k_w_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, kolossos είπε Και σε ΄μενα το ιδιο λεει, αλλά ουτε ένα γραμμα, ουτε ενα τηλεφωνημα.... LOOOL (Απ οτι λεγεται, πρεπει να περιμενουμε SMS/Email απ΄την ΑΑΔΕν, και μετα καλουμε το μάστορα...) 300???? Καλα καταλαβα οτι εσυ εχει κρυμμενο πολυ ελαιολαδο... ΛΟΟΟΛ Τοσο εχουν 300€ + ΦΠΑ αμα ψαξεις στο skroutz. Επειδη ημουν και στα 1740 Ζ την αλλαξα και ξεμπερδεψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, argy_dr said: Για βοηθηστε λιγο και εδω συναδελφοι, γιατι εχω χαθει πραγματικα. Και φυσικα εχω ρωτησει λογιστή και μου λεει να το δουμε!🤣 Λοιπον, εχω μονο e-shop χωρις φυσικο κατάστημα. Εχω επαγγελματικο λογαριασμό στην alpha και ψηφιακο e-pos απο Alpha-cardlink. Εχω ταμειακη κανονικα και κανενα φυσικο pos. Κοβω μονο αποδειξεις λιανικης. 1. Θα πρέπει να προμηθευτω και pos φυσικο? Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ολες οι αγορές γίνονται μεσα απο το e-shop και οι πληρωμές περνάνε ειτε με αντικαταβολή στην courier ειτε μεσω του e-pos. 2. Οποτε , αν δεν εχω φυσικο pos και δεν απαιτείται, χρειάζεται να κανω αναβαθμιση ταμειακης?? Δεν υπάρχει διασυνδεση ταμειακης με e-pos προς το παρόν. Πηρα ακομη και στο υποκατάστημα της εφοριας που ανηκω και μου ειπε "τι να σου πω και εγω τωρα..." Δεν μπορω να βρω μια ακρη. Any help? Για την ώρα υποχρέωση διασύνδεσης έχουν αυτοί που έχουν ταμειακή που έχει δηλωθεί πως έχει αναβαθμιστεί και pos φυσικό που έχει δηλωθεί πως αναβαθμιστεί. οπότε μάλλον είσαι οκ. τσέκαρε όμως στην ΑΑΔΕ να δεις για αν σε έχει για Pos Για τιμολόγια κλπ έχει βγεί και νέο ΦΕΚ και λογικά θα γίνει αναβαθμιση και στις ταμειακές και στα pos να το υποστηρίζει. Το καλό είναι πως αυτή η αναβάθμιση γίνεται απομακρυσμένα 3 minutes ago, k_w_t said: Τοσο εχουν 300€ + ΦΠΑ αμα ψαξεις στο skroutz. Επειδη ημουν και στα 1740 Ζ την αλλαξα και ξεμπερδεψα... Νομίζω πως μιλάει για αναβάθμιση και όχι για αγοράς νέας Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, sdikr είπε Νομίζω πως μιλάει για αναβάθμιση και όχι για αγοράς νέας Απο το να δωσω 200 + ΦΠΑ και να εχω την παλια ταμειακη με καποια Ζ μεσα αρα μικροτερη διαρκεια ζωης καλυτερα καινουργια..... 100 διαφορα ειναι.. Ασε που δεν εχει voucher η ταμειακη μονο η διασυνδεση εχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, stormrain είπε Παντως διαβαζω ολοι ζητουν παραταση. Η οποία θεωρητικά θα πρεπει να δοθεί, αφενος δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί (ειδικα απο την στιγμή που δεν εχουν εκδοθεί τα vouchers πχ, οποτε εκει δεν μιλάμε καν για on time ραντεβού με τεχνικους κλπ απο τους επιχειρηματίες), αφετέρου δε χρειάζεται και ενας χρονος προσαρμογής ειδικά από τις μικρότερες επιχειρήσεις, κυρίως λόγω τεχνικών προβλημάτων που εχουν αναφερθει. Το θέμα είναι πότε θα δοθεί η παράταση και γιατί ο υπουργός κ υφυπουργός μέχρι και σε χθεσινές δηλώσεις λένε δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Ασκουνε πιεση μεχρι τελευταια στιγμη για να μη χαλαρωσει το πραγμα.Γνωριζουν οτι εχει πολλα προβληματα ακομα.Αλλα ας πουμε οτι δεν δινουν παραταση.εμεις που περιμενουμε τα vouchers τι φταιμε να φαμε πρόστιμα.Και οι ιδιοι δεν τον βλεπουν οτι υπαρχει θεμα με χιλιαδες επιχειρησεις που περιμενουν τα vouchers? Εγω πιστευω θα δωθει μια μικρη παραταση εστω οχι για ολους αλλα για περιπτωσεις οπως αναμονη των vouchers που περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaswsf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) error 200 να ειναι τα κιλα τους Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από kostaswsf σσσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Xωρια τα POS που δεν εχουν αναβαθμιστει ακομη ,μια βδομαδα εμεινε ,πως θα προλαβουν οι τεχνικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 14 hours ago, argy_dr said: Για βοηθηστε λιγο και εδω συναδελφοι, γιατι εχω χαθει πραγματικα. Και φυσικα εχω ρωτησει λογιστή και μου λεει να το δουμε!🤣 Λοιπον, εχω μονο e-shop χωρις φυσικο κατάστημα. Εχω επαγγελματικο λογαριασμό στην alpha και ψηφιακο e-pos απο Alpha-cardlink. Εχω ταμειακη κανονικα και κανενα φυσικο pos. Κοβω μονο αποδειξεις λιανικης. 1. Θα πρέπει να προμηθευτω και pos φυσικο? Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ολες οι αγορές γίνονται μεσα απο το e-shop και οι πληρωμές περνάνε ειτε με αντικαταβολή στην courier ειτε μεσω του e-pos. 2. Οποτε , αν δεν εχω φυσικο pos και δεν απαιτείται, χρειάζεται να κανω αναβαθμιση ταμειακης?? Δεν υπάρχει διασυνδεση ταμειακης με e-pos προς το παρόν. Πηρα ακομη και στο υποκατάστημα της εφοριας που ανηκω και μου ειπε "τι να σου πω και εγω τωρα..." Δεν μπορω να βρω μια ακρη. Any help? Στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Εμείς βάλαμε το soft pos της Viva μπας και χρειαστεί καμιά φορά και τώρα τρέχουμε χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) <Αναβάθμιση ΦΤΜ & ΑΔΗΜΕ για διασύνδεση με EFT/POS. Έχει υποβληθεί αίτηση (28/3/2023, 9:10:29 μ.μ.)> Καλά, το κ*λοκρατος είναι γνωστό, για πολύ ξύλο που χρειαζεται, αλλά οι υπόχρεοι? Κοντεύει ένας χρόνος από τότε που ανακοινώθηκαν τα κουπόνια! Τι κάνατε τόσους μήνες? Δεν σας το 'πε ο λογιστής? Το έγραφαν τόσα site και forum! Αδιαφορία? 🙄 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από kolossos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Η πληρωμή τιμολογίου μέσο POS πλέον γίνεται διαφορετικά. Να υποθέσω πως την απόδειξη την κρατάμε εμείς? (Αφού λέει αντιγράφου λογιστηρίου). Μια φορά που το δοκίμασα δε με ρώτησε για αριθμό τιμολογίου ενω σε ένα βίντεο που είδα φαίνεται ότι μπορείς να το βάλεις. Συνέχεια αλλαγές 😢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Η πληρωμή τιμολογίου μέσο POS πλέον γίνεται διαφορετικά. Να υποθέσω πως την απόδειξη την κρατάμε εμείς? (Αφού λέει αντιγράφου λογιστηρίου). Μια φορά που το δοκίμασα δε με ρώτησε για αριθμό τιμολογίου ενω σε ένα βίντεο που είδα φαίνεται ότι μπορείς να το βάλεις. Συνέχεια αλλαγές 😢 Αυτο που ελεγα πριν 5 μερες δηλαδη .... Αποδειξη εισπραξης απο την ταμειακη εναντι παραστατικου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, k_w_t said: Αυτο που ελεγα πριν 5 μερες δηλαδη .... Αποδειξη εισπραξης απο την ταμειακη εναντι παραστατικου.. Αυτό βγήκε ΦΕΚ στις 19/2/2024! (και ακόμα δεν έχει περαστεί σε ταμειακές) Κάτι μας κρύβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Αυτό βγήκε ΦΕΚ στις 19/2/2024! (και ακόμα δεν έχει περαστεί σε ταμειακές) Κάτι μας κρύβεις! Χαχαχαχαχα... Να πω την αληθεια το εκανα συζητηση με καποιους σε υψηλες θεσεις και 2-3 δημοσιογράφους φιλους μου.. Τωρα εαν μου εκλεψαν την ιδεα ή το ειχαν σκεφτει και αυτο στην ΑΑΔΕ δεν το ξερω... Παντως μπραβο που το εκαναν... Στις 17/2/2024 στις 3:30 ΜΜ, k_w_t είπε Υπαρχει λυση .... Κουμπι στην ταμειακη ... Ενα τμημα να ειναι χωρις ΦΠΑ κτλ που να λεει αποδειξη εισπραξης εναντι παραστατικου! Βολευει και για τα Τιμολογια (τα κοβεις ΕΝΑΝΤΙ) και για να παρεις προκαταβολη απο πελατη !!! @aguero88 Χρωστας τριημερο .... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Χατζηδάκης για παράταση. Ουσιαστικά λέει ότι δεν θα δοθεί, όχι για το θέμα φοροδιαφυγής (κοινώς χέστηκε), αλλά για να μην χαθούν τα χρήματα που πήραν από το ταμείο ανάκαμψης! Δεν τους νοιάζει αν υπάρχουν προβλήματα, αν θα βρουν χρόνο οι τεχνικοί. Μόνο να μην χάσουν τα χρήματα από έξω! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από 1comment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Faithlesscookiemonster said: Πάταξη φοροδιαφυγής με συρραπτικά. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα