sYn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Ε και που βγήκε το voucher δε λέει κάτι. Ραντεβού για αναβάθμιση της ταμειακής έχω στις 29/02. Όσο για τη διασύνδεση.. κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο. Πρόστιμα και κουραφέξαλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
socratis23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Σε ποιο site μπαινουμε ρε παιδια να δουμε αν βγηκε η επιταγη?Γιατι μηνυμα δεν μου εχει ερθει https://web.workadu.com/blog/posts/pos-eksargirono-voucher ακολούθησε τις οδηγίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Εχω την εντυπωση οτι η ολη φαση με την διασυνδεση των pos αφενος θα ειναι ενα φιασκο αφετερου θα αναζωπυρωσει τις πληρωμες με μετρητα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, 4saken είπε Εχω την εντυπωση οτι η ολη φαση με την διασυνδεση των pos αφενος θα ειναι ενα φιασκο αφετερου θα αναζωπυρωσει τις πληρωμες με μετρητα Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Εγώ βλέπω τις τράπεζες να χάνουν από τις προμήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 4 hours ago, socratis23 said: https://web.workadu.com/blog/posts/pos-eksargirono-voucher ακολούθησε τις οδηγίες Ααα ωραια,εστειλα την αιτηση να παρω τα λεφτα 225 ευρω λεει,αντε λογικα μεχρι αυριο θα μου ερθει μηνυμα και πεμπτη θα φτιαξει την ταμειακη μου και μετα θα ερθει και στον χωρο μου να φτιαξει το pos και θα προλαβω🤡🤡 Γελαωωωωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα , σήμερα μου απάντησαν από την ΑΑΔΕ σε ερώτημα μου σχετικά με VIVA Soft Pos. Στο τελευταίο στάδιο της διασύνδεσης, αναβαθμίζονται τα Ταμειακά Συστήματα (εφόσον απαιτείται) και διασυνδέονται με τα POS, με ευθύνη της επιχείρησης που τα χρησιμοποιεί. Όσον αφορά την Υπηρεσία μας, εφόσον ενημερωθεί από τον Πάροχο ότι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των POS, επικαιροποιείται η κατάσταση του POS στην εικόνα της επιχείρησης/ Μητρώο & Επικοινωνία/ Μητρώο POS/ Στοιχεία Τερματικών EFT-POS, από «ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» σε «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ». Εφόσον είστε υπόχρεοι διασύνδεσης και τα POS που υπάρχουν στην κατοχή σας έχουν αναβαθμιστεί, μπορείτε να προχωρήσετε στην διασύνδεση των Ταμειακών Μηχανών με τα POS, ακόμη και αν δεν έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail από την Υπηρεσία μας. Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται, το αργότερο έως τις 29/2/2024, να αναβαθμίσουν την ταμειακή μηχανή τους, εφόσον απαιτείται, και να ολοκληρώσουν τη διασύνδεση με τα POS τους, καλώντας πιστοποιημένο τεχνικό ΦΗΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis26 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου καλημερα,ο δικος μου ο τεχνικος εδω στην χαλκιδικη εχει καμια 200 μηχανες με πελατες με voucher οπως και μενα και μας λεει δεν προλαβαινει μεχρι αυριο αυτες με τα voucher(απο βδομαδα αυτες)αλλα αν θελουμε χωρις voucher μεχρι αυριο γινεται η δουλεια,λες και τα voucher δεν ειναι χρηματα γι αυτους ομως δεν ειναι τσεπατα χρηματα.Γι αυτο ειμαστε ενα μπαχαλο σαν κρατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Και σημερα σε πρωινη εκπομπη ραδιο και εγραψε η ΕΡΤ οτι αυριο η οριστικη αποφαση με την ζυγαρια να κλινει προς θα παρει. Ακουσα και για ως τελη Μαη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, nikolakis26 said: καλημερα,ο δικος μου ο τεχνικος εδω στην χαλκιδικη εχει καμια 200 μηχανες με πελατες με voucher οπως και μενα και μας λεει δεν προλαβαινει μεχρι αυριο αυτες με τα voucher(απο βδομαδα αυτες)αλλα αν θελουμε χωρις voucher μεχρι αυριο γινεται η δουλεια,λες και τα voucher δεν ειναι χρηματα γι αυτους ομως δεν ειναι τσεπατα χρηματα.Γι αυτο ειμαστε ενα μπαχαλο σαν κρατος. Να ψάξεις άλλον που υποστηρίζει τις συγκεκριμένες ταμειακές τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ρε παιδια μην αγχωνεστε παραταση θα παρει 100%, Μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες επιχειρησεις, τι θα κανουν θα ριξουν 10.000 προστιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosoik Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα vx520. Ενώ εχθές κατά τη διάρκεια της συναλλαγής έκλεινε μόνη της απόδειξη και την έβγαζε άκυρη μετά την πέρναγε. Σήμερα δεν δουλεύει καθόλου δεν βρίσκει επικοινωνία η ταμειακή με το pos. Έχετε και άλλοι τέτοια προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ξερει κανεις τι ακριβως κανουμε οταν εχουμε πατησει να πληρωθουμε με καρτα, αλλα η καρτα τρωει απόρριψη? Εγω συνηθως κανω ολικη ακυρωση αποδειξης και ξανακανω ολη την διαδικασια. Υπαρχει τροπος να δοκιμασουμε αλλη καρτα χωρις να πρεπει να κανω αυτο που κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, Faithlesscookiemonster said: Ξερει κανεις τι ακριβως κανουμε οταν εχουμε πατησει να πληρωθουμε με καρτα, αλλα η καρτα τρωει απόρριψη? Εγω συνηθως κανω ολικη ακυρωση αποδειξης και ξανακανω ολη την διαδικασια. Υπαρχει τροπος να δοκιμασουμε αλλη καρτα χωρις να πρεπει να κανω αυτο που κανω? Έχεις δοκιμάσει να ξαναπατήσεις το να στείλει κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Οχι, δεν το επιχείρησα. Ρωτησα την εταιρία της ταμειακης. Αμα λαβω απαντηση, θα ενημερωσω την κοινοτητα εδω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasphemus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μου είπανε ότι τα gprs της εθνικής δεν μπορούν να μπούνε στην πλατφόρμα της midlware όταν η διασύνδεση αφορά ταμειακή ICS 30i...τα χω παίξει.Τα παρατάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα