gmoman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 14 ώρες πριν, sunlight2030 είπε Και εμένα βγάζει στην ΑΑΔΕ ότι έχει αναβαθμιστεί αλλά όταν πατάω το f6 επιστρέφει στο αρχικό μενου, επίσης αν πατήσω εγκατάσταση παραμέτρων βγάζει DOWNLOAD ERROR REPORT APPL NOT CONFGD Αναφέρεσαι στο vx520 της Πειραιώς; Η αναβάθμιση γίνεται απο αλλού. Απο μενού συστήματος. κωδικός 3165 (σε 3-4 που το έκανα δούλεψε δεν ξέρω αν ο κωδικός ειναι κοινός) κάνει κάμποση ώρα να κανει update και μετά εμφανίζεται το μενου ααδε στο αριστερό πλήκτρο δίπλα στο κεντρικο. Παιδιά ότι κάνετε με δική σας ευθύνη. Αν δεν ξέρετε αποφύγετε το. 38 λεπτά πριν, socratis23 είπε καλημέρα μου ήρθε μολις τωρα αυτό παταω στο λινκ αλλά πουθενά δεν μου βγάζει το voucher κανω κατι λαθος; Αξιότιμη/ε κυρία/ε, Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση Χρηματοδότησης για την Κατηγορία Ενέργειας 4 που καταθέσατε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 3540/15-02-2024 Απόφαση Ένταξης (ΑΔΑ: ΨΒΤ9469Η4Σ-0ΛΡ) Τη σχετική Απόφαση μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα της Δράσης (https://digitalsme.gov.gr) και συγκεκριμένα εδώ, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (https://diavgeia.gov.gr/). Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 10η/01/2023. Η προθεσμία εξαργύρωσης των επιταγών, ορίζεται στην Ενότητα 4 της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Παρακαλούμε για την υλοποίηση του έργου σας σύμφωνα με τους όρους και το περιεχόμενο της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Νομίζω μετά τον έλεγχο των ενστάσεων (22/2) θα εμφανιστεί η επιλογή "έκδοση επιταγών"
socratis23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, gmoman είπε Αναφέρεσαι στο vx520 της Πειραιώς; Η αναβάθμιση γίνεται απο αλλού. Απο μενού συστήματος. κωδικός 3165 (σε 3-4 που το έκανα δούλεψε δεν ξέρω αν ο κωδικός ειναι κοινός) κάνει κάμποση ώρα να κανει update και μετά εμφανίζεται το μενου ααδε στο αριστερό πλήκτρο δίπλα στο κεντρικο. Παιδιά ότι κάνετε με δική σας ευθύνη. Αν δεν ξέρετε αποφύγετε το. Νομίζω μετά τον έλεγχο των ενστάσεων (22/2) θα εμφανιστεί η επιλογή "έκδοση επιταγών" συγγνώμη αλλά και εγώ εχω το vx520 τη Πειραιώς και μου έστειλε μηνυμα η ΑΑΔΕ οτι εχει γινει η αναβάθμιση. για το δευτερο που απάντησες σε μενα τότε θα περιμένω μεχρι αυριο αλλα ο δικός μου τεχνικός παιζει να εχει ταμειακές στα μισά μαγαζιά του νομού δεν βλέπω να προλαβαίνω.
aris1964 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, gmoman είπε Αναφέρεσαι στο vx520 της Πειραιώς; Η αναβάθμιση γίνεται απο αλλού. Απο μενού συστήματος. κωδικός 3165 (σε 3-4 που το έκανα δούλεψε δεν ξέρω αν ο κωδικός ειναι κοινός) κάνει κάμποση ώρα να κανει update και μετά εμφανίζεται το μενου ααδε στο αριστερό πλήκτρο δίπλα στο κεντρικο. Παιδιά ότι κάνετε με δική σας ευθύνη. Αν δεν ξέρετε αποφύγετε το. Καλημέρα,με αυτό τον τρόπο εμφανίζει το Μενού ΑΑΔΕ αλλά μετά όταν κάνω τις ρυθμίσεις της Ταμειακής και στέλνω σήμα επικονων´ιας με το pos,δεν γίνεται τίποτα.Εμενα οι εταιρείες που συνεργάζομαι έιναι epay και verifone vx520 δεν παίζει.
pavloa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Καλημέρα. Χθες έγινε αναβάθμιση στην ταμειακή μου. Μου έχει έρθει email ότι το pos έχει αναβαθμιστεί αλλά και στο δικό μου ακόμη δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Έχω της Πειραιώς το vx520. Το έδειξα στον τεχνικό που μου έκανε αναβάθμιση την ταμειακή και είπε ότι αυτές τις μέρες θα έρθει να κάνει την σύνδεση.
1comment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavloa είπε Έχω της Πειραιώς το vx520. Το έδειξα στον τεχνικό που μου έκανε αναβάθμιση την ταμειακή και είπε ότι αυτές τις μέρες θα έρθει να κάνει την σύνδεση. Για κράτα μας ενήμερους αν θα γίνει η διασύνδεση κι αν δουλέψει. Μπορεί κάποιος με vx520 να κάνει εκτύπωση παραμέτρων και να μου πει στο tms ip αν του βγάζει 195.145.098.219? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από 1comment
socratis23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, 1comment είπε Για κράτα μας ενήμερους αν θα γίνει η διασύνδεση κι αν δουλέψει. Μπορεί κάποιος με vx520 να κάνει εκτύπωση παραμέτρων και να μου πει στο tms ip αν του βγάζει 195.145.098.219? εκανα εκτυπωση παραμετρων και μου βγαζει ακριβως το ιδιο Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από socratis23
ekrepali Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 4 hours ago, socratis23 said: καλημέρα μου ήρθε μολις τωρα αυτό παταω στο λινκ αλλά πουθενά δεν μου βγάζει το voucher κανω κατι λαθος; Αξιότιμη/ε κυρία/ε, Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση Χρηματοδότησης για την Κατηγορία Ενέργειας 4 που καταθέσατε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 3540/15-02-2024 Απόφαση Ένταξης (ΑΔΑ: ΨΒΤ9469Η4Σ-0ΛΡ) Τη σχετική Απόφαση μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα της Δράσης (https://digitalsme.gov.gr) και συγκεκριμένα εδώ, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (https://diavgeia.gov.gr/). Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 10η/01/2023. Η προθεσμία εξαργύρωσης των επιταγών, ορίζεται στην Ενότητα 4 της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Παρακαλούμε για την υλοποίηση του έργου σας σύμφωνα με τους όρους και το περιεχόμενο της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Ακολούθα αυτές τις οδηγίες https://web.workadu.com/blog/posts/pos-eksargirono-voucher
Mr_Terror Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Τα voucher του 3ου κύκλου δεν έχουν βγει ακόμα. 1
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Τώρα δεν μου στέλνει Ζ η POS της Alpha, βγάζει error “Επιλεγξτε από τον ΦΗΜ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΚΕΤΟΥ». τι σκατα συμβαίνει.
1comment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Τώρα δεν μου στέλνει Ζ η POS της Alpha, βγάζει error “Επιλεγξτε από τον ΦΗΜ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΚΕΤΟΥ». τι σκατα συμβαίνει. Επιχείρησες να κάνεις κάτι στη διασύνδεση μόνος σου;
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, 1comment είπε Επιχείρησες να κάνεις κάτι στη διασύνδεση μόνος σου; Όχι τα σύνδεσε και τα δύο στην ταμειακή ο τεχνικός. Χθες το βράδυ μου το έκανε στο κλείσιμο της μέρας και η ΝΕΧΙ μπυ είπε πως πλέον δε βγάζει Ζ το τερματικό, βγαίνει όλο από την ταμειακή. Αλλά παπαρια διότι δεν μπήκαν τα χθεσινά και τα δείχνει στις πρόσφατες συναλλαγές. οτι νανε
1comment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Όχι τα σύνδεσε και τα δύο στην ταμειακή ο τεχνικός. Χθες το βράδυ μου το έκανε στο κλείσιμο της μέρας και η ΝΕΧΙ μπυ είπε πως πλέον δε βγάζει Ζ το τερματικό, βγαίνει όλο από την ταμειακή. Αλλά παπαρια διότι δεν μπήκαν τα χθεσινά και τα δείχνει στις πρόσφατες συναλλαγές. οτι νανε Καλά είσαι. Και σε μένα λόγω του τεχνικού προβλήματος δεν γίνεται αποστολή πακέτου. Τι ωραία που θα αποφεύγουμε τις κάρτες και θα ζητάμε μετρητά. Εγώ έχω ατμ απέναντι. Θα τους κόβω το 2ευρο της προμήθειας και τέλειωσε η υπόθεση. Το υπουργείο οικονομικών τελικά θα μας κάνει καλό με τη διασύνδεση. Απλά θα μπει σε αχρηστία το pos!
Hetfield Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 18/02/2024 at 10:35, kolossos said: Καλημερα, Viva με POS S800, και αναβαθμιση δεν εχει γινει ακομα. Στο chat bot της Viva τα μηνυματα κονσερβας λενε τα γνωστα, να γινει η διασυνδεση εως τις 29/2/24. Ο προμηθευτης της ταμειακης μου λεει οτι και στον maverick290402 πιο πανω. Μας παιζουν μπαλακι, και εχουμε και τη φοβερα προστιμου! Το δευτερο προβλημα που αναφερθηκε και απο αλλο σχολιαστη ειναι το "Τα τιμολόγια που κόβω απο τον υπολογιστή πως θα συνδεθεί αυτό με το POS για τον πελάτη που θα με πληρώνει με κάρτα και εγώ δεν θα μπορώ να πληκτρολογήσω κανένα ποσό στο POS?" Καθε 1-2 χρονια οι κοπριτες αλλαζουν απαιτησεις και εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τα χωνουμε συνεχεια. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο μηχανημα της Viva. ΜΙλησα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση και ακρη δεν εβγαλα. Στο myaade εμφανιζοταν κανονικα στο μητρωο POS και με την ενδειξη "Προς αναβαθμιση". Νομιζα οτι αυτο αρκουσε απο μεριας μου, διαπιστωσα ομως πως επρεπε να "αποδεχτω" το POS μεσα απο τη σελιδα του μητρωου παρολο που το εμφανισε αυτοματα το μητρωο χωρις δικη μου ενεργεια. Με το που το αποδεχτηκα σε μια μερα το POS εμφανιζεται πλεον ως "Αναβαθμισμενο". Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από Hetfield
verylife78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, Hetfield είπε Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο μηχανημα της Viva. ΜΙλησα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση και ακρη δεν εβγαλα. Στο myaade εμφανιζοταν κανονικα στο μητρωο POS και με την ενδειξη "Προς αναβαθμιση". Νομιζα οτι αυτο αρκουσε απο μεριας μου, διαπιστωσα ομως πως επρεπε να "αποδεχτω" το POS μεσα απο τη σελιδα του μητρωου παρολο που το εμφανισε αυτοματα το μητρωο χωρις δικη μου ενεργεια. Με το που το αποδεχτηκα σε μια μερα το POS εμφανιζεται πλεον ως "Αναβαθμισμενο". που το αποδεκτηκες δηλαδη? Γιατι και εγω στην ιδια φαση ειμαι. Ειναι προς αναβαθμιση και οι μερες περνανε.
Hetfield Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, verylife78 said: που το αποδεκτηκες δηλαδη? Γιατι και εγω στην ιδια φαση ειμαι. Ειναι προς αναβαθμιση και οι μερες περνανε. Μεσα στο Myaade --> Μητρωο κι επικοινωνια --> Μητρωο POS. Πρεπει να πατησεις το κουμπι "Δηλωση μεσων πληρωμης" ακομα κι αν το POS εμφανιζεται αυτοματα. Διαλεγεις μετα την γραμμη του POS σου και θα εχει ενα drodown box που θα σου εχει την επιλογη "Αποδοχη" ή "Μη αποδοχη". Πατας αποδοχη και καντο submit. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από Hetfield 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα