Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Αν στο βγάζει αναβαθμισμένο τότε θα πρέπει να γίνει η διασύνδεση

Ο τεχνικός μου λέει πως δεν το βλέπει στο «EFTPOS συσκευές» μέσα από το gsis και ότι πρέπει να πάρει το «οκ», αλλά κάτι μου λέει πως εκεί βλέπεις  τισ συσκευές που έχουνε συνδεθεί με την ταμειακή. 

αφου το βγάζει στο μητρώο αναβαθμισμένο, πρέπει να φτιαχτεί. Έχω αγχωθεί άπειρα γτ λέω μια στο εκατομμύριο να μην φτιάχνει, θα πέσει πρόστιμο (καταστροφολογία ξέρω). 

Πάντως το μαγαζί αυτό με τις ταμειακές μου λέει ότι έχουμε άλλες 4000 να αναβαθμίσουμε και ότι σίγουρα «θα πάρει παράταση», που το βλέπω χλωμό σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 minutes ago, Faithlesscookiemonster said:

Ο τεχνικός μου λέει πως δεν το βλέπει στο «EFTPOS συσκευές» μέσα από το gsis και ότι πρέπει να πάρει το «οκ», αλλά κάτι μου λέει πως εκεί βλέπεις  τισ συσκευές που έχουνε συνδεθεί με την ταμειακή. 

αφου το βγάζει στο μητρώο αναβαθμισμένο, πρέπει να φτιαχτεί. Έχω αγχωθεί άπειρα γτ λέω μια στο εκατομμύριο να μην φτιάχνει, θα πέσει πρόστιμο (καταστροφολογία ξέρω). 

Πάντως το μαγαζί αυτό με τις ταμειακές μου λέει ότι έχουμε άλλες 4000 να αναβαθμίσουμε και ότι σίγουρα «θα πάρει παράταση», που το βλέπω χλωμό σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. 

Εδω απο όσο βλέπω υπάρχει απο αρκετούς παρόχους

https://www.aade.gr/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/plirofories-gia-logistes-acquirers-nsps

Αδελφια μου αλητες επιχειρηματιες,

Διαβαζω διαβαζω και δεν εχω βγαλει ακρη.

Εχω επιχειρηση με ενοικιαζομενα αυτοκινητα, οι περισσοτερες ενοικιασεις γινονται εκτος γραφειου, εχω 2 POS (ενα σταθερο γραφειο και ενα φορητο για αεροδρομιο κτλ) και μια ταμειακη.Μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι η φορητη ταμειακη η ηταν με το φορητο pos η στο γραφειο και σε καθε περιπτωση αφου περνουσαμε καρτα ειτε κοβαμε και αποδειξη αν την ειχαμε μαζι μας η με ενα τηλ στο γραφειο την κοβαμε εκει.

Φετος τι θα γινει?Μπορω να εχω ταμειακη και φορητο pos πχ στο αεροδρομιο ή  η ταμειακη θα ειναι σεταρισμενη μονο για το ρουτερ του γραφειου?

47 minutes ago, 4saken said:

Εχω επιχειρηση με ενοικιαζομενα αυτοκινητα, οι περισσοτερες ενοικιασεις γινονται εκτος γραφειου, εχω 2 POS (ενα σταθερο γραφειο και ενα φορητο για αεροδρομιο κτλ) και μια ταμειακη.Μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι η φορητη ταμειακη η ηταν με το φορητο pos η στο γραφειο και σε καθε περιπτωση αφου περνουσαμε καρτα ειτε κοβαμε και αποδειξη αν την ειχαμε μαζι μας η με ενα τηλ στο γραφειο την κοβαμε εκει.

Φετος τι θα γινει?Μπορω να εχω ταμειακη και φορητο pos πχ στο αεροδρομιο ή  η ταμειακη θα ειναι σεταρισμενη μονο για το ρουτερ του γραφειου?

1 ταμειακή μπορεί να κάνει σύνδεση σε πάνω απο 1 pos,

Το πρόβλημα σου είναι οι ip's,      λογικά στο γραφείο έχεις πλήρη πρόσβαση στο router, όποτε άλλαξε το να είναι στο ίδιο range Με αυτό στο αεροδρόμιο  και να έχει το pos πάντα την ίδια στατική.

Δεν θα μπορείς να έχεις το κόψιμο απόδειξης μέσω τηλεφώνου

• Like 1

Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση softPOS viva wallet? 2 εφαρμογές (η μια φαίνεται προς αναβάθμιση στο μητρώο, η άλλη δε φαινεται καν) αδυνατούν να κάνουν λήψη aade master key.

1 ώρα πριν, 4saken είπε

Πιθανόν να σε βολεύει να πας σε λύση δυο σε ένα pos και ταμειακή σε ένα μηχάνημα .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

out of curiosity ποσους ρωτησες?

29.... 😄

Μου ελεγαν οσους πιστοποιημενους ειχε πρωτη μουρη η ΑΑΔΕ.... 

7 ώρες πριν, 1comment είπε

....... μέσω του e-timologio της ααδε που είναι δωρεάν. Είναι και πολύ εύκολο στη χρήση του..... 

Μπήκα να πειραματιστώ για έκδοση του: "Πιστωτικό στοιχείο λιανικής" 

Συνάντησα τη σελίδα που ανεβάζω. 

Τι θέλετε να μου πείτε οτι για να βγάλω πιστωτικό μια απλή αποδειξουλα της ταμειακης πρεπει να καταχωρησω τα όποια αγαθά, ενα-ενα στο etimologio της ΑΑΔΕ? Γιατι εχω φαει ηδη πααααααρα πολλες ωρες να καταχωρησω αυτα τα ειδη στη τοπικη τιμολογιερα που εχω! 

Εγω υπέθεσα οτι η σελίδα θα ζητούσε 2-3-4 στοιχεια που αναφερει η αποδειξη της ταμειακης. (Πχ, ημ/νια, α/α αποδειξης, ποσό, και τελος) 

Εκτός εάν μπήκα σε λάθος σελίδα... 

ΑΓΑΘΑ 01.jpg

Επεξ/σία από kolossos

12 λεπτά πριν, kolossos είπε

Τι θέλετε να μου πείτε οτι για να βγάλω πιστωτικό μια απλή αποδειξουλα της ταμειακης πρεπει να καταχωρησω τα όποια αγαθά, ενα-ενα στο etimologio της ΑΑΔΕ? Γιατι εχω φαει ηδη πααααααρα πολλες ωρες να καταχωρησω αυτα τα ειδη στη τοπικη τιμολογιερα που εχω! 

Εγω υπέθεσα οτι η σελίδα θα ζητούσε 2-3-4 στοιχεια που αναφερει η αποδειξη της ταμειακης. (Πχ, ημ/νια, α/α αποδειξης, ποσό, και τελος) 

ΑΓΑΘΑ 01.jpg

Δεν χρειάζεται να τα βάλεις με λεπτομέρειες όπως στο τιμολόγιο. Το πιστωτικό κανένας δεν θα το κοιτάξει. Σε ενδιαφέρει μόνο η τελική αξία να είναι ίδια με της απόδειξης. Φτιάξε ένα αγαθό με μια γενική περιγραφή π.χ. "Είδος 3" και απλά θα πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά να του αλλάζεις την τιμή ανάλογα με την απόδειξη. Το πιστωτικό αυτό που θα κάνει στο mydata είναι να αφαιρέσει από τα έσοδα ημέρας το ποσό.

1 ώρα πριν, 4saken είπε

Η πειραιώς λανσάρει pos που λειτουργεί και ως ταμειακή. Όποιος έχει epay Android A920 Pro, μπορεί να το ενεργοποιήσει. Κόστος ετήσιο 240.

• Like 2

1 ώρα πριν, Finn είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση softPOS viva wallet? 2 εφαρμογές (η μια φαίνεται προς αναβάθμιση στο μητρώο, η άλλη δε φαινεται καν) αδυνατούν να κάνουν λήψη aade master key.

To viva terminal υποθετω εννοείς; Αν ναι έχω συνδέσει τέτοιο και λειτουργεί μια χαρά.

1 ώρα πριν, kolossos είπε

29.... 😄

ΑΓΑΘΑ 01.jpg

Ποια από τα δυο βάζουμε;

IMG_8657.jpeg

Η πλακα ειναι οτι θα κανουν ολοι την διασυνδεση ,δεν θα δουλευει στους περισσοτερους ,σε αλλους θα κολλαει η δεν θα δινει εντολη στο pos ,πιστωτικα δεν θα ξερει κανεις να κανει κτλ,και θα φτασουμε αντι να παταξουμε την μαυριλα ,να ακουμε σε καθε μαγαζι δεν δουλευει το pos ,μονο μετρητα για αποδειξη η μεσω τραπεζας 

Εχει να πεσει γελιο

50 minutes ago, gmoman said:

To viva terminal υποθετω εννοείς; Αν ναι έχω συνδέσει τέτοιο και λειτουργεί μια χαρά.

Το διαδικασία ακολούθησες; Αναβάθμισα την ταμειακή, αλλά στην ενότητα integrations του app αδυνατεί να πάρει master key 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...