alelo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά αν έχει pos viva στο κινητό σου πρέπει να το συνδέσεις και στην ταμειακή ; Έχω αναβάθμιση την ταμειακή μου . Και αν πρέπει να γίνει σύνδεση ποιος την κάνει ο Τεχνικος της ταμειακής ή viva ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από alelo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, alelo said: Παιδιά αν έχει pos viva στο κινητό σου πρέπει να το συνδέσεις και στην ταμειακή ; Έχω αναβάθμιση την ταμειακή μου . Και αν πρέπει να γίνει σύνδεση ποιος την κάνει ο Τεχνικος της ταμειακής ή viva ? Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, alelo είπε Παιδιά αν έχει pos viva στο κινητό σου πρέπει να το συνδέσεις και στην ταμειακή ; Έχω αναβάθμιση την ταμειακή μου . Και αν πρέπει να γίνει σύνδεση ποιος την κάνει ο Τεχνικος της ταμειακής ή viva ? Εχει κάπου μενού ΑΑΔΕ το viva terminal. βάζει στατική ip (πόρτα έχει την 7900 αν θυμάμαι καλά) και ρυθμίζεις την ταμειακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Η αναβαθμιση στο pos εγινε,μηνυμα απο ΑΑΔΕ δεν εχω λαβει.Μπορω να ερθω σε επικοινωνια με τεχνικο για την συνδεση η να περιμενω?Εχω τουριστικη επιχειρηση οποτε και παραταση να μην δωσουν (που θα δωσουν) δεν θα εχω συναλλαγες μεχρι τελη Μαρτη. Ενα μεγαλο ποσοστο των συναλλαγων με POS γινεται εκτος γραφειου (πχ αεροδρομιο).Σε αυτη την περιπτωση τι κανω? Μηπως να παω σε μια λυση σαν την παρακατω? Γνωριζετε αν μια ταμειακη μπορει να συνδεθει σε 2 ρουτερ?η https://www.e-shop.gr/tp-link-m7200-4g-lte-mobile-wi-fi-p-PER.612908?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYefh0Regc4jPN3JRK915fFZfAZXbgICBzOObopP1Qv1gyUrDdQKJTBoC-GIQAvD_BwE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, gmoman είπε Εχει κάπου μενού ΑΑΔΕ το viva terminal. βάζει στατική ip (πόρτα έχει την 7900 αν θυμάμαι καλά) και ρυθμίζεις την ταμειακή. Όποτε το μόνο που έχω να κάνω είναι να βάλω στατική ip στο app της viva και να δηλώσω την ip στην ταμειακή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 42 minutes ago, alelo said: Όποτε το μόνο που έχω να κάνω είναι να βάλω στατική ip στο app της viva και να δηλώσω την ip στην ταμειακή . Σου δουλεύει το option get master key; Πρέπει να γίνει αυτό πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimware Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Εγώ έχω το vx520 με μια datecs ctr 150. Είχα κάνει τις αναβαθμίσεις ταμειακή τα πάντα και περιμέναμε να μας κάνουν το pos και μου είχε πει ο τεχνικός της ταμειακής μετά με ένα τηλέφωνο σε εκείνον θα το συνδέσουμε. Μου ήρθε το μύνημα για το pos την Πέμπτη και πήρα τον τεχνικό ο οποίος μέχρι και εχτές μου λέει ότι δεν γίνεται η διασύνδεση και ότι κάτι έχουν κάνει λάθος στο τερματικό από την cardlink γιατί όσοι λέει πελάτες του έχουν αυτό το pos δεν μπορεί να συνδεθεί και να στείλω μήνυμα στην ααδε. Έχει κανείς άλλος αυτόν τον συνδυασμό και να έχει αντίστοιχο θέμα ή με κοροϊδεύει ο τεχνικός της ταμειακής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 37 λεπτά πριν, Finn είπε Σου δουλεύει το option get master key; Πρέπει να γίνει αυτό πρώτα Δεν νομίζω να δουλεύει δεν έκανα ποτέ κάτι για αυτό. Όποτε πρέπει να πάρω τηλ στην viva για να φτιάξω αυτό πρώτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beelzeboss_bro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, jimware είπε Καλημέρα. Εγώ έχω το vx520 με μια datecs ctr 150. Είχα κάνει τις αναβαθμίσεις ταμειακή τα πάντα και περιμέναμε να μας κάνουν το pos και μου είχε πει ο τεχνικός της ταμειακής μετά με ένα τηλέφωνο σε εκείνον θα το συνδέσουμε. Μου ήρθε το μύνημα για το pos την Πέμπτη και πήρα τον τεχνικό ο οποίος μέχρι και εχτές μου λέει ότι δεν γίνεται η διασύνδεση και ότι κάτι έχουν κάνει λάθος στο τερματικό από την cardlink γιατί όσοι λέει πελάτες του έχουν αυτό το pos δεν μπορεί να συνδεθεί και να στείλω μήνυμα στην ααδε. Έχει κανείς άλλος αυτόν τον συνδυασμό και να έχει αντίστοιχο θέμα ή με κοροϊδεύει ο τεχνικός της ταμειακής ; οχι οντος υπαρχει προβλημα με τα vx 520 εχω κανει αρκετα της ingenico με εθνικη, αλλα ολα τα vx520 της epay ειδικα εχουν προβλημα σε ολη την ελλαδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimware Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, Beelzeboss_bro είπε οχι οντος υπαρχει προβλημα με τα vx 520 εχω κανει αρκετα της ingenico με εθνικη, αλλα ολα τα vx520 της epay ειδικα εχουν προβλημα σε ολη την ελλαδα... Ρε που μπλέξαμε !! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου εμφανίστηκαν τα vouchers για ριξε μια ματια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliosmanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, sdikr said: έχεις τσεκάρει αν τα id τον pos είναι σωστά; τι ειναι τα id των pos; εχω και εγω το iwl220 και ο τεχνικος μου της ταμειακης επιμενει οτι διασυνδεση γινεται μονο μεσω τοπικου δικτυου και επομενως το συγκεκριμενο δεν μπορει να διασυνδεθει. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από kalliosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Σε NOVITUS NANO έχει κάνει κανείς ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 5 hours ago, alelo said: Παιδιά αν έχει pos viva στο κινητό σου πρέπει να το συνδέσεις και στην ταμειακή ; Έχω αναβάθμιση την ταμειακή μου . Και αν πρέπει να γίνει σύνδεση ποιος την κάνει ο Τεχνικος της ταμειακής ή viva ? Δεν το έχει δώσει ακόμα η viva, ούτε έχει ανεβάσει οδηγίες 10 minutes ago, kalliosmanos said: τι ειναι τα id των pos; εχω και εγω το iwl220 και ο τεχνικος μου της ταμειακης επιμενει οτι διασυνδεση γινεται μονο μεσω τοπικου δικτυου και επομενως το συγκεκριμενο δεν μπορει να διασυνδεθει. Οταν πας στο nyaade έχει τα pos σου σε αυτά θα δείς πως έχει δηλωμένα κάποια id, αυτά θα πρέπει να τα βρεις και στην συσκευή σου (στο μένου ή στο χαρτάκι της απόδειξης που βγάζει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, sdikr said: Δεν το έχει δώσει ακόμα η viva, ούτε έχει ανεβάσει οδηγίες γενικα η Viva μαλ@κ...αι. 27 Φεβρουαριου σημερα και ακομα δεν εχει ανεβασει οδηγιες για το CS50C Ciontek στην ΑΑΔΕ φαινεται αναβαθμισμενο εδω και μερες, αλλα δεν εχει ερθει ακομα email. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από zmaskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα