sdikr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, blasphemus said: Μου είπανε ότι τα gprs της εθνικής δεν μπορούν να μπούνε στην πλατφόρμα της midlware όταν η διασύνδεση αφορά ταμειακή ICS 30i...τα χω παίξει.Τα παρατάω... Η εθνική δεν έχει ανεβάσει καθόλου οδηγίες. Θα έλεγα να περιμένεις (δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 24/2/2024 στις 10:15 ΠΜ, k_w_t είπε Θα ερθει σημερα να δοκιμασει να το συνδεσει και δεν τα καταφερει θα το δηλωσουμε βλαβη,,, Τελικα κλειδωσε και εμεινα χωρις POS. Τωρα προσπαθω να βγαλω γραμμη στην CARDLINK να δηλωσω βλαβη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2024 στις 3:40 ΜΜ, thanosoik είπε Ξέρει κάποιος πώς διορθώνεται το πρόβλημα γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνει κανείς Δυστυχώς για να πιάσεις γραμμή πρέπει να τους καλέσεις μετά τη 1 τη νύχτα! Ή δοκίμασε στο μεηλ, απαντάνε σε 3-4 μέρες. Τη μέρα που είχε μπλοκάρει το πος, στις 2.30 τη νύχτα έπιασα γραμμή! 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Τελικα κλειδωσε και εμεινα χωρις POS. Τωρα προσπαθω να βγαλω γραμμη στην CARDLINK να δηλωσω βλαβη.. Α ούτε αυτοί απαντάνε; Λαμπρά! Προφανώς έχουν πολύ μικρά τηλεφωνικά κέντρα χωρίς δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τώρα που όλοι τους χρειάζονται. Το θέμα είναι εμείς τι φταίμε με τις ημερομηνίες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thanosoik είπε ....δεν βρίσκει επικοινωνία η ταμειακή με το pos. Έχετε και άλλοι τέτοια προβλήματα Απανταω ως καρά_άσχετος! Εαν εκλεισες καποια απο τις 3 συσκευες, ρουτερ, POS, ταμειακη, και την ξανα αναψες πιθανον αλλαξε "διευθυνση"/IP. (Ορισε στατικες IP ο τεχνικος? Εγινε δεσμευση (bind) των συγκεκριμενων IP στο ρουτερ?, κτλ) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από kolossos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, 1comment είπε Α ούτε αυτοί απαντάνε; Λαμπρά! Προφανώς έχουν πολύ μικρά τηλεφωνικά κέντρα χωρίς δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τώρα που όλοι τους χρειάζονται. Το θέμα είναι εμείς τι φταίμε με τις ημερομηνίες. Δεν κραταει καν αναμονη το τηλεφωνικο τους κεντρο , πεφτει η γραμμη, Εστειλα e-mail ωστε να εχω γραπτη απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Καλημέρα , σήμερα μου απάντησαν από την ΑΑΔΕ σε ερώτημα μου σχετικά με VIVA Soft Pos. Εφόσον είστε υπόχρεοι διασύνδεσης και τα POS που υπάρχουν στην κατοχή σας έχουν αναβαθμιστεί, μπορείτε να προχωρήσετε στην διασύνδεση των Ταμειακών Μηχανών με τα POS, ακόμη και αν δεν έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail από την Υπηρεσία μας. Τωρα με σκοτωνεις! Εαν ξαναπάω στον τεχνικο, και χωρίς να έχω λάβει "ενημερωτικό e-mail", σίγουρα θα με δείρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Η Mellon ανέβασε οδηγίες διασύνδεσης για το iWL 220 που ρωτάνε πολλοί συμφορουμήτες... https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/plirofories-gia-logistes-acquirers-nsps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, kolossos είπε Τωρα με σκοτωνεις! Εαν ξαναπάω στον τεχνικο, και χωρίς να έχω λάβει "ενημερωτικό e-mail", σίγουρα θα με δείρει... Πες του ότι έλαβες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasphemus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η Mellon ανέβασε οδηγίες διασύνδεσης για το iWL 220 που ρωτάνε πολλοί συμφορουμήτες... https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/plirofories-gia-logistes-acquirers-nsps φιλε μου το ειδα πριν λιγο....απλά εδω δινει με αυτο το αρχειο οδηγιες με λειτουργικο android...καμια σχεση δηλαδη με το λειτουργικο των ingenico iwl220....δεν ξερω αν δεν καταλαβαινω κατι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DomToretto Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μόλις σήμερα μου έστειλε στο viber η epay να επικοινωνήσω με τον τεχνικό για να πραγματοποιήσω τη διασύνδεση. Στην ώρα τους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου https://www.eea.gr/arthra-eea/se-siopiri-paratasi-gia-to-thema-tis-diasyndesis-ton-tameiakon-michanon-me-ta-pos-prosanatolizetai-to-ypoik/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2024 στις 11:41 ΠΜ, thephotoshoped είπε Μίλησα με τη VIVA για το Soft Pos και την εφαρμογή στο κινητό και πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσπάθησα να βάλω την IP στη ταμειακή αλλά λογικά πρέπει να μπει και το Master Key της ΑΑΔΕ, το οποίο η VIVA δεν ξέρει που βρίσκεται και περιμένω απάντηση. τελικα αυτο το master key ποιο ειναι και που το βρισκουμε??!!! βρηκα το manual της ταμειακης μου συνδεεται λεει το pos της viva με την ΑΑΔΕ αλλα μαλλον χρειαζομαι αυτο το master key, e? για να ολοκληρωθει η μεταξυ τους επικοινωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε https://www.eea.gr/arthra-eea/se-siopiri-paratasi-gia-to-thema-tis-diasyndesis-ton-tameiakon-michanon-me-ta-pos-prosanatolizetai-to-ypoik/ Σοβαρολογούν; Τι βλακείες είναι αυτές; Τι έγγραφη απόδειξη παίρνεις από τον τεχνικό που είναι πνιγμένος σε ραντεβού και δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει; Αν δεν δώσουν παράταση κανονική για όλους, θα είναι τραγικό πραγματικά. Μίλησα πριν με τον τεχνικό. Μου είπε από βδομαδα και βλέπουμε. Όχι ότι δεν έχει χρόνο. Αλλά λέει για το μοντέλο της ταμειακής μου υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας με τα pos της πειραιώς αλλά και της γιουρομπανκ. Μόνο της εθνικής είναι "έτοιμα" λέει. Όλα λειτουργούν ρολόι! Για το Α80, γράφει στις οδηγίες διασύνδεσης ότι προτείνεται να έχουμε στατικ ip γιατί με τη δυναμική θα υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ip και να πρέπει να καταχωρηθεί η νέα ip στον φημ. Έκανε κάποιος διασύνδεση με Α80 με δυναμική ip; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μου ρθε και μενα μολις το email απο την ΑΑΔΕ, μεχρι της 29/2 λεει.Προλαβαινω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, 4saken είπε Μου ρθε και μενα μολις το email απο την ΑΑΔΕ, μεχρι της 29/2 λεει.Προλαβαινω... Εμένα που δεν μου χει έρθει?? Λες να ρθει αύριο 29?😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα