Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, nikx είπε

Ποιες ταμειακες ειναι συμβατες με pos βρισκει; 

Βρείτε τους έτοιμους συνδυασμούς

Διασύνδεση POS - ΦΗΜ | ΑΑΔΕ (aade.gr)

Καλό, δεν το χα δει. Μου βγάζει mellon και edps. Άρα να υποθέσω mellon εννοεί τα πος εθνικής. Edps τι είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Tι να πω δεν ξερω τι ειναι αυτο .

Την Spectra 107 δεν την βγαζει παροτι την εχει στο Εγκεκριμένες αναβαθμίσεις ταμειακών μηχανών (ΦΗΜ-OCR) με δυνατότητα διασύνδεσης

Εμένα πήγε το μυαλό μου ότι θα βγάλουν οδηγό για κάθε ταμεική για κάθε pos αλλά είναι χιλιάδες οι διαφορετικοί συνδιασμοί pos/ταμειακών. 

2 minutes ago, aguero88 said:

Εμένα πήγε το μυαλό μου ότι θα βγάλουν οδηγό για κάθε ταμεική για κάθε pos αλλά είναι χιλιάδες οι διαφορετικοί συνδιασμοί pos/ταμειακών. 

Κοίτα στον ιστότοπο του αντιπροσώπου της ταμειακής σου. Ο δικός μου ανέβασε οδηγίες για όλες τις ταμειακές που πουλάει και τον τρόπο σύνδεσης τους.

Η edps είναι πάροχος που συνεργάζεται με όλες τις τράπεζες απ ότι μου είπαν και στέλνουν το pax a80 που ήδη έχω. Μήπως πρέπει να πιέσω τον τεχνικό να έρθει να κάνει τη διασύνδεση; Πώς γίνεται το pax a80 με άλλο πάροχο (edps) να είναι συμβατό με την ταμειακή ενώ με πάροχο την epay να μην είναι;

Ήρθε ο τεχνικός μου τελικά. Μου έκανε μόνο την αναβάθμιση της ταμειακής (AQ Smart). Δεν προχώρησε στη διασύνδεση όμως με το Pos όμως. Μου είπε πως τους ενημέρωσε η epay πως θα βγάλει νέα αναβάθμιση για τα VX520 και καλύτερα η διασύνδεση να γίνει τότε (την αναμένουμε από 15 του μήνα).

• Like 2

1 ώρα πριν, DomToretto είπε

. Μου είπε πως τους ενημέρωσε η epay πως θα βγάλει νέα αναβάθμιση για τα VX520 .....

Αποσυρση θελει οχι αναβαθμιση .....

• Like 1

Μόλις με ενημερωσε ο Τεχνικός μου οτι η ICS i30 ταμειακή μου μπορει να διασυνδεθεί ΜΟΝΟ με τρεματικα POS μέσω τοπικού δικτύου ειτε αυτο ειναι ETHERNET είτε WiFi ....το δικο μου τρεματικο POS iWL220 δηλαδή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που τα πουλάει η MELLON και ειναι POS με GPRS δέν υπαρχει περίπτωση να συνδεθεί ....παρόλο που στο μητρώο της ΑΑΔΕ εμφανιζεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ κτλ κτλ...Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης που κατάφερε να συνδεθεί με το ιδιο POS?

17 minutes ago, blasphemus said:

Μόλις με ενημερωσε ο Τεχνικός μου οτι η ICS i30 ταμειακή μου μπορει να διασυνδεθεί ΜΟΝΟ με τρεματικα POS μέσω τοπικού δικτύου ειτε αυτο ειναι ETHERNET είτε WiFi ....το δικο μου τρεματικο POS iWL220 δηλαδή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που τα πουλάει η MELLON και ειναι POS με GPRS δέν υπαρχει περίπτωση να συνδεθεί ....παρόλο που στο μητρώο της ΑΑΔΕ εμφανιζεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ κτλ κτλ...Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης που κατάφερε να συνδεθεί με το ιδιο POS?

Σε αυτά κάνεις σύνδεση στον παροχο   μέσω εξωτερικής  Ip,  η ταμειακή λογικά δεν πρέπει να έχει θεμα να κάνει την σύνδεση.

Το ΦΕΚ το προβλέπει

Να ρωτήσω κάτι άλλο.

Το voucher που χρησιμοποιούμε για την αναβάθμιση της ταμειακής είναι ένα Χ ποσό. Από την εταιρεία του τεχνικού της ταμειακής μου, μου είπαν πως από αυτά εγώ "θα χρησιμοποιήσω" το 80% και το υπόλοιπο 20% θα είναι έξοδα διεκπεραίωσης για το voucher. Έχει λογική αυτό το πράγμα?

Εμένα,ερχεται λεει αμεσως αν θελω να την αναβαθμίσει, αλλά δεν δέχεται voucher,μονο "κασέρι"...

Αλλιως να περιμένω ουρά αλλον....

Και εμένα μου είπε ότι ακόμη περιμένουν να εισπράξουν από το κράτος voucher από τον Νοέμβριο. Οπότε φαντάζομαι για αυτό κάνουν τους δύσκολους. Αλλά δεν έχει λογική να θέλουν να μου κρατήσουν και έξοδα διεκπεραίωσης. Λες και φταίω εγώ που το κράτος είναι μπάχαλο.

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Σε αυτά κάνεις σύνδεση στον παροχο   μέσω εξωτερικής  Ip,  η ταμειακή λογικά δεν πρέπει να έχει θεμα να κάνει την σύνδεση.

Το ΦΕΚ το προβλέπει

Μπορείς να εξηγήσεις πιο αναλυτικά; Δηλαδή αν το gprs pos έχει Vodafone και η ταμειακή συνδεδεμένη σε cosmote router πως γίνεται η σύνδεση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

Εμένα,ερχεται λεει αμεσως αν θελω να την αναβαθμίσει, αλλά δεν δέχεται voucher,μονο "κασέρι"...

Αλλιως να περιμένω ουρά αλλον....

εχουν να πληρωθουν voucher απο οκτωβριο και δεν υπαρχει ρευστο να αγορασοουν νεες αδειες..ξερετε ποιος φταιει για το μπαχαλο?το κρατος!

36 λεπτά πριν, DomToretto είπε

Και εμένα μου είπε ότι ακόμη περιμένουν να εισπράξουν από το κράτος voucher από τον Νοέμβριο. Οπότε φαντάζομαι για αυτό κάνουν τους δύσκολους. Αλλά δεν έχει λογική να θέλουν να μου κρατήσουν και έξοδα διεκπεραίωσης. Λες και φταίω εγώ που το κράτος είναι μπάχαλο.

ναι εχει νοημα καποιος ανθρωπος θα ασχοληθει και θα φαει χρονο....καπως πρεπει να πληρωθει και ναι φταιμε ολοι μας για τπμπαχαλο, αλλιως θα ειχαμε αλλο κρατος, αλλα δεν θελουμε!

Επεξ/σία από saltofx_v

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...