Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
31 λεπτά πριν, 1comment είπε

Nαι, βεβαια λεει πως θα βγουν μετα την αξιολογηση των ενστασεων, οποτε (προφανως) απο Δευτερα. Οποτε πρακτικα (αν βγει Δευτερα), καλεις τον τεχνικο την Δευτερα (παρεα με τους υπολοιπους) και του κλεινεις ραντεβου μεχρι και την Πεμπτη.

Δεν ειμαι σιγουρος πως χρονικα γινεται να υλοποιηθει αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ο χουντινι να γινουμε παλι δεν προλαβαινουμε την προθεσμία.Δεν εναι μονο η αναβάθμιση της ταμειακης, αλλοι περιμενουν το voucher για νεο pos.Μεχρι να το παραγγειλουν, μεχρι να ερθει στα χερια τους και μεχρι να σεταριστει για να δουλεψει,δεν φτανει με τιποτα ο χρονος που απομενει.

• Like 2

3 hours ago, Mr_Terror said:

Και ο χουντινι να γινουμε παλι δεν προλαβαινουμε την προθεσμία.Δεν εναι μονο η αναβάθμιση της ταμειακης, αλλοι περιμενουν το voucher για νεο pos.Μεχρι να το παραγγειλουν, μεχρι να ερθει στα χερια τους και μεχρι να σεταριστει για να δουλεψει,δεν φτανει με τιποτα ο χρονος που απομενει.

Αν περιμένεις καινούργιο τότε δεν ανησυχείς γιατι δεν έχει γίνει η διασύνδεση.

15 ώρες πριν, nikx είπε

Verifone vx520 ,σημερα γραφει αναβαθμισμενο ,μεσα εχει menu ΑΑΔΕ ,επικοινωνια με τεχνικο για αναβαθμιση ,τεχνικος λεει εχουμε οδηγια τα 520 να μην τα ακουμπησουμε γιατι μπλοκαρουνε.

Θεμα προστιμου θα υπαρξει ερωτηση στον τεχνικο απαντηση οχι ειναι ενημερωμενη η ΑΑΔΕ περιμενουμε δεν ξερουμε ακομη αν θα παρει αλλη αναβαθμιση.

Στην υποστηριξη της cardlink πεφτουν οι γραμμες..

Ακριβως το ιδιο μου ειπε και εμενα ο τεχνικος.

8 στα 10 vx520 που συνδεσε εβγαλαν προβλημα.....

14 λεπτά πριν, nikx είπε

Σου ειπε τι πρεπει να γινει ;

Αναμονη ;

Θα ερθει σημερα να δοκιμασει να το συνδεσει και δεν τα καταφερει θα το δηλωσουμε βλαβη,,,

• Like 1

Εδώ απαντούν σε πολλά ερωτήματα για τα pos που έχουν τεθεί παραπάνω (τι κάνουν όσοι έχουν χονδρική μόνο, αν υποχρεούνται σε pos, αν μπορούν να πάρουν δεύτερο μηχάνημα, αν δοθεί παράταση). Συμπερασματικά παράταση θα δοθεί αλλά το αφήνουν τελευταία στιγμή για να μην πέσουν οι ρυθμοί διασύνδεσης. Το θέμα pos ξεκινάει από το 6.00 λεπτό.

• Like 1

Χαζευα τις οδηγιες για την διασυνδεση του VX520 και ειδα εχουν αλλαξει την πορτα στο δικτυο απο 4000 σε 23.

Ολα τα αλλα POS παιζουν στην 4000 ισως για αυτο να κολλανε.

Θα το συζητησω με το τεχνικο οταν ερθει

• Like 1

7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Χαζευα τις οδηγιες για την διασυνδεση του VX520 και ειδα εχουν αλλαξει την πορτα στο δικτυο απο 4000 σε 23.

Όλα? Εμένα (της Viva) λέει στην 8080 (web server). Για την 23, πιθανόν για σύνδεση/ρυθμισεις με telnet. 

Ως ξερόλας... υποπτεύομαι οτι το πρόβλημα στα τερματικά είναι οι απαιτήσεις που τους έχουν φορτώσει στην ασθενική τους μνήμη. (Λεω ρε παιδί μου) 😁 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kolossos είπε

Όλα? Εμένα (της Viva) λέει στην 8080 (web server). Για την 23, πιθανόν για σύνδεση/ρυθμισεις με telnet. 

Ως ξερόλας... υποπτεύομαι οτι το πρόβλημα στα τερματικά είναι οι απαιτήσεις που τους έχουν φορτώσει στην ασθενική τους μνήμη. (Λεω ρε παιδί μου) 😁 

Εαν φταιει η ασθενικη τους μνημη κακως πηρανε εγκριση τοτε..

Επρεπε να τα αποσυρουν και να μας στειλουν καινουργια...

Αλλα σιγα μην το εκαναν οι τραπεζες....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε ότι δεν θα συνδεθεί ακόμη η ταμειακή (vx520) με το pos  επειδή τα pos της Πειραιώς έχουν πρόβλημα και κλειδώνουν. Που είπε ότι θα δώσουν παράταση και ότι θα γίνει ξανά αναβάθμιση στο pos.  Οπότε είμαι σε αναμονή.. 

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1

41 minutes ago, k_w_t said:

Θα το συζητησω με το τεχνικο οταν ερθει

Θεωρητικά έπρεπε να το έχει διαβάσει ή ρωτήσει ο τεχνικός πριν προχωρήσει στην διασύνδεση

11 λεπτά πριν, pavloa είπε

Χθες μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε ότι δεν θα συνδεθεί ακόμη η ταμειακή (vx520) με το pos  επειδή τα pos της Πειραιώς έχουν πρόβλημα και κλειδώνουν. Που είπε ότι θα δώσουν παράταση και ότι θα γίνει ξανά αναβάθμιση στο pos.  Οπότε είμαι σε αναμονή.. 

Μονο τα VX520 της epay(Πειραιως) ή γενικα τα VX520. 

Το δικο μου ειναι cardlink

7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Θεωρητικά έπρεπε να το έχει διαβάσει ή ρωτήσει ο τεχνικός πριν προχωρήσει στην διασύνδεση

Στις οδηγιες της cardlink λεει για πορτα στην epay οχι.

Ισως απο συνηθεια να βαζουν αλλη πορτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...