Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, stavpup είπε

Ξέρει κανείς αν με το IRIS μεταφέρεις λεφτά από εξωτερικό σε ελλάδα και αντίστροφα;

Το IRIS δεν προορίζεται για διεθνείς μεταφορές χρημάτων.

Η υπηρεσία IRIS Payments έχει σχεδιαστεί κυρίως για άμεσες μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδας.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Το IRIS δεν προορίζεται για διεθνείς μεταφορές χρημάτων.

Η υπηρεσία IRIS Payments έχει σχεδιαστεί κυρίως για άμεσες μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδας.

Δεν το έγραψα σωστά είναι η αλήθεια. Η μεταφορά γίνεται από λογαριασμό Ελλάδας σε λογαριασμό Ελλάδας, αλλά μπορεί να γίνει και αν κάποιος βρίσκεται εκτός Ελλάδας εφόσον έχει πρόσβαση στο app.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2024 στις 1:29 ΜΜ, tryfos είπε

Φίλε @arel βλέπω από προηγούμενες αναρτήσεις σου ότι έχεις το solo της sumup. Θυμάσαι πόσες περίπου μέρες έκαναν για να σ' το δηλώσουν στην ΑΑΔΕ; To έχω χωρίς ταμειακή. Αλλά δεν μπορώ να δω πουθενά το TID του, περιμένω απλώς να το δηλώσουν στην ΑΑΔΕ, για να μπορέσω να το δω από 'κει.

ΥΓ: Άσχετο αλλά νομίζω έκανα βλακεία τελικά που πήρα το solo. Είμαι στα επαγγέλματα που δεν έχουν υποχρέωση για ταμειακή και παρασύρθηκα από τις καταστάσεις συμμόρφωσης της ΑΑΔΕ και πήρα το solo. Αλλά οι καταστάσεις αφορούν μόνο τη δυνατότητα διασύνδεσης με ταμειακές, όχι γενικά αν είναι κάποιο pos νόμιμο. Εάν γραφόμουν μόνο για το tap to pay (softpos λογικά) της sumup, δεν θα το δήλωναν κι αυτό αυτόματα;

πετυχα τυχαια αυτο το ποστ, ειμαι στην ιδια κατηγορια, ξερουμε αν δηλωνετε softpos απο την sumup χωρις να αγορασουμε το solo? δηλαδη με απλη εγγραφη και την εφαρμογη τους στο κινητο ειμαστε οκ με ΑΑΔΕ?

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 10:04 ΠΜ, greekboy είπε

πετυχα τυχαια αυτο το ποστ, ειμαι στην ιδια κατηγορια, ξερουμε αν δηλωνετε softpos απο την sumup χωρις να αγορασουμε το solo? δηλαδη με απλη εγγραφη και την εφαρμογη τους στο κινητο ειμαστε οκ με ΑΑΔΕ?

Φίλε εγώ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί τελικά καλώς ή κακώς πήρα το solo(το ποστ που βάζεις ήταν δικό μου). Το οποίο solo μια χαρά εμφανίστηκε μετά από πολύ λίγες μέρες κανονικά στην ΑΑΔΕ (αφού ξεφορτώθηκα τους απατεώνες της viva). Αύριο-μεθαύριο μπορεί να βάλουν ταμειακές παντού, οπότε ίσως τελικά καλό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό, τι να πω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tryfos καλησπερα,

Εχω και εγω το sumup solo και περιμενα να δηλωθει στην ααδε αλλα περασε ενας μηνας και δεν φαινεται ακομα στην ΑΑΔΕ. Δεν ειχα κανει καποια δοκιμαστικη πωληση μεχρι τωρα (μονο setup). 

Σημερα εκανα μια δοκιμαστικη πωληση 1 ευρω και κανονικα την δεχτηκε. Τωρα λογικα πρεπει να περιμενω κανα 15ημερο να εμφανιστει στην ΑΑΔΕ σωστα?

Επεξ/σία από Andreas Karagiannis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Andreas Karagiannis είπε

Tryfos καλησπερα,

Εχω και εγω το sumup solo και περιμενα να δηλωθει στην ααδε αλλα περασε ενας μηνας και δεν φαινεται ακομα στην ΑΑΔΕ. Δεν ειχα κανει καποια δοκιμαστικη πωληση μεχρι τωρα (μονο setup). 

Σημερα εκανα μια δοκιμαστικη πωληση 1 ευρω και κανονικα την δεχτηκε. Τωρα λογικα πρεπει να περιμενω κανα 15ημερο να εμφανιστει στην ΑΑΔΕ σωστα?

Ναι. Εγώ έκανα αμέσως χρέωση αφού το σέταρα και μετά εμφανίστηκε στην ΑΑΔΕ σχετικά γρήγορα. Κάπου το γράφουν οι οδηγίες τους, ότι πρέπει να κάνεις μια αρχική χρέωση για να δουλέψουν όλα όπως πρέπει.

Στις 13/11/2024 στις 5:50 ΜΜ, NiKoSmile είπε

Αν το κάνουν θα είναι το 8ο θαύμα του κόσμου...

Θα σταματήσει επιτέλους αυτή ντροπή (εκτός και από τις υπόλοιπες) να θέλουνε οι νταβαδοτράπεζες προμήθεια για να πληρώνουμε τον ΕΦΚΑ (αν είναι ποτέ δυνατόν!!!).

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...