Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κατάσταση με την εξυπηρέτηση της Epay είναι τραγική. Αν δεν απαντάνε ποτέ στα τηλέφωνα ούτε και στα μεηλ, πώς στο καλό να επικοινωνήσεις μαζί τους; Να πας στα γραφεία τους; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Είπαν 2-3 εργάσιμες για το πος, είμαι στη δεύτερη αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα έχω παραλάβει ως Δευτέρα. Δεν το έχω χρειαστεί αλλά νομικά θέλω να είμαι καλυμμένος. Αν σκάσει εφορία δεν έχω κανένα αποδεικτικό στα χέρια μου ότι το πος έχει βλάβη. Ο τεχνικός που ήρθε και το είδε, δεν μου έδωσε κάτι.

Σήμερα πάλι το τηλ λέει ότι δεν χρησιμοποιείται λόγω προβλήματος! Αν δεν μπορούν να φτιάξουν το τηλ τους, φανταστείτε τι γίνεται με τα πος!

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως στην CARDLINK που πηρα το πρωι για το δευτερο POS εβγαλα με την τριτη γραμμη.

Με εξυπηρετησαν γρηγορα και εκανα την αναβαθμιση με τις οδηγιες τους.

ΥΓ. Το ειχε βγαλει στην ΑΑΔΕ ενημερωμενο αλλα δεν εμφανιζε το MENU ΑΑΔΕ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Παντως στην CARDLINK που πηρα το πρωι για το δευτερο POS εβγαλα με την τριτη γραμμη.

Είμαι σίγουρος ότι τα χάλια της epay δεν θα τα βρω αλλού.

Δημοσ.

Εχτές πήραν αναβάθμιση τα POS της MyPOS και περιμένω το voucher για να έρθει ο τεχνικός να τα συνδέσει με την Inoctex777 που έχω....του έχω βρει τα ip Κλπ. απο όλα να μην ψάχνεται και ελπίζω να πάνε όλα καλα!

Νομίζω για κάποιους που δεν έχουν συχνή χρήση pos η Mypos είναι μονόδρομος (30€ pos μηχάνημα χωρίς άλλες χρεώσεις) και έχει και φυσικό κατάστημα..θα δούμε πως θα πάει αυτό!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, babisgr είπε

Νομίζω για κάποιους που δεν έχουν συχνή χρήση pos η Mypos είναι μονόδρομος (30€ pos μηχάνημα χωρίς άλλες χρεώσεις) και έχει και φυσικό κατάστημα..θα δούμε πως θα πάει αυτό!

1.69% + € 0.05 Ανά συναλλαγή 🙄

Δημοσ.
5 minutes ago, 1comment said:

1.69% + € 0.05 Ανά συναλλαγή 🙄

μια χαρά είναι αν  χρησιμοποιείς το pos πολύ λίγο αφού δεν έχει άλλες πάγιες χρεώσεις.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Τα vouchers ακόμα να τα δώσουν και έχει πάει ο μήνας 23.Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα 

Φαντάσου τόσες περιπτώσεις δικαιολογημένων καθυστερήσεων στη διασύνδεση με ευθύνη κράτους-παρόχων να φάνε το πρόστιμο ένα δεκαχίλιαρο. Τα δικαστήρια θα βουλιάξουν με τις προσφυγές. 

Δημοσ.

Και δεν έχει βρεθεί ένας δημοσιογράφος να τους ρωτήσει τι θα κάνουν οι επιχειρήσεις που περιμένουν τα vouchers και θα χάσουν την προθεσμια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω πάλι την βοήθεια σας. 

Όπως έχω πει, έχω ξενώνα. Πρόγραμμα για τιμολόγια /αποδείξεις και ταμειακή για καφέδες. Έχω 1 pos

Ήρθε μήνυμα από ΑΑΔΕ το pos αναβαθμίστηκε. Την ταμειακή δεν την έχω αναβαθμίσει. Τι προτείνετε;

Αν συνδέσω την ταμειακή με το pos δεν θα μπορώ να εισπράτω τις διαμονές.

Προτείνετε 2ο pos? Και αυτό θα κοστίσει + το ένα pos στην ουσία δεν θα δουλέυει ποτέ . 

Και όποιος μου βρει την λύση, ειλικρινά το λέω να έρθει να μείνει ένα τριήμερο δωρέαν. 

Επεξ/σία από aguero88
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Και δεν έχει βρεθεί ένας δημοσιογράφος να τους ρωτήσει τι θα κάνουν οι επιχειρήσεις που περιμένουν τα vouchers και θα χάσουν την προθεσμια

Θα πληρωσουν απο την τσεπη τους και μετα θα τους πιστωσουν τα Voucher...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, k_w_t είπε

Χαχαχαχαχα...

Να πω την αληθεια το εκανα συζητηση με καποιους σε υψηλες θεσεις και 2-3 δημοσιογράφους φιλους μου..

Τωρα εαν μου εκλεψαν την ιδεα ή το ειχαν σκεφτει και αυτο στην ΑΑΔΕ δεν το ξερω...

Παντως μπραβο που το εκαναν...

@aguero88 Χρωστας τριημερο ....

Δεν είναι αυτό που ζήτησα. Βρές μου λύση και έλα μείνε 3 τριήμερα. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Παιδιά θέλω πάλι την βοήθεια σας. 

Όπως έχω πει, έχω ξενώνα. Πρόγραμμα για τιμολόγια /αποδείξεις και ταμειακή για καφέδες. Έχω 1 pos

Ήρθε μήνυμα από ΑΑΔΕ το pos αναβαθμίστηκε. Την ταμειακή δεν την έχω αναβαθμίσει. Τι προτείνετε;

Αν συνδέσω την ταμειακή με το pos δεν θα μπορώ να εισπράτω τις διαμονές.

Προτείνετε 2ο pos? Και αυτό θα κοστίσει + το ένα pos στην ουσία δεν θα δουλέυει ποτέ . 

Και όποιος μου βρει την λύση, ειλικρινά το λέω να έρθει να μείνει ένα τριήμερο δωρέαν. 

Νομιζω η πιο ευκολη λυση θα ήταν να παρεις ένα POS για ζευγαρακι με τη ταμειακή για τους καφεδες, εστω ενα της πλακας τυπου mypos με 30€ (κ ας εχει το 1,69% προμηθεια-μικρο το κακο μιας και τα ποσα ειναι μικρα στους καφεδες συγκριτικά με τη διαμονή) ή Viva.

Εναλλακτικά εχεις μιλήσει με το λογιστη σου μήπως μπορουσες να περνάς τους καφεδες στις αποδειξεις/τιμολογια μαζι με τη διαμονή; (αυτο ισχυει βεβαια μονο εαν δεν εχεις διερχόμενους για καφε ή κοβεις και τους καφεδες απο το προγραμμα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Νομιζω η πιο ευκολη λυση θα ήταν να παρεις ένα POS για ζευγαρακι με τη ταμειακή για τους καφεδες, εστω ενα της πλακας τυπου mypos με 30€ (κ ας εχει το 1,69% προμηθεια-μικρο το κακο μιας και τα ποσα ειναι μικρα στους καφεδες συγκριτικά με τη διαμονή) ή Viva.

Εναλλακτικά εχεις μιλήσει με το λογιστη σου μήπως μπορουσες να περνάς τους καφεδες στις αποδειξεις/τιμολογια μαζι με τη διαμονή; (αυτο ισχυει βεβαια μονο εαν δεν εχεις διερχόμενους για καφε ή κοβεις και τους καφεδες απο το προγραμμα).

Συνδέετε αυτό με την ταμειακή; Το πρόβλημα είναι ότι το άλλο pos θα είναι "ορφανό" 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...