Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταφερα και ξαναμιλησα με cardlink.

Τουλαχιστον ξερουν την δουλεια τους. (μεχρι και το menu της ταμειακης ηξερε πανω-κατω).

Αλλα τζιφος μου εκανε αιτηση για νεο POS τελικα..

Αυτα τα VX520 ειναι ρημαδια τελικα....

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ταμειακές infopos και POS ingenico (mellon) λειτουργούν μια χαρά. Χτες το βράδυ ήρθε ο τεχνικός στις 23:00 και μετά θα το έκοβε σερί για νυχτερινά μαγαζιά... τα'χει παίξει ο τύπος.

Και μου είπε ό,τι διαβάζω εδώ πέρα, 9 στους 10 με Πειραιώς έχουν πρόβλημα οπότε σταμάτησε να προσπαθεί νέες συνδέσεις και ψάχνει πώς θα ξεμπλοκαρει αυτούς που έχει σε εκκρεμότητα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Finn είπε

Εγώ! Γιατί υπάρχει μενού ανάκτηση POS αλλά δεν κάνει κάτι 

Και σε εμένα το έβγαλε σήμερα. Αν ανοίξεις την εφαρμογή και διαλέξεις wifi λογικά θα σου πετάξει popup ότι έχει συνδεθεί με ααδε

Η ανάκτηση αφορά προφορτωμένες αποδείξεις. Φορτώνεις τον delivery πχ με αποδείξεις αν ξέρεις οτι θα εισπράξει με κάρτα. τυπώνεται η απόδειξη, την παίρνει μαζί του ο ντελιβερι, εισπράτει απο το pos το ποσό που έχει φορτωθεί και επιστρέφοντας πατάς 7 ανάκτηση για να ενημερωθεί η ταμειακή και να κλείσουν σωστά τα πακέτα σε ταμειακή και pos.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω vx520 της epay, σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει και πάω για αντικατάσταση, ποιόν βαραίνει αυτό το κόστος? Και επίσης, το δικό μου αυτή τη στιγμή έχει μηνιαία συνδρομή 3,72 ευρώ, το καινούργιο που θα μου πασάρουν (αν μου πασάρουν) πόσο θα έχει? 

Δημοσ.
10 minutes ago, gmoman said:

Η ανάκτηση αφορά προφορτωμένες αποδείξεις. Φορτώνεις τον delivery πχ με αποδείξεις αν ξέρεις οτι θα εισπράξει με κάρτα. τυπώνεται η απόδειξη, την παίρνει μαζί του ο ντελιβερι, εισπράτει απο το pos το ποσό που έχει φορτωθεί και επιστρέφοντας πατάς 7 ανάκτηση για να ενημερωθεί η ταμειακή και να κλείσουν σωστά τα πακέτα σε ταμειακή και pos.

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!

Δημοσ.
18 minutes ago, gmoman said:

Αυτο μπορει να ισχυει και για αλλα επαγγελματα?πχ εχω ενοικιασεις αυτοκινητων, μπορω να κοψω αποδειξη στο γραφειο, να παω αεροδρομιο με το φορητο pos να πληρωθω και και να γυρισω γραφειο και να κανω ανακτηση ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ταμειακές infopos και POS ingenico (mellon) λειτουργούν μια χαρά. Χτες το βράδυ ήρθε ο τεχνικός στις 23:00 και μετά θα το έκοβε σερί για νυχτερινά μαγαζιά... τα'χει παίξει ο τύπος.

Και μου είπε ό,τι διαβάζω εδώ πέρα, 9 στους 10 με Πειραιώς έχουν πρόβλημα οπότε σταμάτησε να προσπαθεί νέες συνδέσεις και ψάχνει πώς θα ξεμπλοκαρει αυτούς που έχει σε εκκρεμότητα.

Ξέρεις αν μπορείς να κάνεις προφόρτωση αποδείξεων απο ταμειακή infopos στο pos;

Επεξ/σία από gregory1897
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, DomToretto είπε

Επειδή και εγώ έχω vx520 της epay, σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει και πάω για αντικατάσταση, ποιόν βαραίνει αυτό το κόστος? Και επίσης, το δικό μου αυτή τη στιγμή έχει μηνιαία συνδρομή 3,72 ευρώ, το καινούργιο που θα μου πασάρουν (αν μου πασάρουν) πόσο θα έχει? 

Στην cardlink μου το αλλαζουν δωρεαν απο οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο.

Λογικα και στην epay θα κανουν το ιδιο.

Αλλιως του λες ελατε φτιαχτε το ή αλλαχτε το ....

ΥΓ. Εαν κλειδωσει το POS ξεκλειδωνει .. Εμενα μου το ανοιξαν και παιζει με τον παλιο τροπο μεχρι να ερθει το καινουργιο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sdikr είπε

Αυτό θα το λάβει αυτόματα με την επικοινωνία ταμιακής και pos με την ΑΑΔΕ.

Σε ευχαριστω.
Μαλλον θα προσπαθησω να το κανω μονος  μου και βλεπωντας

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, DomToretto είπε

Καταρχήν ρώτα τον τεχνικό της ταμειακής σου να σου πει αν συνδέεται οποιοδήποτε πος της πειραιώς με τη μηχανή σου. Γιατί κι εγώ άλλαξα μοντέλο πος αλλά γενικά έχουν θέματα της πειραιώς με τα περισσότερα μοντέλα ταμειακών. Διάβασε και τα σχόλια πιο πάνω.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Άρα γενικά της πειραιώς όλα έχουν θέμα με τα περισσότερα μοντέλα ταμειακών. Στην εξυπηρέτηση το παίζουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και με προτροπή "αλλάξτε ταμειακή". 

Δημοσ.

Ρε παιδια ολοι εσεις που κανετε τις αναβαθμισεις, σας εχει ερθει email/SMS απο την ΑΑΔΕ?

Το Α920 απο την cardlink σημερα πηρε την αναβαθμιση και εχει το μενου ΑΑΔΕ.

Ο λογιστης μου λεει να μην κανω τιποτα μεχρι να ερθει mail απο την ΑΑΔΕ.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι, εντελώς μη ειρωνικά. Γιατι επιχειρείτε να πειράξετε διαφορα στα τερματικα σας? Εννοω, αφου ετσι κι αλλιως τον τεχνικό δεν τον γλιτώνετε, για ποιον λογο το ρισκο?

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παιδια να ρωτησω κατι, εντελώς μη ειρωνικά. Γιατι επιχειρείτε να πειράξετε διαφορα στα τερματικα σας? Εννοω, αφου ετσι κι αλλιως τον τεχνικό δεν τον γλιτώνετε, για ποιον λογο το ρισκο?

Γιατί η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα και το πρόστιμο 10.000. Και οι τεχνικοί δεν έχουν ραντεβού. Εφόσον μέχρι και τώρα επίσημα δεν έχουν δώσει παράταση, δεν το λες και παράλογο.

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γιατί η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα και το πρόστιμο 10.000. Και οι τεχνικοί δεν έχουν ραντεβού. Εφόσον μέχρι και τώρα επίσημα δεν έχουν δώσει παράταση, δεν το λες και παράλογο.

Οχι εναξει, το καταλαβαίνω απο την μια, αλλα απο την αλλη αφου για να επέμβει στον ΦΗΜ θα χρειαστεί ο τεχνικος για να γινει η τελικη διασύνδεση, δεν καταλαβα τι κερδίζεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...