sdikr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, k_w_t said: Μονο τα VX520 της epay(Πειραιως) ή γενικα τα VX520. Το δικο μου ειναι cardlink Στις οδηγιες της cardlink λεει για πορτα στην epay οχι. Ισως απο συνηθεια να βαζουν αλλη πορτα... Λέει κανονικά για το vx520 της epay (5000) https://www.aade.gr/sites/default/files/2024-02/Οδηγός αναβάθμισης Verifone Vx520 Updated_6.pdf Σελ 6, βήμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, sdikr είπε Λέει κανονικά για το vx520 της epay (5000) https://www.aade.gr/sites/default/files/2024-02/Οδηγός αναβάθμισης Verifone Vx520 Updated_6.pdf Σελ 6, βήμα 2 Πρεπει να ειναι πιο καινουργιο αρχειο αυτο.. Το προηγουμενο δεν εγραφε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Προσοχή παιδιά με το vx520 γιατί εγώ στο βήμα 1 την πάτησα και μπλόκαρε τελείως το πος. Μην το επιχειρήσετε μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Προσοχή παιδιά με το vx520 γιατί εγώ στο βήμα 1 την πάτησα και μπλόκαρε τελείως το πος. Μην το επιχειρήσετε μόνοι σας. Σε ποια τραπεζα ειναι ? Εχουν διαφορετικο menu μεταξύ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, k_w_t είπε Σε ποια τραπεζα ειναι ? Εχουν διαφορετικο menu μεταξύ τους... Ήταν (μιας και βγήκε off) πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Εαν φταιει η ασθενικη τους μνημη κακως πηρανε εγκριση τοτε.. Επρεπε να τα αποσυρουν και να μας στειλουν καινουργια... Αλλα σιγα μην το εκαναν οι τραπεζες.... Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας POS. Με απόσυρση του παλαιού σας POS, σε ειδική προσφορά στα 260€ (με δικά μας έξοδα η Courier) Χωρίς απόσυρση... 250€ 😋 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, kolossos είπε Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας POS. Με απόσυρση του παλαιού σας POS, σε ειδική προσφορά στα 260€ (με δικά μας έξοδα η Courier) Χωρίς απόσυρση... 250€ 😋 😋 Εγώ το αντικατέστησα δωρεάν μπλοκάροντάς το και τώρα θα μου στείλουν το pax a80 που είναι adroid και θα συνδεθεί πολύ πιο εύκολα! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Το vx520 της cardlink ακούει στην πόρτα 23. Της Πειραιώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνδεθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theMando Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Είμαι κάτοχος του A80, έγινε η αναβάθμιση και στην σύνδεση με ECR έχει μια παύλα στο terminal IP και port:4000. Καμμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, gmoman είπε Το vx520 της cardlink ακούει στην πόρτα 23. Της Πειραιώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνδεθεί Της πειραιως ακουει στην 5000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Εγώ έχω ταμειακή sam4s nr-320 net (είναι μέσα στην λίστα) και pos epay desk/3200 ingenico. Λοιπόν. Κάναμε χθες την αναβάθμιση. Από την ταμειακή βγαίνει ότι eft hello echo, master key receive "OK", init echo "OK", unibond set "OK" και όλα αυτά. Επίσης, από το pos το μενού ΑΑΔΕ πάω και κάνω ενημέρωση master key. Όλα αυτά τα έκανε ο τεχνικός, εγώ δεν ασχολήθηκα. Το λοιπόν. Βάζουμε τιμή, πατάμε είδος, κάρτα και μετρητά. Στέλνει στο pos, βγάζει για φιλοδώρημα και περνάμε κάρτα. Η κάρτα χρεώνεται, αλλά κάτι δεν επιστρέφει στην ταμειακή και η ταμειακή βγάζει eftpos error. Μετά επειδή κουδουνίζει, πρεπει να πατήσω "λάθος" και ξανά μετρητά για να βγει όμως απόδειξη μετρητών και όχι κάρτας. Που είναι οι ρυθμίσεις γιατί από κινητό στην σελίδα της epay δεν βλέπω κάτι. Εν τω μεταξύ είμαι σε αναμονή και ενώ λέει 30 λεπτά, έχω φτάσει σχεδόν ώρα. Λες και τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά ΣΚ για να έχουν άτομα στη υποστήριξη, ή ότι αυτήν την περίοδο θα έπρεπε να είχα να άτομα για αυτούς τους λόγους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εν τω μεταξύ είμαι σε αναμονή και ενώ λέει 30 λεπτά, έχω φτάσει σχεδόν ώρα. Λες και τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά ΣΚ για να έχουν άτομα στη υποστήριξη, ή ότι αυτήν την περίοδο θα έπρεπε να είχα να άτομα για αυτούς τους λόγους... Μην περιμένεις να πιάσεις γραμμή με epay, το έχω ξαναπεί. Μόνο στις 12 τη νύχτα το σηκώνουν. Μήπως το λάθος σου είναι ότι πατάς κάρτα και μετρητά; Μήπως πρέπει να πατήσεις μόνο κάρτα; Ακόμα κι έτσι, δεν βλέπω να έχεις ουσιαστικό πρόβλημα. Το πος λειτουργεί, η ταμειακή βγάζει απόδειξη έστω με μετρητά. Δεν είναι παράνομο. Το παράνομο θα ήταν να γίνεται η πληρωμή στο πος αλλά να μην έβγαινε απόδειξη. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, 1comment είπε Μην περιμένεις να πιάσεις γραμμή με epay, το έχω ξαναπεί. Μόνο στις 12 τη νύχτα το σηκώνουν. Μήπως το λάθος σου είναι ότι πατάς κάρτα και μετρητά; Μήπως πρέπει να πατήσεις μόνο κάρτα; Ακόμα κι έτσι, δεν βλέπω να έχεις ουσιαστικό πρόβλημα. Το πος λειτουργεί, η ταμειακή βγάζει απόδειξη έστω με μετρητά. Δεν είναι παράνομο. Το παράνομο θα ήταν να γίνεται η πληρωμή στο πος αλλά να μην έβγαινε απόδειξη. Οχι, με το κουμπί μετρητά στέλνει την εντολή. Τελικά έπιασα γραμμή ακριβώς μετά το μήνυμα 🤣 Οτι δεν είμαι παράνομος, ναι, αλλά τόσοι παράξενοι είναι στην σδοε, που μπορεί να σου γράψει τπτ μόνο και μόνο για αυτό. Απο περιέργεια, τι γίνεται την εστίαση που και καλά πρέπει να έχουμε απόδειξη στο τραπέζι, αλλά πρέπει να ξανά κόψουμε απόδειξη αν πληρώσει ο άλλος με κάρτα? Να μένουν απασχολημένοι οι λογιστές 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, SabotazNic said: Οχι, με το κουμπί μετρητά στέλνει την εντολή. Τελικά έπιασα γραμμή ακριβώς μετά το μήνυμα 🤣 Οτι δεν είμαι παράνομος, ναι, αλλά τόσοι παράξενοι είναι στην σδοε, που μπορεί να σου γράψει τπτ μόνο και μόνο για αυτό. Απο περιέργεια, τι γίνεται την εστίαση που και καλά πρέπει να έχουμε απόδειξη στο τραπέζι, αλλά πρέπει να ξανά κόψουμε απόδειξη αν πληρώσει ο άλλος με κάρτα? Να μένουν απασχολημένοι οι λογιστές 🤣 Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι για εστίαση, είναι σε αναμονή Αν δεν δοθεί παράταση θα υπάρχει θέμα, αλλά μετά μπορούν άνετα να τους πάνε σε ΣτΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, sdikr είπε Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι για εστίαση, είναι σε αναμονή Αν δεν δοθεί παράταση θα υπάρχει θέμα, αλλά μετά μπορούν άνετα να τους πάνε σε ΣτΕ Κάτσε, δεν ήταν υποχρεωτικό για εστίαση? Εμείς γιατί το κάναμε? Γιατι θεωρητικά το καλοκαίρι θα βγουν νέες ταμειακές με να έχουμε ανοιχτά τραπέζια κτλ ώστε να μην έχουμε και αυτό με τις αποδείξεις στα τραπέζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα