NiKoSmile Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ss42ss είπε κάπου κάνεις λάθος στους υπολογισμούς σου.... Ας πει κάποιος πόσο πλήρωσε φέτος στις συνδρομές όλου του πακέτου τιμολόγησης erp, pos με διασύνδεση να έχουμε μια εικόνα. Φέτος τα δικά μου πακέτα βγήκαν 650 περίπου χωρίς διασύνδεση ☺️ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosglezellis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 29/2/2024 στις 10:47 ΠΜ, Finn είπε Εγώ! Γιατί υπάρχει μενού ανάκτηση POS αλλά δεν κάνει κάτι Και σε εμένα το έβγαλε σήμερα. Αν ανοίξεις την εφαρμογή και διαλέξεις wifi λογικά θα σου πετάξει popup ότι έχει συνδεθεί με ααδε Γεια Μπορεις να μου στειλεις οδηγιες για το πως συνδεεται η συσκευη στο ιντερνετ;; firmware εχω 6.520 Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Ξανικα "αυξηθηκαν" οι τζιροι με την διασυνδεση. Κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, ardi21 said: Ξανικα "αυξηθηκαν" οι τζιροι με την διασυνδεση. Κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου. Δεν το πιστεύω!!! Λέει στα ταξι πάνω απο 100% ο τζίρος, αυτά τα χρήμματα (ΦΠΑ, φόρους εισοδήματος) το κράτος πάλι θα τα μάζευε, αν όχι απο τους ταρίφες, απο αυτούς που μπορεί Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, ardi21 είπε Ξανικα "αυξηθηκαν" οι τζιροι με την διασυνδεση. Κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου. Δεν έχει να κάνει με τις διασυνδέσεις. Μαλακίες λένε. π.χ. Στους γιατρούς καταγράφει αύξηση 20.1%. Αφού δεν έχουν διασυνδεθεί. Απλά ο κόσμος χρησιμοποιεί όλο και πιο πολύ τις κάρτες. Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη σύμφωνα με γνωστούς μου (δεν έχω ιδέα) παρουσιάζει μείωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Highlander said: Δεν έχει να κάνει με τις διασυνδέσεις. Μαλακίες λένε. π.χ. Στους γιατρούς καταγράφει αύξηση 20.1%. Αφού δεν έχουν διασυνδεθεί. Απλά ο κόσμος χρησιμοποιεί όλο και πιο πολύ τις κάρτες. Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη σύμφωνα με γνωστούς μου (δεν έχω ιδέα) παρουσιάζει μείωση. Η διασύνδεση έγινε για να μπορεί να πιάνει περιπτώσεις που κάποιος που περνάει κάτι απο το Pos δεν χτυπάει και στην ταμειακή. Και όχι χαζοί δεν ήταν, απλά σου έλεγε εγώ σήμερα πήρα μετρητά 500 ευρώ και έκοψα απόδειξη, μπορώ να πάρω τώρα και 500 με κάρτα και να μην τα χτυπήσω στην ταμειακή/erp Τώρα αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει. Ο τζίρος που αναφέρει δεν είναι τα ποσά που χτυπήσανε στο Pos, είναι αυτά που χτυπήσανε ταμειακή/erp δεν έχει να κάνει με μεγαλύτερη χρήση κάρτας Σίγουρα υπάρχει αυξημένη χρήση κάρτας, αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει τόσο πολύ η χρήση της απο το 2023 με τώρα που να βλέπουμε αυτές τις τρελές διαφορές, αν μου έλεγες σύγκριση 2015 με τώρα να το καταλάβω. Για τον γιατρό τα πράγματα είναι απλά, το κλασικό δίλημμα, απόδειξη ή χωρίς ; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, sdikr είπε Και όχι χαζοί δεν ήταν, απλά σου έλεγε εγώ σήμερα πήρα μετρητά 500 ευρώ και έκοψα απόδειξη, μπορώ να πάρω τώρα και 500 με κάρτα και να μην τα χτυπήσω στην ταμειακή/erp Υπηρχε απο πριν ο διαχωρισμος στην ταμειακη 500 ευρω με πιστωτικη και 500 ευρω με μετρητα με τα αναλογα κουμπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 38 minutes ago, nikx said: Υπηρχε απο πριν ο διαχωρισμος στην ταμειακη 500 ευρω με πιστωτικη και 500 ευρω με μετρητα με τα αναλογα κουμπια. Δεν το κατάλαβες Κόβω 500 μετρητά απόδειξη, φαίνεται στο ζήτα έρχεται κάποιος και θέλει να πληρώσει με pos, πληρώνει 500, δεν του κόβω απόδειξη απο την ταμείακη Εχω λάβει 1000 ευρώ και δηλώνω τα 500 στην εφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καταλαβα αλλα νομιζω η πρωτη αποδειξη για να ταιριαξει με το ποσο του 2ου πελατη της πιστωτικης σε ενδεχομενο ελεγχο επρεπει να κοπει με πληκτρο πιστωτικης και οχι των μετρητων. Αλλα οκ αυτα λυθηκαν ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 49 minutes ago, nikx said: Καταλαβα αλλα νομιζω η πρωτη αποδειξη για να ταιριαξει με το ποσο του 2ου πελατη της πιστωτικης σε ενδεχομενο ελεγχο επρεπει να κοπει με πληκτρο πιστωτικης και οχι των μετρητων. Αλλα οκ αυτα λυθηκαν ας πουμε. Αυτό δεν ίσχυε πριν, ούτε υπήρχε ενημέρωση στην ΑΑΔΕ για το πόσες συναλλαγές έκανε με το pos, αλλά συνολικό ποσό όποτε το μαγείρεμα ήταν εύκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Πάντως υπάρχουν και τα POS "εξωτερικού". Άντε να τα πιάσεις αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Highlander said: Δεν έχει να κάνει με τις διασυνδέσεις. Μαλακίες λένε. π.χ. Στους γιατρούς καταγράφει αύξηση 20.1%. Αφού δεν έχουν διασυνδεθεί. Απλά ο κόσμος χρησιμοποιεί όλο και πιο πολύ τις κάρτες. Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη σύμφωνα με γνωστούς μου (δεν έχω ιδέα) παρουσιάζει μείωση. διαγραφη Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, NiKoSmile said: Πάντως υπάρχουν και τα POS "εξωτερικού". Άντε να τα πιάσεις αυτά. Όλα έχουν υποχρέωση διασύνδεσης με ΑΑΔΕ, ότι άλλο υπάρχει είναι παράνομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, sdikr είπε Όλα έχουν υποχρέωση διασύνδεσης με ΑΑΔΕ, ότι άλλο υπάρχει είναι παράνομο Παράνομο ναι, αλλά δε εντοπίζεται εύκολα. Και μιλάμε για ένα διεθνές φαινόμενο. Είμαι ελαιοχρωματιστής ή υδραυλικός και τσουπ βγάζω στον πελάτη να πληρώσει με αυτό το of the record POS. Πως θα με πιάσεις; Βέβαια αυτοί δεν θα βγάλουν ποτέ POS αλλά λέμε τώρα... 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 10 minutes ago, NiKoSmile said: Παράνομο ναι, αλλά δε εντοπίζεται εύκολα. Και μιλάμε για ένα διεθνές φαινόμενο. Είμαι ελαιοχρωματιστής ή υδραυλικός και τσουπ βγάζω στον πελάτη να πληρώσει με αυτό το of the record POS. Πως θα με πιάσεις; Βέβαια αυτοί δεν θα βγάλουν ποτέ POS αλλά λέμε τώρα... 😅 Κάπου θα χτυπήσει, πχ εσύ θα πεις μα γιατί δεν το χτύπησες στην ταμειακή ώστε να βγει στο pos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα