jimware Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gmoman είπε Ναι έχω συνδέσει. Cardlink αρκετά. Και εθνική αν θυμάμαι. Με datecs δουλεύω μόνο. Δεν έχω εικόνα για άλλες ταμειακές. Με συναδέλφους που έχουν άλλες ταμειακές, όλοι μα ολοι έχουν θέμα με την Πειραιώς Έχω το vx520 από cardlink και datecs ctr 150. Ο τεχνικός μου ισχυρίζεται ότι δεν συνδέονται χωρίς όμως να έχει έρθει να προσπαθήσουμε. Τον παίρνω κάθε μέρα και μου λέει πως δεν έχει βρεθεί λύση. Σήμερα δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο. Εντάξει το καταλαβαίνω όπως εμένα θα τον παίρνουν και άλλοι 100 έχουν τα δίκια τους και αυτοί. Γι'αυτό έψαξα και εχω βρει ένα pdf με οδηγίες για το pos από cardlink. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με την datecs τι κάνω μετά που θα ακολουθήσω τις οδηγίες για το pos για να συνδεθούν; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από jimware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 3 hours ago, stormrain said: Ναι, στον πρωτο κυκλο αναφερομαι. Οποτε, δεν ειναι πολυ ρεαλιστικο χρονικα αυτο. Εχεις προθεσμια 29/02, βγαινουν τα vouchers στις 27/02 και περιμενεις οτι οι τεχνικοι δεν θα εχουν αλλους σε λιστα και θα καταφερουν να υλοποιησουν την αναβαθμιση/συνδεση εντος 2 ημερων. Στα θετικα νεα, το pos με ενημερωσε πως ειναι ετοιμο να συνδεθει και απ'ο,τι καταλαβαινω η συνδεση του Pax A80 ειναι ευκολο να γινει με την incotex 133 web, οποτε δεν θα χασουμε πολυ χρονο ετσι. Στην παρουσα φαση επειδη εχω ψιλοστρεσσαριστει με ολο αυτο επειδη ειμαι παντα τυπικος με τις ημερομηνιες κλπ, απλα θελω να τελειωνει ολη αυτη η κατασταση. Οποτε το email σκαει οταν αναβαθμιστει η μηχανη, σωστα? Αυτός που είχαμε τώρα ήταν ο 4ος κύκλος. Δεν ξέρω να σου απαντήσω τι και πως, μέχρι τώρα μας λέγανε πως εφόσον έχεις κάνει την αναβάθμιση στην ταμειακή και περιμένεις το pos είσαι καλυμμένος. Στην περίπτωση pos έλεγε πως αν δεν αναβαθμιζόταν ήσουν καλυμμένος αν είχες κάνει παραγγελία άσχετα αν το είχες παραλάβει. λογικά θα δοθεί η παράταση 3 hours ago, gmoman said: Δεν το έχω μπροστά μου αλλά πας στο τελευταίο tab και κάπου λεει να βάλει κωδικό. Εχει ένα μενού που λέει integration. Εκεί είναι το μενού της ΑΑΔΕ. Εννοείται βάζεις static από πριν στο wifi. 3 έχω συνδέσει. Νομίζω πως μιλάει για το softpos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου https://eleftherostypos.gr/oikonomia/pos-dimini-paratasi-gia-ti-diasyndesi-ton-tameiakon-michanon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, jimware είπε Έχω το vx520 από cardlink και datecs ctr 150. Ο τεχνικός μου ισχυρίζεται ότι δεν συνδέονται χωρίς όμως να έχει έρθει να προσπαθήσουμε. Τον παίρνω κάθε μέρα και μου λέει πως δεν έχει βρεθεί λύση. Σήμερα δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο. Εντάξει το καταλαβαίνω όπως εμένα θα τον παίρνουν και άλλοι 100 έχουν τα δίκια τους και αυτοί. Γι'αυτό έψαξα και εχω βρει ένα pdf με οδηγίες για το pos από cardlink. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με την datecs τι κάνω μετά που θα ακολουθήσω τις οδηγίες για το pos για να συνδεθούν; ετσι μπραβο καντο μονος σου να το μπλοκαρεις....τι πρεμουρα σας εχει πιασει να κανετε μονοι σας την συνδεση? θελετε να γινετε Beta tester? δεν σας καταλαβαινω...τοσο αγχος για το και καλα προστιμο?ελεος!!!!!!!! οσοι αργησουν θα ειναι οι ωφελιμενοι..οι υπολοιποι απλα δοκιμαζουν ενα λογισμικο που δεν ειναι ετοιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaros1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, saltofx_v είπε ετσι μπραβο καντο μονος σου να το μπλοκαρεις....τι πρεμουρα σας εχει πιασει να κανετε μονοι σας την συνδεση? θελετε να γινετε Beta tester? δεν σας καταλαβαινω...τοσο αγχος για το και καλα προστιμο?ελεος!!!!!!!! οσοι αργησουν θα ειναι οι ωφελιμενοι..οι υπολοιποι απλα δοκιμαζουν ενα λογισμικο που δεν ειναι ετοιμο. Και εγω πάντως μετα απο 100 τηλέφωνα στον τεχνικο ,που δεν ερχόταν . Το πηρα αποφαση και εψαξα Βρηκα το pdf manual της μηχανής και το συνδεσα μονος μου . Εαν κατεχεις λίγο απο ip διεύθυνση και την πόρτα το φτιάχνεις και μονος σου. Τωρα όσο αναφορά με τα πρόστιμα εαν τα βαλουνε ή πάρουν παράταση είναι αλλο θεμα . Το πιθανότερο είναι να δώσουν παράταση αλλα κανεις δεν ξέρει με αυτους τους τρελούς που μας κυβερνάνε τι θα κάνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, jimware είπε Έχω το vx520 από cardlink και datecs ctr 150. Ο τεχνικός μου ισχυρίζεται ότι δεν συνδέονται χωρίς όμως να έχει έρθει να προσπαθήσουμε. Τον παίρνω κάθε μέρα και μου λέει πως δεν έχει βρεθεί λύση. Σήμερα δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο. Εντάξει το καταλαβαίνω όπως εμένα θα τον παίρνουν και άλλοι 100 έχουν τα δίκια τους και αυτοί. Γι'αυτό έψαξα και εχω βρει ένα pdf με οδηγίες για το pos από cardlink. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με την datecs τι κάνω μετά που θα ακολουθήσω τις οδηγίες για το pos για να συνδεθούν; Εχει εμφανιστεί το μενου ΑΑΔΕ στο pos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, skaros1 είπε Και εγω πάντως μετα απο 100 τηλέφωνα στον τεχνικο ,που δεν ερχόταν . Το πηρα αποφαση και εψαξα Βρηκα το pdf manual της μηχανής και το συνδεσα μονος μου . Εαν κατεχεις λίγο απο ip διεύθυνση και την πόρτα το φτιάχνεις και μονος σου. Τωρα όσο αναφορά με τα πρόστιμα εαν τα βαλουνε ή πάρουν παράταση είναι αλλο θεμα . Το πιθανότερο είναι να δώσουν παράταση αλλα κανεις δεν ξέρει με αυτους τους τρελούς που μας κυβερνάνε τι θα κάνουν.. το ξερω οτι ειναι ευκολο κια ακολουθωντας τις οδηγιες μπορει να γινει, το θεμα ειναι γιατι να βιαζεται καποιος να το κανει. τα λογισμικα και των Pos και των ταμειακων θα παρουν πολλες αναβαθμισεις οπως εγινε και με την αποστολη Ζ , που διορθωθηκαν bugs. οσο γι αυτους που κυβερνανε τους αφηνουμε και τα κανουν, σε αλλη ευρωπαικη χωρα δεν θα ηταν αποδεκτο αυτο μπαχαλο, βρισκουν και τα κανουν και το σταματαω εδω για μην το γυρισουμε σε πολιτικη συζητηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beelzeboss_bro Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Τα vx520 εχουν μια νεα αναβαθμηση απο χτες, την κανεις περιμενεις να τελειωσει, βγαζεις report να δεις τι ip ports πηρε, και μετα σεταρεις την ταμειακη, χτες εκανα 3 και σημερα θα κανω ακομα ποιο πολλες ελπιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Καλημέρα, Μηνυματα απο ΑΑΔΕ: Γιοκ, Τεχνικός: Γιοκ. Εκατσα σημερα το πρωι και βρηκα νεο PDF της ταμειακης και ετσι της εβαλα "χερι"... Μετα το Enter (Μετρητα) εβγαλε στην εκτυπωση: GetMasterKey#1 Connecting... και στην απο κατω γραμμη MasterKey#1 Receive OK. (και στις παρακατω γραμμες το ιδιο, ΟΚ Νταξ είμαστε τώρα? (ως προς τη διασυνδεση, για τα υπολοιπα, βλεπουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, Beelzeboss_bro είπε Τα vx520 εχουν μια νεα αναβαθμηση απο χτες, την κανεις περιμενεις να τελειωσει, βγαζεις report να δεις τι ip ports πηρε, και μετα σεταρεις την ταμειακη, χτες εκανα 3 και σημερα θα κανω ακομα ποιο πολλες ελπιζω... VX520 της epay ή της Cardlink ? Καταφερες να το συνδεσεις με ICS i30 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Καλημέρα , σήμερα στο link Μητρώο POS- ΑΑΔΕ το έβγαλε επιτελoυς σαν αναβαθμισμένο το vivawallet με το android ... Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, themis_81 είπε Καλημέρα , σήμερα στο link Μητρώο POS- ΑΑΔΕ το έβγαλε επιτελoυς σαν αναβαθμισμένο το vivawallet με το android ... Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ?? (Εαν δεν εχεις FZ-1), μαλλον καλεις τον τεχνικο για τη διασυνδεση με ταμειακη. Σε 'μενα, δεν ηρθε ακομα μηνυμα απο ΑΑΔΕ, αλλα τη συνδεσα σημερα. (Pax S800 της Viva) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kolossos είπε Νταξ είμαστε τώρα? (ως προς τη διασυνδεση, για τα υπολοιπα, βλεπουμε) Δεν έρχεσαι να φτιάξεις και τη δικιά μου;😅 Κάλεσα την epay και τους είπα ότι η ταμειακή μου δεν συνδέεται με τα pos της πειραιώς λόγω προβλήματος επικοινωνίας και η απάντηση ήταν να αλλάξω ταμειακή! Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Κάποιος είχε ρωτήσει για την datecs pocket για την διασύνδεση. Με wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, gmoman said: Κάποιος είχε ρωτήσει για την datecs pocket για την διασύνδεση. Με wifi. Εγώ! Γιατί υπάρχει μενού ανάκτηση POS αλλά δεν κάνει κάτι 42 minutes ago, themis_81 said: Καλημέρα , σήμερα στο link Μητρώο POS- ΑΑΔΕ το έβγαλε επιτελoυς σαν αναβαθμισμένο το vivawallet με το android ... Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ?? Και σε εμένα το έβγαλε σήμερα. Αν ανοίξεις την εφαρμογή και διαλέξεις wifi λογικά θα σου πετάξει popup ότι έχει συνδεθεί με ααδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα