Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, ακόμη στο περίμενε είμαι αφού η Cardlink, οπως μου είπε η Soft One, δεν έχει κάνει σωστά τη διαδικασία για να διασυνδεθεί με ERP το Α80 που έχω. Φυσικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απ το να υπάρχει άγχος μέχρι τελευταία στιγμή.

Μου πρότειναν μάλιστα να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς και να βάλω Epay που υποστηρίζεται….νωρις το θυμηθήκατε τους είπα.

εχω εν τω μεταξύ την απορία αν έβαζα epay και πάλι δε θα έπρεπε να συνδέσω και το Α80 ή αν έχεις δυο POS αρκεί το ένα να διασυνδεθεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

28 minutes ago, RipCity said:

Καλησπέρα σας, ακόμη στο περίμενε είμαι αφού η Cardlink, οπως μου είπε η Soft One, δεν έχει κάνει σωστά τη διαδικασία για να διασυνδεθεί με ERP το Α80 που έχω. Φυσικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απ το να υπάρχει άγχος μέχρι τελευταία στιγμή.

Μου πρότειναν μάλιστα να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς και να βάλω Epay που υποστηρίζεται….νωρις το θυμηθήκατε τους είπα.

εχω εν τω μεταξύ την απορία αν έβαζα epay και πάλι δε θα έπρεπε να συνδέσω και το Α80 ή αν έχεις δυο POS αρκεί το ένα να διασυνδεθεί;

Κανονικά δουλεύει   το Α80 με Cardlink Και Soft1,  αυτό έχω στο γραφείο 

28 λεπτά πριν, sdikr είπε

Κανονικά δουλεύει   το Α80 με Cardlink Και Soft1,  αυτό έχω στο γραφείο 

Ναι σόρι, γενικά ναι θα δουλεύει. Ειδικά με το πρόγραμμα GO Retail On Cloud δεν είναι ακόμα συμβατό μου είπαν από την ιδια την Soft1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, RipCity said:

Ναι σόρι, γενικά ναι θα δουλεύει. Ειδικά με το πρόγραμμα GO Retail On Cloud δεν είναι ακόμα συμβατό μου είπαν από την ιδια την Soft1

Οπότε δεν έχει να κάνει με την cardlink εδώ,   το software δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπορέσει να δούλευει

Οι Προμηθευτές Pos δεν θα αλλάξουν κάτι στον τρόπο που δουλεύουν ειδικά απο την στιγμή που δουλεύουν με άλλες λύσεις.

Μάλλον έχουν θέμα να συνδεθούν με Local λύσεις που συνήθως είναι η cardlink,  το epay a80 σε soft1 είναι μέσω Middleware   όποτε μπορεί να κάνει εκεί σύνδεση απο το cloud εύκολα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιλογές είναι λίγες,   το σύνηθες είναι να ρωτάς αυτόν που σου παρέχει το λογισμικό με ποιους δουλεύει δοκιμασμένα και πας εκεί.

Δεν μπορείς να αφήσεις pos που να μην είναι διασυνδεδεμένο, ειδικά αν περάσει και η προθεσμία για ERP

Επεξ/σία από sdikr

καλημέρα! είχα ακολουθήσει τις οδηγίες για διασύνδεση μεσω ΦΗΜ ΑΑΔΕ για το ict220 αλλά τώρα δεν μπορώ να το γυρίσω σε ecr mode για να δέχεται χειροκίνητα το ποσό ; ξέρει κάποιος πως γίνεται;; 

2 minutes ago, anthonykleis said:

καλημέρα! είχα ακολουθήσει τις οδηγίες για διασύνδεση μεσω ΦΗΜ ΑΑΔΕ για το ict220 αλλά τώρα δεν μπορώ να το γυρίσω σε ecr mode για να δέχεται χειροκίνητα το ποσό ; ξέρει κάποιος πως γίνεται;; 

Μα ο σκοπός της διασύνδεσης είναι αυτός!

Θα έλεγα να καλέσεις την υποστήριξη για το pos και να τους ζητήσεις να ακυρώσουν την διασύνδεση, αλλά μετά θα φαίνεσαι πως δεν την έχεις ολοκληρώσει και ίσως να έχεις πρόστιμο.

Ποιος ο λόγος που θελεις το χειροκίνητο;

1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Μα ο σκοπός της διασύνδεσης είναι αυτός!

Θα έλεγα να καλέσεις την υποστήριξη για το pos και να τους ζητήσεις να ακυρώσουν την διασύνδεση, αλλά μετά θα φαίνεσαι πως δεν την έχεις ολοκληρώσει και ίσως να έχεις πρόστιμο.

Ποιος ο λόγος που θελεις το χειροκίνητο;

δοκιμαστικά το έκανα για να το συνδέσω με το erp μας αλλα δεν δούλεψε κάτι και θέλω να το γυρίσω εως ότου φτιάξει . υποστήριξη δεν υπάρχει ουτε απο την εθνική-> κάνει redirect στην mellon που έχει τηλεφωνητη οτι ειναι ολοι απασχολημένοι.

10 minutes ago, anthonykleis said:

δοκιμαστικά το έκανα για να το συνδέσω με το erp μας αλλα δεν δούλεψε κάτι και θέλω να το γυρίσω εως ότου φτιάξει . υποστήριξη δεν υπάρχει ουτε απο την εθνική-> κάνει redirect στην mellon που έχει τηλεφωνητη οτι ειναι ολοι απασχολημένοι.

Θα πρέπει να τους περιμένεις,  απο την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση μόνο αυτοί μπορούν να το ακυρώσουν.

• Like 1

Έχουμε ένα μηχάνημα epay το οποίο εδώ και λίγο καιρό κατεβάζει παραμετροποιησεις ή πως το γράφει, περίπου 3+ το μεσημέρι, κάθε μέρα. 

Συμβαίνει σε κανέναν άλλο? Δεν μας επηρεάζει κάπως, μόνο για 3-4 λεπτά που είναι εκτός 

Έχει βγάλει κανείς άκρη με το δημόσιο (Nexi - Alpha Bank)... έχει πάει 26 του μηνός, και ακόμα στο περίμενε μας έχουν με ένα καταπληκτικό "λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σύνδεσης με ERP, ή την επόμενη" (ωραία, μας λένε δηλαδή πως παίζει να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα μετά το πέρας της προθεσμίας για το πρόστιμο...)...

Πολλές ερωτήσεις μαζευτήκαν, να κάνω και εγώ μία. Όσοι έχετε αγοράσει κάποιον ηλεκτρονικό πάροχο, έχετε προσθέσει σαν τρόπο πληρωμής το Paypal ή το Klarna; Και αν ναι τι αντιστοίχιση έχετε κάνει στο mydata;

57 minutes ago, HardwareZone said:

Έχει βγάλει κανείς άκρη με το δημόσιο (Nexi - Alpha Bank)... έχει πάει 26 του μηνός, και ακόμα στο περίμενε μας έχουν με ένα καταπληκτικό "λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σύνδεσης με ERP, ή την επόμενη" (ωραία, μας λένε δηλαδή πως παίζει να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα μετά το πέρας της προθεσμίας για το πρόστιμο...)...

Σε soft1 το βλέπω πως είναι διαθέσιμο πάντως   για nexi-alpha, μήπως θα πρέπει να δεις το ERP σου γιατί δεν το έχει ακόμα;

Screenshot_1.png

9 minutes ago, sdikr said:

Σε soft1 το βλέπω πως είναι διαθέσιμο πάντως   για nexi-alpha, μήπως θα πρέπει να δεις το ERP σου γιατί δεν το έχει ακόμα;

Screenshot_1.png

SoftPOS, όχι συσκευή.

• Like 1

Η παράνοια της διασύνδεσης συνεχίζεται. 

Η Cardlink ουσιαστικά μου έριξε άκυρο λέγοντας πως δεν υποστηρίζει το σύστημα ERP που έχω από την Softone, άρα άχρηστο το A80 που αγόρασα πριν 1 χρόνο, βγήκε offside.

Η Softone μου λέει ωραία η μόνη λύση που προλαβαίνουμε είναι να διασυνδέσουμε το Wordline SoftPOS στο σύστημά σου που υποστηρίζεται. Παλέψαμε ένα 8ωρο σήμερα και δε βρήκαμε άκρη, θα το δούμε αύριο πάλι.

Στο μεταξύ επειδή κατάστημα λιανικής να στηρίζεται σε ένα Soft POS σε Android συσκευή είναι παράνοια λέω ας πάω στην Πειραιώς αφού η epay έχει στενή σχέση με Softone. Ρωτάω τη Softone ποιο POS να ζητήσω, το Α920 pro μου λένε. Αλλά μη φανταστείτε πως δε θα έχετε θέμα, κατά 99% θα αντιμετωπίσετε θέμα στη διασύνδεση και θα σας κλειδώσει, έτσι γίνεται σχεδόν σε όλους μου λένε.

Δε φτάνει που έχουμε τα καθημερινά να τρέξουμε να δούμε πως και τι, έχουμε και πράγματα που είναι εκτός των δυνάμεων μας, με την ΑΑΔΕ να σπαμάρει reminders για 20 χιλιάρικα πρόστιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...