verylife78 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, stormrain είπε Παιδια να ρωτησω κατι, εντελώς μη ειρωνικά. Γιατι επιχειρείτε να πειράξετε διαφορα στα τερματικα σας? Εννοω, αφου ετσι κι αλλιως τον τεχνικό δεν τον γλιτώνετε, για ποιον λογο το ρισκο? δεν νομιζω οτι ειναι επεμβαση. κανεις μια διαδικασια που την περιγραφει κανονικα το manual της μηχανης (σε εμενα τουλαχιστον) με πολυ απλα και ευκολα βηματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, stormrain είπε Οχι εναξει, το καταλαβαίνω απο την μια, αλλα απο την αλλη αφου για να επέμβει στον ΦΗΜ θα χρειαστεί ο τεχνικος για να γινει η τελικη διασύνδεση, δεν καταλαβα τι κερδίζεις. Εμένα που ο τεχνικός αρνήθηκε να έρθει μόλις του είπα ότι έχω pos πειραιώς γιατί λέει δεν συνδέονται ακόμα με την ταμειακή; Αν είχα φοβηθεί λόγω του προστίμου, δεν θα πειραματιζόμουν μόνος μου για να το συνδέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Οι πληροφορίες λένε για 2μηνη παράταση.Περιμενουμε επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Οι πληροφορίες λένε για 2μηνη παράταση.Περιμενουμε επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Παράταση 1+1 μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Στις 29/2/2024 στις 12:54 ΜΜ, stormrain είπε Οχι εναξει, το καταλαβαίνω απο την μια, αλλα απο την αλλη αφου για να επέμβει στον ΦΗΜ θα χρειαστεί ο τεχνικος για να γινει η τελικη διασύνδεση, δεν καταλαβα τι κερδίζεις. 1)Οι τεχνικοι αυτες τις μερες "δεν μιλιουντε", εχουν και αυτοι δικιο, αλλα σε διωχνουν με το "Θαααα"... (αφου δεν ελαβες μηνυμα απο ΑΑΔΕ, μου λενε. Προηγουνται αυτοι που ελαβαν, και εγω εως σημερα ΔΕΝ ελαβα, και ας την συνδεσα μονος μου!) 2)Δεν δινουν καποια σελιδα με τη σφραγιδα τους για το μελλοντικο ραντεβου ωστε να το επικαλεστω σε περιπτωση ελεγχου, και τη καμπανα θα τη φαω εγω. 3)Στη περιοχη μου ειναι πενηνταρικο (με φπα) η βιζιτα, και εφοσον ειναι βατη η δουλεια των 2'-3'. Αν υπαρχει προβλημα, κλεινεις ξανα ραντεβου για τα επομενα τερμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, kolossos είπε 2)Δεν δινουν καποια σελιδα με τη σφραγιδα τους για το μελλοντικο ραντεβου ωστε να το επικαλεστω σε περιπτωση ελεγχου, και τη καμπανα θα τη φα εγω. Αυτό πάντως εν μέρει το λύνουν με τη νέα απόφαση για παράταση. Θα ανοίξει πλατφόρμα για ραντεβού από τις 15 Μάρτη και όσοι δεν βρουν ραντεβού μέσα στο Μάρτη, έχουν δικαίωμα να το βάλουν Απρίλιο. Μόνο με αυτό τον τρόπο ισχύει η παράταση μετά τις 31-3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, 1comment said: Παράταση 1+1 μήνα Φερτε μου ενα συνεφο να πεσω :shoking: 1 hour ago, Apostol. said: Ρε παιδια ολοι εσεις που κανετε τις αναβαθμισεις, σας εχει ερθει email/SMS απο την ΑΑΔΕ? Το Α920 απο την cardlink σημερα πηρε την αναβαθμιση και εχει το μενου ΑΑΔΕ. Ο λογιστης μου λεει να μην κανω τιποτα μεχρι να ερθει mail απο την ΑΑΔΕ. Οπως το εγραφα αυτο μπηκε ο τεχνικος στο μαγαζι και μου λεει ελα να το συνδεσουμε. Τελικα δεν συνδεθηκε γιατι η ταμειακη δεν επαιρνε ενα κλειδι. Τον αλλο μηνα παλι. Ερωτηση, ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται static ip η ταμειακη μονο το pos, ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Apostol. είπε Ερωτηση, ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται static ip η ταμειακη μονο το pos, ισχυει? Λογικο ακουγεται αφου μονο στην ταμειακη δηλωνεις IP του POS ... Στο POS δεν δηλωνεις καπου την IP της ταμειακης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 18 hours ago, gmoman said: Δεν το έχω μπροστά μου αλλά πας στο τελευταίο tab και κάπου λεει να βάλει κωδικό. Εχει ένα μενού που λέει integration. Εκεί είναι το μενού της ΑΑΔΕ. Εννοείται βάζεις static από πριν στο wifi. 3 έχω συνδέσει. Σου ζητώ συγνώμη για την προηγούμενη απάντηση, είδα και εγώ πως πλέον υπάρχει διαθέσιμο στο softpos της viva οι επιλογές για σύνδεση ΑΑΔΕ, ακόμα βέβαια δεν δώσανε οδηγίες στην σελίδα της ΑΑΔΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, stormrain είπε Οχι εναξει, το καταλαβαίνω απο την μια, αλλα απο την αλλη αφου για να επέμβει στον ΦΗΜ θα χρειαστεί ο τεχνικος για να γινει η τελικη διασύνδεση, δεν καταλαβα τι κερδίζεις. γιατι θα πρεπει να επεμβει στο τελος ο τεχνικος για τη διασυνδεση . Δεν το καταλαβαινω αυτο .. αν διαβασεις λιγο το manual της ταμειακης γινετε να το κανεις και μονος σου .. ειναι αρκετα ευκολο . Δεν επεμβαινουμε σε κατι παρανομο για να ειναι απαραιτητο να ρθει ο τεχνικος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 hour ago, 1comment said: Αυτό πάντως εν μέρει το λύνουν με τη νέα απόφαση για παράταση. Θα ανοίξει πλατφόρμα για ραντεβού από τις 15 Μάρτη και όσοι δεν βρουν ραντεβού μέσα στο Μάρτη, έχουν δικαίωμα να το βάλουν Απρίλιο. Μόνο με αυτό τον τρόπο ισχύει η παράταση μετά τις 31-3. https://www.taxheaven.gr/news/66626/paratash-diasyndeshs-pos-tameiakwn-mhxanwn για εκείνες τις επιχειρήσεις που δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού εντός Μαρτίου, αλλά έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης εντός Απριλίου. Τα ραντεβού θα πρέπει να δηλωθούν σε ειδική πλατφόρμα που θα τεθεί σε λειτουργία από την ΑΑΔΕ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου. To θέμα είναι πώς θα αποδείξουν οι επιχειρήσεις ότι δε κατάφεραν να βρουν ραντεβού εντός Μαρτίου; Είναι αυτό που έγραφε το επιμελητήριο χτες... ότι θα πρέπει να υπάρχει γραπτό αποδεικτικό πχ email ότι η επιχείρηση προσπάθησε να κάνει τη διασύνδεση εντός της προθεσμίας, αλλά αυτή δεν έγινε για τον Α ή Β λόγο; Διότι το πρόστιμο των 10000 παραμένει όπως ψηφίστηκε, δε παίρνει παράταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, ekrepali said: https://www.taxheaven.gr/news/66626/paratash-diasyndeshs-pos-tameiakwn-mhxanwn για εκείνες τις επιχειρήσεις που δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού εντός Μαρτίου, αλλά έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης εντός Απριλίου. Τα ραντεβού θα πρέπει να δηλωθούν σε ειδική πλατφόρμα που θα τεθεί σε λειτουργία από την ΑΑΔΕ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου. To θέμα είναι πώς θα αποδείξουν οι επιχειρήσεις ότι δε κατάφεραν να βρουν ραντεβού εντός Μαρτίου; Είναι αυτό που έγραφε το επιμελητήριο χτες... ότι θα πρέπει να υπάρχει γραπτό αποδεικτικό πχ email ότι η επιχείρηση προσπάθησε να κάνει τη διασύνδεση εντός της προθεσμίας, αλλά αυτή δεν έγινε για τον Α ή Β λόγο; Διότι το πρόστιμο των 10000 παραμένει όπως ψηφίστηκε, δε παίρνει παράταση... Ο τεχνικός θα δηλωνει τα ραντεβού απο όσο κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, skaros1 said: γιατι θα πρεπει να επεμβει στο τελος ο τεχνικος για τη διασυνδεση . Δεν το καταλαβαινω αυτο .. αν διαβασεις λιγο το manual της ταμειακης γινετε να το κανεις και μονος σου .. ειναι αρκετα ευκολο . Δεν επεμβαινουμε σε κατι παρανομο για να ειναι απαραιτητο να ρθει ο τεχνικος .. Το κομμάτι της διασύνδεσης είναι το μόνο "εύκολο". Μπορεί όμως να υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ ταμειακής-pos ή μεταξύ ταμειακής - AAΔΕ που να οφείλονται σε ρυθμίσεις της ταμειακής ή του router (ports, dns , mac addresses κλπ). Αν λοιπόν κάνεις μόνος σου τη διασύνδεση κι όλα πάνε ρολόι, οκ γλύτωσες 40 ευρώ. Αλλά αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, θα πάρεις τον τεχνικό της ταμειακής να του πεις τι; "Έλα να με σώσεις"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Το μονο που χρειάζεται να κανεις ειναι να βαλεις την ip και την porta του pos στην ταμειακή και να κανεις static την ip του pos. Εάν έχεις λιγες γνώσεις απο ip , static ip και port forwarding ειναι ευκολο. Διαβάζοντας το manual της ταμειακής . Εαν εχεις μαυρα μεσάνυχτα απο υπολογιστές ειναι δυσκολο να το κάνεις διαβάζοντας το manual. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Faithlesscookiemonster είπε Εγω εχω της Πειραιως (ICT220) και δουλευει κανονικα. Εμφανιζεται με κατασταση συνδεσης "ΟΚ" στο site https://www1.gsis.gr/tameiakes στη κατηγορια EFTPOS (μαζι με το Desk 3200 της Αλφα). Έχεις το σωστό λινκ? Δεν ανοίγει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα