Faithlesscookiemonster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Η πλακα ειναι οτι θα κανουν ολοι την διασυνδεση ,δεν θα δουλευει στους περισσοτερους ,σε αλλους θα κολλαει η δεν θα δινει εντολη στο pos ,πιστωτικα δεν θα ξερει κανεις να κανει κτλ,και θα φτασουμε αντι να παταξουμε την μαυριλα ,να ακουμε σε καθε μαγαζι δεν δουλευει το pos ,μονο μετρητα για αποδειξη η μεσω τραπεζας Εχει να πεσει γελιο Άνετα γιατί έχουμε μπλέξει με καφενείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 4 hours ago, Finn said: Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση softPOS viva wallet? 2 εφαρμογές (η μια φαίνεται προς αναβάθμιση στο μητρώο, η άλλη δε φαινεται καν) αδυνατούν να κάνουν λήψη aade master key. η viva δεν το έχει δώσει ακόμα προς ετοιμότητα στην ΑΑΔΕ, θα γίνει στο μέλλον 2 hours ago, Faithlesscookiemonster said: Ποια από τα δυο βάζουμε; το συσχετιζόμενο θα πρέπει να αναφέρει και πιο παραστατικό αφορά, όποτε εσυ επιλέγεις το σκέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Finn είπε Το διαδικασία ακολούθησες; Αναβάθμισα την ταμειακή, αλλά στην ενότητα integrations του app αδυνατεί να πάρει master key Το χα κάνει καιρό σε ενα πελάτη. Ειχε μενου ααδε η εφαρμογή, έβαλα στατικη Ip στο wifi του κινητού και πόρτα 7900 ειχε αν θυμάμαι. Μετά "κλήση" από την ταμειακή και το πήρε αμέσως. Είχα κρατήσει και βιντεο 9 ώρες πριν, kolossos είπε 29.... 😄 Μου ελεγαν οσους πιστοποιημενους ειχε πρωτη μουρη η ΑΑΔΕ.... Μπήκα να πειραματιστώ για έκδοση του: "Πιστωτικό στοιχείο λιανικής" Συνάντησα τη σελίδα που ανεβάζω. Τι θέλετε να μου πείτε οτι για να βγάλω πιστωτικό μια απλή αποδειξουλα της ταμειακης πρεπει να καταχωρησω τα όποια αγαθά, ενα-ενα στο etimologio της ΑΑΔΕ? Γιατι εχω φαει ηδη πααααααρα πολλες ωρες να καταχωρησω αυτα τα ειδη στη τοπικη τιμολογιερα που εχω! Εγω υπέθεσα οτι η σελίδα θα ζητούσε 2-3-4 στοιχεια που αναφερει η αποδειξη της ταμειακης. (Πχ, ημ/νια, α/α αποδειξης, ποσό, και τελος) Εκτός εάν μπήκα σε λάθος σελίδα... Πιστωτικό και ακυρωτικό δεν βγάζει η ταμειακή και πρέπει να γινει μέσω Καλαμάτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, 1comment είπε Δεν χρειάζεται να τα βάλεις με λεπτομέρειες όπως στο τιμολόγιο. Το πιστωτικό κανένας δεν θα το κοιτάξει. Σε ενδιαφέρει μόνο η τελική αξία να είναι ίδια με της απόδειξης. Φτιάξε ένα αγαθό με μια γενική περιγραφή π.χ. "Είδος 3" και απλά θα πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά να του αλλάζεις την τιμή ανάλογα με την απόδειξη. Το πιστωτικό αυτό που θα κάνει στο mydata είναι να αφαιρέσει από τα έσοδα ημέρας το ποσό. Καλημέρα, Σε περιπτωση "εφόδου", στα πιστωτικα θα πανε αμεσως γιατι απ αυτα δεν "εισπραττουν", και δεν θα ειναι ένα - δυό αλλα πολλά. Φίλε, πολύ ασαφή, "ένα αγαθό με μια γενική περιγραφή" , αν δεν σχετίζεται το ανάλογο παραστατικό. Οταν έρθουν να μου την "κατσουν", θα βγαλουν παλι μπροστα μου μερικα βιβλια σαν την εγκυκλοπαίδεια ΔΟΜΗ, για να βρουν τι λάθος ή παρατυπία έκανα. (Μου ετυχε! Λες και εγω πρεπει να ξερω ολο τον οικονομικο κωδικα.) Ελπιζω, τις επομενες μερες να φτιαξει καποιος εθελοντης ενα video πως να καταχωρησουμε μια πιστωτικη αποδειξη στο Mydata. Αν ειχαμε και σοβαρο κρατος, αυτη τη διαδικασια (video) θα επρεπε να την ειχε κανει ηδη η ΑΑΔΕ για να εχει και την ευθηνη των απαιτησεων της. Η διαδικασια που μας επιβαλει ειναι πολυπλοκη για τον μεσο χρηστη! (Και μη μου πειτε να τη κανει τη δουλεια με τα πιστωτικα ο λογιστης, γιατι αμα του προσθεσουμε κι αυτα, η ταριφα θα ανεβει κι αλλο, και ηδη ειναι υψηλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 hours ago, gmoman said: Το χα κάνει καιρό σε ενα πελάτη. Ειχε μενου ααδε η εφαρμογή, έβαλα στατικη Ip στο wifi του κινητού και πόρτα 7900 ειχε αν θυμάμαι. Μετά "κλήση" από την ταμειακή και το πήρε αμέσως. Είχα κρατήσει και βιντεο Πιστωτικό και ακυρωτικό δεν βγάζει η ταμειακή και πρέπει να γινει μέσω Καλαμάτας; Ναι, έχω ρύθμιση στατική IP κτλ αλλά κολλάει στο βήμα που τραβάει το master key από την ΑΑΔΕ. Βέβαια στο μητρώο της ΑΑΔΕ ακόμη προς αναβάθμιση το εμφανίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Παιδες στο Pax A80 σας εχει εμφανιστεί το ΑΑΔΕ μενού? Τωρα που το κοιταξα δεν το βρισκω ενω την περασμένη εβδομάδα μου ηρθε ειδοποίηση μεσα στο pos οτι εγινε αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DomToretto Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους, Στη δική μου περίπτωση, το Verifone VX520 που έχω έχει ''Αναβαθμιστεί'' από χθες από την epay. Παίρνω τηλέφωνο από χθες τον τεχνικό ταμειακής μου σε ότι τηλέφωνο έχει και είναι συνεχώς κατειλημμένο, ίσως λόγω φόρτου λόγω των ημερών. Η ταμειακή μου χρειάζεται αναβάθμιση. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αξίζει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει βγάλει η ΑΑΔΕ για τα VX520 μέχρι ένα σημείο? Δηλαδή να φτάσω μέχρι το Βήμα 3 που λέει για την Static IP, χωρίς όμως να είμαι μεγάλος γνώστης με αυτά. Ή θα τα κάνω χειρότερα? Απλά το σκέφτομαι για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση, γιατί αν έρθει ο τεχνικός εδώ και πρέπει να κάνει εγκατάσταση της αναβάθμισης στο Pos, να επικοινωνήσει με τον πάροχο internet αν χρειαστεί, να κάνει την αναβάθμιση ταμειακής, να κάνει τη διασύνδεση, πολύ φοβάμαι πως θα πάρει αρκετή ώρα όλο αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να πληρώσω έξτρα επίσκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, DomToretto είπε Καλησπέρα σε όλους, Στη δική μου περίπτωση, το Verifone VX520 που έχω έχει ''Αναβαθμιστεί'' από χθες από την epay. Παίρνω τηλέφωνο από χθες τον τεχνικό ταμειακής μου σε ότι τηλέφωνο έχει και είναι συνεχώς κατειλημμένο, ίσως λόγω φόρτου λόγω των ημερών. Η ταμειακή μου χρειάζεται αναβάθμιση. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αξίζει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει βγάλει η ΑΑΔΕ για τα VX520 μέχρι ένα σημείο? Δηλαδή να φτάσω μέχρι το Βήμα 3 που λέει για την Static IP, χωρίς όμως να είμαι μεγάλος γνώστης με αυτά. Ή θα τα κάνω χειρότερα? Απλά το σκέφτομαι για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση, γιατί αν έρθει ο τεχνικός εδώ και πρέπει να κάνει εγκατάσταση της αναβάθμισης στο Pos, να επικοινωνήσει με τον πάροχο internet αν χρειαστεί, να κάνει την αναβάθμιση ταμειακής, να κάνει τη διασύνδεση, πολύ φοβάμαι πως θα πάρει αρκετή ώρα όλο αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να πληρώσω έξτρα επίσκεψη. Καλησπέρα, Και εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι αναβαθμίστηκε το VX520 από την epay, αλλά πατώντας F6 (2ο μωβ πλήκτρο από αριστερά) όπως λένε οι οδηγίες, δεν ανταποκρίνεται. Σαν να μην υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ. Σαν να μην έχει αναβαθμιστεί. Εσένα υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DomToretto Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, barca10 είπε Εσένα υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ; Όχι δεν υπάρχει, μάλλον θέλει να γίνει το Βήμα 1 στις οδηγίες, ώστε να κατεβάσει το POS την ενημέρωση και να ''ανοίξει'' το κουμπί F6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα τεράστιο αλαλούμ η φάση Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από Faithlesscookiemonster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Ποστ απο taxheaven group στο facebook (ομάδα λογιστών) ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΑΜ ΜΗΧ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ..50 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΜ!! ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 6/24 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, DomToretto said: Καλησπέρα σε όλους, Στη δική μου περίπτωση, το Verifone VX520 που έχω έχει ''Αναβαθμιστεί'' από χθες από την epay. Παίρνω τηλέφωνο από χθες τον τεχνικό ταμειακής μου σε ότι τηλέφωνο έχει και είναι συνεχώς κατειλημμένο, ίσως λόγω φόρτου λόγω των ημερών. Η ταμειακή μου χρειάζεται αναβάθμιση. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αξίζει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει βγάλει η ΑΑΔΕ για τα VX520 μέχρι ένα σημείο? Δηλαδή να φτάσω μέχρι το Βήμα 3 που λέει για την Static IP, χωρίς όμως να είμαι μεγάλος γνώστης με αυτά. Ή θα τα κάνω χειρότερα? Απλά το σκέφτομαι για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση, γιατί αν έρθει ο τεχνικός εδώ και πρέπει να κάνει εγκατάσταση της αναβάθμισης στο Pos, να επικοινωνήσει με τον πάροχο internet αν χρειαστεί, να κάνει την αναβάθμιση ταμειακής, να κάνει τη διασύνδεση, πολύ φοβάμαι πως θα πάρει αρκετή ώρα όλο αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να πληρώσω έξτρα επίσκεψη. Είναι καλύτερα να μην ασχοληθείς, μετά θα σου λέει πως φταίς εσυ αν κάτι δεν πάει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Σε σημερινη επικοινωνια λογιστη με πωλητη ταμειακων... Η προμηθεια- αναβάθμιση ταμειακης και POS πρεπει να γινει μεχρι 29/2 .. Μονο η διασυνδεση θα παρει παραταση. ΥΓ. VX520 απο CARDLINK εχει αναβαθμιστει σε κανεναν...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Σε σημερινη επικοινωνια λογιστη με πωλητη ταμειακων... Η προμηθεια- αναβάθμιση ταμειακης και POS πρεπει να γινει μεχρι 29/2 .. Μονο η διασυνδεση θα παρει παραταση. ΥΓ. VX520 απο CARDLINK εχει αναβαθμιστει σε κανεναν...? Όποτε όσοι κάνανε αναβάθμιση ταμειακής και έχουν επίσης αναβαθμισμένο POS είναι κομπλέ? Εγώ έχω μια άκυρη απορία. Έχω 2 POS και θέλω ν καταργήσω της Πειραιώς και μου κάνουν bullying. Μου λένε θα σβηστεί ο εμπορικός λογαριασμός μου (με τον οποίο έχω επιταγές κλπ). Τι φάση? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από Faithlesscookiemonster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Όποτε όσοι κάνανε αναβάθμιση ταμειακής και έχουν επίσης αναβαθμισμένο POS είναι κομπλέ? Εγώ έχω μια άκυρη απορία. Έχω 2 POS και θέλω ν καταργήσω της Πειραιώς και μου κάνουν bullying. Μου λένε θα σβηστεί ο εμπορικός λογαριασμός μου (με τον οποίο έχω επιταγές κλπ). Τι φάση? Απλα βαλε το POS σε ενα συρταρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα