alexx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, ekrepali είπε Oι οδηγίες λένε να βάλεις την IP του POS, στις ρυθμίσεις POS της ταμειακής. Η ταμειακή έχει άλλη ip, απ'τις ρυθμίσεις δικτύου Ethernet. Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα. Ίδια μηχανή με pos της Εθνικής στο φτερό η σύνδεση. Επίσης Με το vx520 της epay κανένα πρόβλημα. Μόνο με της cardlink δεν συνδέεται!!! Τι να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliosmanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2024 στις 10:17 ΠΜ, sdikr είπε Δεν το έχει δώσει ακόμα η viva, ούτε έχει ανεβάσει οδηγίες Οταν πας στο nyaade έχει τα pos σου σε αυτά θα δείς πως έχει δηλωμένα κάποια id, αυτά θα πρέπει να τα βρεις και στην συσκευή σου (στο μένου ή στο χαρτάκι της απόδειξης που βγάζει) MID & TID υποθετω εννοεις. συγνωμη αν σε κουραζω αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει δικιο ο τεχνικος μου στο οτι δεν μπορει να γινει διασυνδεση παρα μονο μεσω τοπικου δικτυου; τοτε ολα τα ασυρματα δεν υα μπορουν να συνδεθουν η εγω δεν καταλαβα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Ήρθε το νέο pos. Γράφει και μενου ααδε οπότε λογικά θα είναι αναβαθμισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε εμφανίστηκαν τα vouchers για ριξε μια ματια. Επιβεβαιώνω. Στο μεταξυ παιρνω τον τεχνικό και η γραμμή βουίζει non stop. Καλα θα παει αυτο😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τα vx520 της epay έχουν αρχίσει και συνδέονται. 4 σήμερα κούμπωσαν χωρίς πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, stormrain είπε Επιβεβαιώνω. Στο μεταξυ παιρνω τον τεχνικό και η γραμμή βουίζει non stop. Καλα θα παει αυτο😅 το ιδιο με τον δικο μου τεχνικο.Χωρις παραταση δεν γινεται να προλαβουμε προθεσμιες.Και νομιζω θελει μια μερα απο την ημερα εκδοσης της επιταγης να ερθει ο κωδικος.Αρα απο αυριο θα εχουμε τους κωδικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 hours ago, alelo said: Δεν νομίζω να δουλεύει δεν έκανα ποτέ κάτι για αυτό. Όποτε πρέπει να πάρω τηλ στην viva για να φτιάξω αυτό πρώτα ; Στο viva terminal app, κάτω δεξιά πατάς more (ή τα αρχικά σου θα έχει) και μετά στο μενού integrations ανοίγεις το διακόπτη ΑΑΔΕ. Λίγο πιο κάτω έχει μια επιλογή get master key 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μίλησα με τη VIVA για το Soft Pos και την εφαρμογή στο κινητό και πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσπάθησα να βάλω την IP στη ταμειακή αλλά λογικά πρέπει να μπει και το Master Key της ΑΑΔΕ, το οποίο η VIVA δεν ξέρει που βρίσκεται και περιμένω απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, thephotoshoped said: Μίλησα με τη VIVA για το Soft Pos και την εφαρμογή στο κινητό και πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσπάθησα να βάλω την IP στη ταμειακή αλλά λογικά πρέπει να μπει και το Master Key της ΑΑΔΕ, το οποίο η VIVA δεν ξέρει που βρίσκεται και περιμένω απάντηση. Στο μητρώο POS της ΑΑΔΕ σου βγάζει το softPOS ως αναβαθμισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Finn said: Στο μητρώο POS της ΑΑΔΕ σου βγάζει το softPOS ως αναβαθμισμένο; Το βγάζει προς Αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, kalliosmanos said: MID & TID υποθετω εννοεις. συγνωμη αν σε κουραζω αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει δικιο ο τεχνικος μου στο οτι δεν μπορει να γινει διασυνδεση παρα μονο μεσω τοπικου δικτυου; τοτε ολα τα ασυρματα δεν υα μπορουν να συνδεθουν η εγω δεν καταλαβα κατι. MID & TID υποθετω εννοεις. συγνωμη αν σε κουραζω αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει δικιο ο τεχνικος μου στο οτι δεν μπορει να γινει διασυνδεση παρα μονο μεσω τοπικου δικτυου; τοτε ολα τα ασυρματα δεν υα μπορουν να συνδεθουν η εγω δεν καταλαβα κατι. Ναι MID/TID Σωστα σου είπε, μόνο μέσω τοπικού δίκτυου είναι αυτή την στιγμή, τα 4g/gprs είναι μέσω Midleware αλλά και αυτά θα δουλέψουν αργότερα. Η Viva στην παρουσίαση της το έδειξε να δουλεύει, πριν απο κάθε κίνηση λέει θα πρέπει απο το pos να πατάς σύνδεση 😆 19 minutes ago, thephotoshoped said: Μίλησα με τη VIVA για το Soft Pos και την εφαρμογή στο κινητό και πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσπάθησα να βάλω την IP στη ταμειακή αλλά λογικά πρέπει να μπει και το Master Key της ΑΑΔΕ, το οποίο η VIVA δεν ξέρει που βρίσκεται και περιμένω απάντηση. Δεν το έχουν δώσει ακόμα το soft pos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Παιδιά , με την Viva παιδεύομαι κ εγώ εδώ και ένα μήνα ... ίσως κ παραπάνω .... Έχω το bluelite POS που είναι ασύρματο - bluetooth και το ειχα με το iPhone συνδεδεμενο σαν λυση https://www.vivawallet.com/gr_el/default-category-2/mini-card-reader-78.html?childSku=MINI-CARD-READER-Acquisition Μετά από άπειρες ώρες στο chat δεν έχουν ιδέα το τι να κάνουμε και πως να εξυπηρετήσουν ... με τα πολλά κάποια στιγμή μου γράφουν αυτό : Ποια τερματικά διασυνδέονται με τις ταμειακές μηχανές; Τα παρακάτω viva.com τερματικά, υποστηρίζουν τη διασύνδεση με την ταμειακή μηχανή σας: PAX Prolin, με λογισμικό μεγαλύτερο της έκδοσης 5.48 Ciontek (CS50C, CS30PRO) Eφαρμογή viva.com | Terminal με λογισμικό μεγαλύτερο της έκδοσης 5.5.0 αποκλειστικά διαθέσιμη σε Android συσκευές: με λογισμικό μεγαλύτερο της έκδοσης 8.1 με υποστήριξη NFC λειτουργίας και χωρίς NFC με mini card reader, με λογισμικό μεγαλύτερο της έκδοσης 5.5.0 και Sunmi & ELO & Chip & PIN . Για να μπορεί να λειτουργήσει η εφαρμογή χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο το GPS. Για τα Mini Card Reader και τις IOS συσκευές με εγκατεστημένη την εφαρμογή viva.com | Terminal, δεν είναι εφικτή η διασύνδεση, αλλά μόνο η δήλωση στο πρωτόκκολο της ΑΑΔΕ. Για τη διασύνδεση θα πρέπει να έχετε άλλο ένα τερματικό που να υποστηρίζει τη διασύνδεση με το πρωτόκολλο της ΑΑΔΕ. Και αναγκάστηκα κ πήρα μια συσκευη android για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κ πάλι όμως μετά από ποοοσα chat είμαι Προς Αναβάθμιση ... Τι μπορώ να κάνω ? σαν ταμειακή έχω αναβαθμισμένη μια Dtec50Extra κ ο τεχνικός μου λέει ότι πρέπει να περιμένω την Viva , η Viva μου λέει να περιμένω την ΑΑΔΕ να μου στείλει email ... και η ΑΑΔΕ είναι ακόμα σαν status Προς αναβαθμιση ... Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά ... Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DomToretto Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Επιβεβαιώνω και εγώ για την εμφάνιση των voucher. Μίλησα πριν λίγο με τον τεχνικό μου και ρώτησα αν θα προλάβουμε τη προθεσμία και μου είπε πως θα πάρει παράταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εννοείται πως δεν αγχώνεται εκείνος για ενδεχόμενο πρόστιμο, αλλά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε το ιδιο με τον δικο μου τεχνικο.Χωρις παραταση δεν γινεται να προλαβουμε προθεσμιες.Και νομιζω θελει μια μερα απο την ημερα εκδοσης της επιταγης να ερθει ο κωδικος.Αρα απο αυριο θα εχουμε τους κωδικους. 9 λεπτά πριν, DomToretto είπε Επιβεβαιώνω και εγώ για την εμφάνιση των voucher. Μίλησα πριν λίγο με τον τεχνικό μου και ρώτησα αν θα προλάβουμε τη προθεσμία και μου είπε πως θα πάρει παράταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εννοείται πως δεν αγχώνεται εκείνος για ενδεχόμενο πρόστιμο, αλλά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Κι εγω τον πετυχα πριν λίγο και θα με βαλει την επομενη εβδομάδα. Χαλαρος ηταν, αλλα ειναι λογικό, οπως είπαν και παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, DomToretto said: Επιβεβαιώνω και εγώ για την εμφάνιση των voucher. Μίλησα πριν λίγο με τον τεχνικό μου και ρώτησα αν θα προλάβουμε τη προθεσμία και μου είπε πως θα πάρει παράταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εννοείται πως δεν αγχώνεται εκείνος για ενδεχόμενο πρόστιμο, αλλά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Προφανώς και δεν αγχώνεται για το πρόστιμο, αυτός θα το πληρώσει; Πάντως όσοι έχουμε eshop & δεν χρειαζόμαστε το φυσικό POS (ή softPOS) μπορούμε να το καταργήσουμε και να γλυτώσουμε τη διασύνδεση: Quote Eρώτηση: Αν ο υπόχρεος δραστηριοποιείται αποκλειστικά ψηφιακά, χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος ή τη δυνατότητα συναλλαγής με φυσική παρουσία του καταναλωτή(π.χ. e-shop), απαλλάσσεται από την υποχρέωση κατοχής και χρήσης POS; Aπάντηση: Ναι, εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις: α) ο υπόχρεος παρέχει δυνατότητα άμεσης πληρωμής από λογαριασμό σε λογαριασμό με χρήση σχετικής εφαρμογής (π.χ. IRIS) β) ο υπόχρεος αποδέχεται μέσα πληρωμής με κάρτα (πιστωτικής, χρεωστικής, προπληρωμένης, virtual) μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών πληρωμών https://www.taxheaven.gr/news/66575/syxnes-erwthseis-sxetika-me-ta-mesa-plhrwmhs-pos-iris-kya-81392024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα