paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, aguero88 είπε Συνδέετε αυτό με την ταμειακή; https://pospoint.gr/tam/ ετσι γραφει! Μόλις τώρα, aguero88 είπε Το πρόβλημα είναι ότι το άλλο pos θα είναι "ορφανό" με το άλλο πος δεν εισπρατεις διαμονες; γιατι να μεινει ορφανο; εκεινο θα δουλεψει με τις αποδειξεις απο το προγραμμα
bfc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Έχει τύχει σε κανέναν να μη δέχονται οι τεχνικοί το voucher η να ζητάνε παραπάνω λεφτά?
koolisk6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Με τις εποχιακές επιχειρήσεις τι ισχύει? Είναι υποχρεωμένες να συνδεθούν τώρα ή τον Ιούνιο π.χ. όταν ανοιξουν? Αν καποιος εχει μαγαζι τουριστικο σε νησι κ κλεινει το χειμωνα κ γυριζει Αθηνα, πρέπει να πάει στο νησι για να κανει τη συνδεση τωρα?
sdikr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, aguero88 said: Παιδιά θέλω πάλι την βοήθεια σας. Όπως έχω πει, έχω ξενώνα. Πρόγραμμα για τιμολόγια /αποδείξεις και ταμειακή για καφέδες. Έχω 1 pos Ήρθε μήνυμα από ΑΑΔΕ το pos αναβαθμίστηκε. Την ταμειακή δεν την έχω αναβαθμίσει. Τι προτείνετε; Αν συνδέσω την ταμειακή με το pos δεν θα μπορώ να εισπράτω τις διαμονές. Προτείνετε 2ο pos? Και αυτό θα κοστίσει + το ένα pos στην ουσία δεν θα δουλέυει ποτέ . Και όποιος μου βρει την λύση, ειλικρινά το λέω να έρθει να μείνει ένα τριήμερο δωρέαν. βάζεις το viva softpos και δεν κάνεις σύνδεση καθώς δεν είναι έτοιμο ακόμα, αλλά εσύ θα μπορείς να πληρώνεσαι απο τους πελάτες, το άλλο το Pos το βάζεις αναγκαστικά με ταμειακή Αυτό θα σου δώσει λίγο χρόνο καθώς και δεν είναι έτοιμο για διασύνδεση ακόμα, αλλά και όταν γίνει θα υπάρξει ενα περιθώριο μέχρι να είναι υποχρεωτικό. Στις 19/2 βγήκε νέο ΦΕΚ για τα τιμολόγια, ίσως να βγεί αργότερα και για το erp για λιανική
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Παίδες, άμα κάνει restart το μόντεμ, πως συνεχίζει η ταμειακή να επικοινωνεί με τα POS? Τα αναζητεί με την MAC address που έχουν και κάνει establish επικοινωνία? Γιατί η MAC δεν αλλάζει ενώ η IP μπορεί (αν και τα έκανα static τα τερματικά). Αναβαθμίζουν τις γραμμές έξω απ’ την επιχείρηση μου και η γραμμή όλο πέφτει. ΕκανΑ μια εκτύπωση παραμέτρων και στα δυο και γράφουν πως είναι ακόμη συνδεδεμένα. (Φυσικά τσέκαρα και το EFTPOS συσκευές στην ΑΑΔΕ και ακόμη δείχνουν κατάσταση ¨οκ¨). ευχαριστω
sdikr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 7 minutes ago, Faithlesscookiemonster said: Παίδες, άμα κάνει restart το μόντεμ, πως συνεχίζει η ταμειακή να επικοινωνεί με τα POS? Τα αναζητεί με την MAC address που έχουν και κάνει establish επικοινωνία? Γιατί η MAC δεν αλλάζει ενώ η IP μπορεί (αν και τα έκανα static τα τερματικά). Αναβαθμίζουν τις γραμμές έξω απ’ την επιχείρηση μου και η γραμμή όλο πέφτει. ΕκανΑ μια εκτύπωση παραμέτρων και στα δυο και γράφουν πως είναι ακόμη συνδεδεμένα. (Φυσικά τσέκαρα και το EFTPOS συσκευές στην ΑΑΔΕ και ακόμη δείχνουν κατάσταση ¨οκ¨). ευχαριστω Με Ip γίνεται η σύνδεση για αυτό και λένε όλοι για static ip
makevius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Ρε παιδιά μια βοήθεια.. Έχω το verifone vx520 μου το αναφέρει ως αναβαθμισμένο το ταχις αλλά ο τεχνικός λέει ουσιαστικά δεν εχουν αναβαθμθστει και δεν μπορεί να γίνει η διασύνδεση.Δεν έχουν ανοίξει τη πόρτα στο μηχάνημα από την εταιρεία κλπ. κάποιος να έχει το ίδιο και να το έχει σετάρει υπάρχει;
blasphemus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Στις 21/2/2024 στις 6:46 ΜΜ, ekrepali είπε https://digitalsme.gov.gr/νέα-ανακοινώσεις/ Μετά τη λήξη ενστάσεων (22/2) θα είναι διαθέσιμο https://www.aade.gr/montela-pos-gia-ta-opoia-ehei-ypoblithei-dilosi-symmorfosis-apo-parohoys Δεν έχει ακόμα οδηγό εγκατάστασης, αλλά για να είναι στη λίστα... μάλλον θα αναβαθμιστεί. Πάρε τηλ και ρώτα τους. παρακολουθώ το θέμα καθώς έχω το συγκεκριμένο για παροχή υπηρεσιών pos delivery και μέχρι τώρα μας έχουν στην απ έξω...μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά βρε παιδιά?Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να πληρώσουμε για νέο POS
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, bfc είπε Έχει τύχει σε κανέναν να μη δέχονται οι τεχνικοί το voucher η να ζητάνε παραπάνω λεφτά? Εμένα μου το ξεκαθάρισε μήνες πριν ότι δεν θα δεχτεί voucher αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το δικαιούμουν. 1 ώρα πριν, makevius είπε Ρε παιδιά μια βοήθεια.. Έχω το verifone vx520 μου το αναφέρει ως αναβαθμισμένο το ταχις αλλά ο τεχνικός λέει ουσιαστικά δεν εχουν αναβαθμθστει και δεν μπορεί να γίνει η διασύνδεση.Δεν έχουν ανοίξει τη πόρτα στο μηχάνημα από την εταιρεία κλπ. κάποιος να έχει το ίδιο και να το έχει σετάρει υπάρχει; Κι εμένα αναβαθμισμένο φαινόταν. Ακολούθησα τα δυο πρώτα βήματα για να δω το μενου ααδε και το μπλόκαρα εντελώς! Τελικά το δήλωσα ως βλάβη και θα αντικατασταθεί με το pax A80 όπως με ενημέρωσαν τώρα. Μήνυμα σου ήρθε από ααδε; 1 ώρα πριν, sdikr είπε Με Ip γίνεται η σύνδεση για αυτό και λένε όλοι για static ip Πριν έρθει ο τεχνικός, μήπως πρέπει να έχουμε ζητήσει από την εταιρία του ιντερνετ στατικ ip; Ή γενικά μήπως να ξέρουμε γενικά κάποιο στοιχείο;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, 1comment είπε Πριν έρθει ο τεχνικός, μήπως πρέπει να έχουμε ζητήσει από την εταιρία του ιντερνετ στατικ ip; Ή γενικά μήπως να ξέρουμε γενικά κάποιο στοιχείο; Οχι ασφαλως. Στατικη χρειαζεται η συσκευη/ες στο εσωτερικό μας δικτυο (το λεγομενο LAN). Αλλο θεμα η public IP μας, στη συγκεκριμενη φαση, δεν μας αφορά. Edit: Ο τεχνικος μεσα απ το μενου (δικτυο) μπορει να δει ή να θεσει την IP του POS. Μπορει να κανει και μια εκτυπωση απ το POS εαν τον βολευει. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από kolossos
nikx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Verifone vx520 ,σημερα γραφει αναβαθμισμενο ,μεσα εχει menu ΑΑΔΕ ,επικοινωνια με τεχνικο για αναβαθμιση ,τεχνικος λεει εχουμε οδηγια τα 520 να μην τα ακουμπησουμε γιατι μπλοκαρουνε. Θεμα προστιμου θα υπαρξει ερωτηση στον τεχνικο απαντηση οχι ειναι ενημερωμενη η ΑΑΔΕ περιμενουμε δεν ξερουμε ακομη αν θα παρει αλλη αναβαθμιση. Στην υποστηριξη της cardlink πεφτουν οι γραμμες.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από nikx 1
makevius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Mάλιστα..Με 2 τεχνικούς που μίλησα σήμερα μου είπανε ότι τα verifone και κάποια της eurobank ειναι τα πλέον προβληματικά και δεν συνδέονται. Γιατί να πάρω στη cardlink και όχι στη πειραίως που συνεργάζομαι και να τους κάνω μία ευγενική προειδοποίηση, αν δεν λύσουν το πρόβλημα πάω εθνική πχ
nikx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Και οι τεχνικοι λενε για παραταση ,μπας και προλαβουν και τα φτιαξουν οι εταιριες ,αυτα γινονται αμα τους βιαζεις και θελουν να γλυτωσουν τα προστιμα σαν εταιρια.
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, nikx είπε Verifone vx520 ,σημερα γραφει αναβαθμισμενο ,μεσα εχει menu ΑΑΔΕ ,επικοινωνια με τεχνικο για αναβαθμιση ,τεχνικος λεει εχουμε οδηγια τα 520 να μην τα ακουμπησουμε γιατι μπλοκαρουνε. Μήπως γι αυτό μπλόκαρε το δικό μου; Μόνο 2 βήματα έκανα για να βγει το μενου ααδε. Τελικά δεν έκανα εγώ την πατάτα, το μοντέλο έφταιγε. 1
Mr_Terror Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μαρεσει που λεει για την χρηματοδοτηση.Μας εχει βγει η ψυχη να περιμενουμε τα vouchers, η προθεσμία τελειωνει σε 4 μερες.Απειλούμαστε με βαρια πρόστιμα και αυτοι στον κοσμο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα