 οπότε λογικά το ιδιο θα κανει και η cardlink 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, vpanos1 είπε ανέβηκαν στην ααδε και τα πρώτα pos που αναβαθμίστηκαν https://www.aade.gr/epiheiriseis/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/pos Για verifone δεν βλέπω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, vpanos1 said: η Mellon αναβάθμισε το Ingenico ICT220 Eίναι δηλαδή έτοιμα για διασύνδεση τα ict220, ενώ τα καινούργια android dx8000 δεν είναι; 😂 edit: https://www.aade.gr/epiheiriseis/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/pos Βλέπω και τα Α80 της Πειραιώς/cardlink στη λίστα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Η βιβα μου επιβεβαίωσε ότι οι πηγές e-commerce δεν χρειάζεται ούτε να αναβαθμιστούν ούτε να διασυνδεθούν. Αυτά αφορούν μόνο τα φυσικά τερματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μακαρι γιατι το κοστος αναβαθμισης εμαθα οτι ειναι αρκετα μεγαλο κοντα στα 5000 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Μακαρι γιατι το κοστος αναβαθμισης εμαθα οτι ειναι αρκετα μεγαλο κοντα στα 5000 ευρω. Γουατ; Α δεν πάμε καθόλου καλά. Οι αναβαθμίσεις των pos δεν βαρύνουν τον πάροχο; Έχω χάσει κάτι; Εμείς την αναβάθμιση της ταμειακής θα πληρώσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οποιος εχει eshop που δεχεται καρτες για πληρωμη, αν χρειαστεί να συνδεσει το e-pos με την aade το κοστος ειναι 5000 ευρω.Αυτο εμαθα απο τον τεχνικο που μου εχει φτιαξει ενα eshop.Η δεν καταλαβε καλα αυτο που τον ρωτησα και μου ειπε αυτο, η οντως ισχυει. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Mr_Terror said: οποιος εχει eshop που δεχεται καρτες για πληρωμη, αν χρειαστεί να συνδεσει το e-pos με την aade το κοστος ειναι 5000 ευρω.Αυτο εμαθα απο τον τεχνικο που μου εχει φτιαξει ενα eshop.Η δεν καταλαβε καλα αυτο που τον ρωτησα και μου ειπε αυτο, η οντως ισχυει. Mάλλον εννούσε 5000 για ταμειακό σύστημα edit: Μίλησα μ'ένα φίλο στην Αθήνα που ασχολείται με επισκευές PC... μου είπε ότι το ingenico είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Μπαίνεις στο menu (θέλει κωδικό τεχνικού που τον έχει η Mellon), oρίζεις static ip στο POS. Εν συνεχεία υπάρχει άλλη ρύθμιση όπου ορίζεις άλλη static ip απ'την οποία θα επικοινωνεί η ταμειακή με το POS. Aντιστοίχως μετά (θεωρητικά) ορίζει ξεχωριστή static ip στη ταμειακή, και την ίδια static ip επικοινωνίας με το POS. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 οι ρυθμισεις θα ειναι ευκολες..το θεμα εινια να παρει το αναβαθμισμενο firmware.επισης το Pos πρεπει να τραβηξει το mckey απο το esend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Πηρε παραταση βλέπω η δήλωση για το μητρώο pos https://www.taxheaven.gr/news/65310/mydata-metaoesh-prooesmiwn-kai-paratash-gia-mhtrwo-pos-kai-aposyrshs-eafdss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η epay έχει βγάλει αυτόματο μήνυμα στο τηλέφωνο ότι όλα τα τερματικά της είναι πλήρως συμβατά με τη διασύνδεση και ότι θα γίνει. Έπειτα θα έχουμε 30 μέρες χρόνο να πούμε στον τεχνικό μας να κάνει τη διασύνδεση με το pos. Και έρχεται το ερώτημα. Οι τεχνικοί των ταμειακών δεν έχουν ιδέα πώς θα γίνει η διασύνδεση και το μόνο που θα μας κάνουν είναι να περάσουν την αναβάθμιση στην ταμειακή. Εν τέλει εμείς θα βρεθούμε να ψάχνουμε ποιός τεχνικός θα έχει τις κατάλληλες γνώσεις για να διασυνδέσει τα μηχανήματα μεταξύ τους; Είναι νορμάλ τέτοιο χάλι; Δεν θα έπρεπε είτε να υποχρεωθούν οι πάροχοι του pos να τα διασυνδέσουν με την ταμειακή, είτε να έχουν δώσει οδηγίες στους τεχνικούς των φημ πώς θα γίνει; Ο δικός μου εξακολουθεί να μην έχει ιδέα... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα