makevius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, alexx είπε Με το vx520 της epay κανένα πρόβλημα. Πως το κατάφερες ?? Όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα με αυτα..
BlackBoldog Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ έχω αγορασμένο από viva CS50C στις 7 Φλεβάρη. Ούτε στην ΑΑΔΕ έχει ενημερωθεί ούτε εγώ μπορώ να το περάσω αλλά και ούτε υπάρχουν οδηγίες ακόμα, περιμένω και στο τσατ εδώ και μισή ώρα μπας και μάθω πότε και τι θα γίνει πολύ ωραία πράγματα
kourt71724 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Επιβεβαιώνω για vx520 από epay. Μετά από αρκετές μέρες προσπάθειας σήμερα έγινε η σύνδεση κανονικά.
blasphemus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, sdikr είπε Ναι MID/TID Σωστα σου είπε, μόνο μέσω τοπικού δίκτυου είναι αυτή την στιγμή, τα 4g/gprs είναι μέσω Midleware αλλά και αυτά θα δουλέψουν αργότερα. Η Viva στην παρουσίαση της το έδειξε να δουλεύει, πριν απο κάθε κίνηση λέει θα πρέπει απο το pos να πατάς σύνδεση 😆 Δεν το έχουν δώσει ακόμα το soft pos το iwl220 ingenico είναι gprs και δεν συνδέεται στο τοπικό...Τι είναι όμως τι Midlware και πως θα συνδεθεί το δικό μας...ο Τεχνικός μου μου είπε δεν συνδέεται πάρε κανουριο... 1
sdikr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Just now, blasphemus said: το iwl220 ingenico είναι gprs και δεν συνδέεται στο τοπικό...Τι είναι όμως τι Midlware και πως θα συνδεθεί το δικό μας...ο Τεχνικός μου μου είπε δεν συνδέεται πάρε κανουριο... Καλός τεχνικός! Στην ουσία το Pos επικοινωνεί με άλλη πλατφόρμα που είναι αυτή που κάνει τις αίτηση στο σύστημα visa/maste Και αυτά θα είναι συμβατά με ΑΑΔΕ, απλά ακόμα δεν το έχουν ετοιμάσει οι εταίριες 1
Leleouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, gmoman said: Τα vx520 της epay έχουν αρχίσει και συνδέονται. 4 σήμερα κούμπωσαν χωρίς πρόβλημα. δοκιμασες να κανεις συναλλαγη και σου περασε κανονικα; 5 εχω συνδεσει συνολο και βγαζουν ολα σφαλμα κατα την πληρωμη με καρτα πριν καν προλαβεις να περασεις καρτα
alexx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, makevius είπε Πως το κατάφερες ?? Όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα με αυτα.. Σήμερα όμως είχα θέμα με ένα άλλο.Το Σύνδεσα άνοιγε για κάνα 2 Δευτέρα η σύνδεση να περάσει η κάρτα και έκλεινε.!!! 1 1
gmoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Leleouras είπε δοκιμασες να κανεις συναλλαγη και σου περασε κανονικα; 5 εχω συνδεσει συνολο και βγαζουν ολα σφαλμα κατα την πληρωμη με καρτα πριν καν προλαβεις να περασεις καρτα Ναι πάντα κάνω μια συναλλαγή 1 λεπτό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Leleouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 ε παντα κανω και εγω αλλα με αυτα δεν, παντα "φτυνει" την καρτα πριν προλαβει να περασει 6 minutes ago, alexx said: Σήμερα όμως είχα θέμα με ένα άλλο.Το Σύνδεσα άνοιγε για κάνα 2 Δευτέρα η σύνδεση να περάσει η κάρτα και έκλεινε.!!! αυτο συμβαινει χοντρικα 1
thanosoik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμένα ήρθε μήνυμα από την ααδε για διασύνδεση. Έχω το vx 520 της epay από την πειραιώς. Ο τεχνικός τραβάει τα μαλλιά του με τα συγκεκριμένα τελικά μετά από πολύ ώρα κάναμε χειροκίνητη αναβάθμιση ενώ έγραφε ότι είναι αναβαθμισμένο δεν ήταν και τελικά συνδέθηκε με την ταμειακή. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι χάνει επικοινωνία το pos με την ταμειακή. Αναγκαστικά δίνω εντολή για κάρτα στο pos και αυτή κλείνει μετά από 10 δευτερόλεπτα και λέει ανεπιτυχής συναλλαγή μετά κατευθείαν ξαναπατάω κάρτα και περνάει τη συναλλαγή. Ο τεχνικός μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του pos. Αυτό γίνεται σε κάθε συναλλαγή. Ξέρει κάποιος πώς διορθώνεται το πρόβλημα γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνει κανείς Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από thanosoik
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Beelzeboss_bro είπε οχι οντος υπαρχει προβλημα με τα vx 520 εχω κανει αρκετα της ingenico με εθνικη, αλλα ολα τα vx520 της epay ειδικα εχουν προβλημα σε ολη την ελλαδα... 6 ώρες πριν, jimware είπε Ρε που μπλέξαμε !! Ευχαριστώ πολύ! Έχουμε και εμείς θέμα με desk 3200 και Πειραιώς. Έχω γράψει πιο πίσω σχετικά 2 ώρες πριν, kourt71724 είπε Επιβεβαιώνω για vx520 από epay. Μετά από αρκετές μέρες προσπάθειας σήμερα έγινε η σύνδεση κανονικά. Τι εννοείς? Έκανες ξανά λήψη παραμέτρων, ή master key κτλ? Γτ εμάς κάτι δεν γίνεται σωστά αφού γίνει η πληρωμή μέσω κάρτας και δεν στέλνει στην ταμειακή εντολή έκδοσης απόδειξης
blasphemus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, sdikr είπε Καλός τεχνικός! Στην ουσία το Pos επικοινωνεί με άλλη πλατφόρμα που είναι αυτή που κάνει τις αίτηση στο σύστημα visa/maste Και αυτά θα είναι συμβατά με ΑΑΔΕ, απλά ακόμα δεν το έχουν ετοιμάσει οι εταίριες οκ οποτε το καλος τεχνικος μαλον εννοεις κατι άλλο (αχχαχαχα) αλλα η απορια ειναι και αυτα θα ειναι συμβατα απλα ακομα δεν το εχουν ετοιμασει μας καλυπτει απο ελεγχο σδοε?
sdikr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Just now, blasphemus said: οκ οποτε το καλος τεχνικος μαλον εννοεις κατι άλλο (αχχαχαχα) αλλα η απορια ειναι και αυτα θα ειναι συμβατα απλα ακομα δεν το εχουν ετοιμασει μας καλυπτει απο ελεγχο σδοε? Ο παρόχος το έχει δηλώσει πως θα είναι συμβατό, αυτός έχει και την ευθύνη να το αναβαθμίσει, όποτε σε κάθε περίπτωση δεν φταις εσύ
kourt71724 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 11 minutes ago, SabotazNic said: Τι εννοείς? Έκανες ξανά λήψη παραμέτρων, ή master key κτλ? Γτ εμάς κάτι δεν γίνεται σωστά αφού γίνει η πληρωμή μέσω κάρτας και δεν στέλνει στην ταμειακή εντολή έκδοσης απόδειξης Ξανά όλα από την αρχή (εγκατάσταση κλπ) όπως είναι στο manual της epay και προς έκπληξη μου σήμερα δούλεψε με την πρώτη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Σε ποιο site μπαινουμε ρε παιδια να δουμε αν βγηκε η επιταγη?Γιατι μηνυμα δεν μου εχει ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα