Pigi29 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Στις 22/3/2024 στις 3:48 ΜΜ, verylife78 είπε Πως παιρνεις masterkey απο την ααδε επισης φανταζομαι οταν εγραψες ip, dns κτλ εννοουσες IP και port, ε? Καλησπέρα! Μπορείτε να πείτε και σε εμένα πως βγαίνει τεστ επικοινωνίας γιατί έχουμε θέμα,ο είμαστε σε νησι και ο τεχνικός δεν γνωρίζει πολλά πράγματα . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Δεν ξερω αν ειναι σχετικη... Συνδεθηκε η ταμειακη epia mcr με το pos της viva. Σαν παροχο τιμολογιων εχουμε την εφαρμογη της ΑΑΔΕ το mydata. Πως ακριβως ο πελατης θα πληρωσει με πιστωτικη αφου δεν μπορω να πληκτρολογησω το ποσο στο pos για να χρεωσω την πιστωτικη του??? Ξερει καποιος? Εχετε κοψει τιμολογιο αφου εχει ολοκληρωθει η διασυνδεση?? και αν ναι τι κανατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, verylife78 είπε Δεν ξερω αν ειναι σχετικη... Συνδεθηκε η ταμειακη epia mcr με το pos της viva. Σαν παροχο τιμολογιων εχουμε την εφαρμογη της ΑΑΔΕ το mydata. Πως ακριβως ο πελατης θα πληρωσει με πιστωτικη αφου δεν μπορω να πληκτρολογησω το ποσο στο pos για να χρεωσω την πιστωτικη του??? Ξερει καποιος? Εχετε κοψει τιμολογιο αφου εχει ολοκληρωθει η διασυνδεση?? και αν ναι τι κανατε? Παρε τηλεφωνο τον τεχνικο σου αν δεν την εχει καποιος αλλος συμφορουμιτης να σου πει. Εγω με την Incotex 133 εκανα το ιδιο και πληκτρολογεις εναν κωδικο για αλλαγη λειτουργιας, που πρακτικα λεει στην μηχανη οτι το ποσο που θα πληκτρολογησεις θα ειναι με τιμολογιο, οποτε το πεταει στο pos, δεν εκδιδεται η αποδειξη και κοβεις κανονικα τιμολογιο. Υποθετω κατι αντιστοιχο θα γινεται και στην δικη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoupas Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, verylife78 είπε Δεν ξερω αν ειναι σχετικη... Συνδεθηκε η ταμειακη epia mcr με το pos της viva. Σαν παροχο τιμολογιων εχουμε την εφαρμογη της ΑΑΔΕ το mydata. Πως ακριβως ο πελατης θα πληρωσει με πιστωτικη αφου δεν μπορω να πληκτρολογησω το ποσο στο pos για να χρεωσω την πιστωτικη του??? Ξερει καποιος? Εχετε κοψει τιμολογιο αφου εχει ολοκληρωθει η διασυνδεση?? και αν ναι τι κανατε? Εδώ είσαι. Εκδίδεις ταμειακή με χρήση του pos και μετά πιστωτικό λιανικής από την ταμειακή. https://www.taxheaven.gr/news/66473/dieykriniseis-gia-tis-xondrikes-synallages-me-th-xrhsh-pos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 21/4/2024 στις 4:32 ΜΜ, sdikr είπε Πολύ απλό είναι, κανονικά έπρεπε να το γνωρίζουν πριν ξεκινήσει η διασύνδεση, απλά δεν τους ενδιέφερε Οσο απλο ειναι και να πληρωσει ενας και να τα μοιρασουν μετα μεσω iris. Πιο γρηγορα ειναι ετσι. Στις 21/4/2024 στις 4:32 ΜΜ, sdikr είπε ΥΓ η εστίαση πρέπει να πάρει ειδικές ταμειακές και έχει και επιδότηση 100% (δελτία παραγγελίας στο τραπέζι, κλείσιμο απόδειξης στο τέλος) , αλλά το να πληρώνεις με πολλαπλές κάρτες είναι κάτι που είναι διαθέσιμο στις ταμειακές εδώ και χρόνια Οχι, δεν εχουμε 100% επιδοτηση. Βασικα ακομα και στην φθηνοτερη, καλουμαστε να πληρωσουμε αλλα 180 ευρω. Μαζι με τα 184 (με? χωρις ΦΠΑ? δεν θυμαμαι) πριν 2 μηνες για μια διασυνδεση που τελικα πηγε πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 14 ώρες πριν, verylife78 είπε Δεν ξερω αν ειναι σχετικη... Συνδεθηκε η ταμειακη epia mcr με το pos της viva. Σαν παροχο τιμολογιων εχουμε την εφαρμογη της ΑΑΔΕ το mydata. Πως ακριβως ο πελατης θα πληρωσει με πιστωτικη αφου δεν μπορω να πληκτρολογησω το ποσο στο pos για να χρεωσω την πιστωτικη του??? Ξερει καποιος? Εχετε κοψει τιμολογιο αφου εχει ολοκληρωθει η διασυνδεση?? και αν ναι τι κανατε? πατας "επιπεδο λειτουργιας" και μετα "μερικο συνολο" και γραφει στηνοθονη "τιμολογιο".πατας μετρητα , μετα δινει αριθμο τιμολογιου και μετρητα.μετα δινεις το ποσο που θελεις να χρεωσεις και πατας το πληκτρο "καρτα"......ετσι μπορεις να χρεωσεις καρτα....για λεπτομερειες στον τεχνικο σου. 11 ώρες πριν, skoupas είπε Εδώ είσαι. Εκδίδεις ταμειακή με χρήση του pos και μετά πιστωτικό λιανικής από την ταμειακή. https://www.taxheaven.gr/news/66473/dieykriniseis-gia-tis-xondrikes-synallages-me-th-xrhsh-pos δεν χρειαζεται αυτο που λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, SabotazNic said: Οσο απλο ειναι και να πληρωσει ενας και να τα μοιρασουν μετα μεσω iris. Πιο γρηγορα ειναι ετσι. Οχι, δεν εχουμε 100% επιδοτηση. Βασικα ακομα και στην φθηνοτερη, καλουμαστε να πληρωσουμε αλλα 180 ευρω. Μαζι με τα 184 (με? χωρις ΦΠΑ? δεν θυμαμαι) πριν 2 μηνες για μια διασυνδεση που τελικα πηγε πισω Εγώ λέω να σερβίρει κιόλας ο πελάτης, είναι απλό και αυτό να μην κουράζει τον μαγαζάτορα να ξέρει πως δουλεύει ο εξοπλισμός του, ειδικά αυτός που φαίνεται στην εφορία. το voucher για την εστίαση είναι 380 ευρώ, στο skroutz η φθηνοτερη για εστίαση εχει 370 14 hours ago, skoupas said: Εδώ είσαι. Εκδίδεις ταμειακή με χρήση του pos και μετά πιστωτικό λιανικής από την ταμειακή. https://www.taxheaven.gr/news/66473/dieykriniseis-gia-tis-xondrikes-synallages-me-th-xrhsh-pos Αυτό θα καταργηθεί, όλες οι ταμειακές θα πρέπει να έχουν διαθέσιμη λειτουργία για τιμολόγιο με μια κίνηση edit: https://www.taxheaven.gr/circulars/46284/a-1027-2024 Επεξ/σία 12 Ιουνίου από sdikr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Εκτος απο αυτο της viva δεν εχω βρει κατι αλλο στην αγορα. https://www.vivawallet.com/gr_el/default-category-2/mini-card-reader-78.html?childSku=MINI-CARD-READER-Acquisition Υπαρχει καποιο reader που μπορει να συνδεθει με κινητο ειτε με usb ειτε με bluetooth ωστε να μπορεις να δεχεσαι πληρωμες με καρτα? Ο λογος που δεν αρκει το NFC ειναι οτι καποιες φορες ζηταει pin και για καποιο λογο το software της epay απορριπτει την συναλλαγη και δεν βγαζει την επιλογη για pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, 4saken said: Εκτος απο αυτο της viva δεν εχω βρει κατι αλλο στην αγορα. https://www.vivawallet.com/gr_el/default-category-2/mini-card-reader-78.html?childSku=MINI-CARD-READER-Acquisition Υπαρχει καποιο reader που μπορει να συνδεθει με κινητο ειτε με usb ειτε με bluetooth ωστε να μπορεις να δεχεσαι πληρωμες με καρτα? Ο λογος που δεν αρκει το NFC ειναι οτι καποιες φορες ζηταει pin και για καποιο λογο το software της epay απορριπτει την συναλλαγη και δεν βγαζει την επιλογη για pin το mypos το έχεις δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Δεν με ενδιαφερει, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kid2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Μια βοήθεια παρακαλώ. Πολύ δικός μου έχει εγκριθεί δυο επιταγές για : Η επιταγή αυτή αφορά αποκλειστικά: το Πρόγραμμα: Ψηφιακές Συναλλαγές 1ος 1 03.03.10 Ψηφιακές Συναλλαγές (1. Αντικατάσταση EFT/POS) Η επιταγή αυτή αφορά αποκλειστικά: το Πρόγραμμα: Ψηφιακές Συναλλαγές 1ος 3 03.03.30 Ψηφιακές Συναλλαγές (3. Hλεκτρονική τιμολόγηση) Η ερώτηση είναι τι θα προτείνατε να αγοράσει για να αξιοποιήσει τα δυο αυτά voucher. Yπ όψιν, έχει σταθερό POS και έχει και το Epsilon Smart για τιμολόγηση ήδη. Κάθε βοήθεια δεκτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Από Φεβρουάριο μου δουλεύει άψογα και σήμερα μου πέταξε αυτό εδώ. Γνωρίζει κανείς άμα φταίει το backend της ΑΑΔΕ όταν αποτυγχάνει να σταλθεί το Ζ; Έχει τύχει να στείλω Ζ ένα βραδυ και να στείλει 2-3 μαζί με εκείνο της συγκεκριμένης ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Κατι παιζει με την ΑΑΔΕ σημερα κι εμενα η αποστολή του Ζ μου πεταξε error. Πηρα τεχνικο και μου είπε, πριν του πω οτιδήποτε, πως εχει θέμα ο server της ΑΑΔΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 4 μήνες μετά και αφού έληξε η προθεσμία, τώρα η ααδε απάντησε σε ερωτήσεις που κάναμε κι εδώ. Μάλλον τόσο χρόνο χρειάστηκαν για να απαντήσουν και οι ίδιοι! POS – Ταμειακές μηχανές: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη διασύνδεση 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, έχω μια ctr 220 συνδεμένη με ένα ingenico desk 3200 από εθνική. Ξαφνικά σήμερα δεν μπορώ να στείλω συναλλαγή από την ταμειακή προς το pos και βγάζει το pos το παρακάτω μήνυμα : επιλέξτε από το φημ έλεγχο πακετου. Τι πρέπει να κάνω στην ταμειακή? Ζ έχω βγάλει Επεξ/σία 22 Ιουνίου από haris013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα