Choutas Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο τεχνικός κάνει κάτι και καταχωρεί ένα pos ότι είναι συνδεδεμένο με ταμειακή; ή αφού διασυνδεθούν η διαδικασία είναι αυτόματη από την ΑΑΔΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Μόλις γίνει η διασύνδεση ταμειακής και pos και γίνει μετά μια συναλλαγή, αυτόματα βλέπει η ααδε ότι ολοκληρώθηκε η διασύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 17 Μαϊου 5 ώρες πριν, DomToretto είπε Σχετικά με τα voucher, εμένα ο τεχνικός με είχε χρεώσει κανονικά την αναβάθμιση της ταμειακής και τον πλήρωσα, αφού πρώτα με διαβεβαίωσε πως θα μου επιστραφούν μόλις εκδοθεί το voucher. Υπάρχει κάποιος στην ίδια περίπτωση? Πως μπορεί να λειτουργήσει αυτή η επιστροφή? Δεν υπάρχει καποια ειδική λειτουργία, απ'οσο μπορω να καταλαβω, θεωρητικσ θα του δωσεις το voucher και θα σου δωσει τα χρήματα αφου εχετε συμφωνησει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Έχει κάνει κανένας διασύνδεση ταμειακής με NBG pay να μου πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, έχω μια ICS Micro που από τότε που μου τη σύνδεσαν με ΑΑΔΕ (για να διαβιβάζει τα Ζ) μέχρι κ σήμερα δεν πήρε ποτέ σωστή ώρα. Στις ρυθμίσεις τη ταμειακής είναι ρυθμισμένη να παίρνει αυτόματα από το internet, αλλά δε το κάνει ποτέ. Οι τεχνικοί με χρεώνουν συνεχώς για να μου αλλάζουν τη ώρα χειροκίνητα. Έχει κανείς άποψη; Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνω το μήνυμα "Λάθος 32 Έλεγχος ημερομηνίας", αλλά η ημερομηνία είναι σωστή, μόνο η ώρα ξερυθμίζεται. Επεξ/σία 17 Μαϊου από leonidas_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Sherlock_7 said: Έχει κάνει κανένας διασύνδεση ταμειακής με NBG pay να μου πει εντυπώσεις; Στα ενσύρματα ingenico δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στα ασύρματα iwl 220 και DX8000 είναι δύσκολη η διασύνδεση ή και αδύνατη αναλόγως τη περίπτωση. ------ @sdikr Πήγα χτες σε σουβλατζίδικο, πλήρωσα με κάρτα σε VX520... και τα λεφτά δεν έχουν δεσμευτεί στο λογαριασμό μου. Τι κουλό είναι αυτό; Κρατάει το POS τα στοιχεία της κάρτας offline και δεσμεύει τα ποσά όταν κλείνει πακέτο; Φαντάζομαι τι μπάχαλο έχει να γίνει με πολλαπλές και μεγαλύτερες αγορές... θα νομίζει ο κόσμος πχ ότι έχει 100 ευρώ υπόλοιπο στο λογαριασμό του (ενώ για κάποιο λόγο το pos δεν τα έχει δεσμεύσει), θα ψωνίζει αλλού με τα 100 ευρώ κι όταν τελικά το VX πάρει μπρος και δεσμεύσει ποσό απ'το λογαριασμό, ο λογαριασμός του πελάτη θα πηγαίνει μείον. Επεξ/σία 17 Μαϊου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 2 hours ago, ekrepali said: Στα ενσύρματα ingenico δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στα ασύρματα iwl 220 και DX8000 είναι δύσκολη η διασύνδεση ή και αδύνατη αναλόγως τη περίπτωση. ------ @sdikr Πήγα χτες σε σουβλατζίδικο, πλήρωσα με κάρτα σε VX520... και τα λεφτά δεν έχουν δεσμευτεί στο λογαριασμό μου. Τι κουλό είναι αυτό; Κρατάει το POS τα στοιχεία της κάρτας offline και δεσμεύει τα ποσά όταν κλείνει πακέτο; Φαντάζομαι τι μπάχαλο έχει να γίνει με πολλαπλές και μεγαλύτερες αγορές... θα νομίζει ο κόσμος πχ ότι έχει 100 ευρώ υπόλοιπο στο λογαριασμό του (ενώ για κάποιο λόγο το pos δεν τα έχει δεσμεύσει), θα ψωνίζει αλλού με τα 100 ευρώ κι όταν τελικά το VX πάρει μπρος και δεσμεύσει ποσό απ'το λογαριασμό, ο λογαριασμός του πελάτη θα πηγαίνει μείον. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει κάτι με την διασύνδεση αυτό, πάντως σε vx σε εμένα κανονικά είχε κάνει την χρέωση οταν έκανα δοκιμές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου @ekrepali τώρα που το που ήρθε στο μυαλό, μήπως κάνανε κανένα λάθος στις ρυθμίσεις και αντί να βάλουν για χρέωση της κάρτας, βάλανε να κρατάει προέγκριση και απλά τσεκαρει αν υπάρχουν χρήματα αλλά δεν τα τραβάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 6 hours ago, sdikr said: @ekrepali τώρα που το που ήρθε στο μυαλό, μήπως κάνανε κανένα λάθος στις ρυθμίσεις και αντί να βάλουν για χρέωση της κάρτας, βάλανε να κρατάει προέγκριση και απλά τσεκαρει αν υπάρχουν χρήματα αλλά δεν τα τραβάει; Mα δε φαίνεται στο e-banking να έχει δεσμευτεί το ποσό. Ούτε στο ιστορικό συναλλαγών και κάρτας φαίνεται να γράφει κάπου (Έγκριση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελληνίκη Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλημερα σας. Εχω ξανα γραψει εδω. Εχω ταμειακο συστημα μεσω λογισμικου συστηματος απο την epsilon και το pos ειναι της cardlink το μοντελο Α80. Μου απαντησαν μεσω μειλ οτι ακομη δεν υποστηριζεται η διασυνδεση με erp. Νεοτερα για την παραταση ή κατι τελος παντων δεν υπαρχει. Εστειλα και μειλ να μου στειλουν την αιτηση εστω να περνανε οι συναλλαγες απευθειας και να αλλαξουν τη χρηση του pos. Ουτε αυτο εκαναν. Εχουμε κατι νεοτερο εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 hour ago, Ελληνίκη said: Καλημερα σας. Εχω ξανα γραψει εδω. Εχω ταμειακο συστημα μεσω λογισμικου συστηματος απο την epsilon και το pos ειναι της cardlink το μοντελο Α80. Μου απαντησαν μεσω μειλ οτι ακομη δεν υποστηριζεται η διασυνδεση με erp. Νεοτερα για την παραταση ή κατι τελος παντων δεν υπαρχει. Εστειλα και μειλ να μου στειλουν την αιτηση εστω να περνανε οι συναλλαγες απευθειας και να αλλαξουν τη χρηση του pos. Ουτε αυτο εκαναν. Εχουμε κατι νεοτερο εδω; Για την ώρα υποχρέωση έχουν αυτοί που έχουν φυσική ταμειακή και φυσικό Pos, περιμένουμε ακομα τις οδηγίες για τα ERP 3 hours ago, ekrepali said: Mα δε φαίνεται στο e-banking να έχει δεσμευτεί το ποσό. Ούτε στο ιστορικό συναλλαγών και κάρτας φαίνεται να γράφει κάπου (Έγκριση). Δεν το κάνει δέσμευση, τσεκάρει να δει αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο, αυτό που κάνουν χρήση στις ενοικιάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελληνίκη Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Μόλις τώρα, sdikr είπε Για την ώρα υποχρέωση έχουν αυτοί που έχουν φυσική ταμειακή και φυσικό Pos, περιμένουμε ακομα τις οδηγίες για τα ERP Για τα erp εχουν βγαλει εως 31/5 ή 30/6 αν εχουν κλεισει ραντεβου με τεχνικο. για αυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 hours ago, sdikr said: Δεν το κάνει δέσμευση, τσεκάρει να δει αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο, αυτό που κάνουν χρήση στις ενοικιάσεις. ΟΚ τώρα κατάλαβα... κάτι παρόμοιο μ'αυτό που κάνουν κάποιες online εφαρμογές που κάνουν άμεση χρεωπίστωση 0.10 για να δούνε αν είναι ενεργή η κάρτα, και δε φαίνεται η κίνηση στο λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 5 hours ago, Ελληνίκη said: Για τα erp εχουν βγαλει εως 31/5 ή 30/6 αν εχουν κλεισει ραντεβου με τεχνικο. για αυτο ρωταω Δεν υπάρχουν οδηγίες ακόμα, αυτό που έχουμε τώρα είναι για τους φορολογικούς μηχανισμούς και διασύνδεση με πάροχους τιμολόγησης αν κάποιος κάνει δουλειες με το δημόσιο, όχι όμως σύνδεση με φυσικό pos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasphemus Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλημερα παιδια.Εγω με ταμειακη ics i30 και ingenico iwi220 δεν καταφερα να διασυνδεθω κι ετσι η μονη λυση ηταν να κανω ενα Softpos μεσω της Viva Wallet και τωρα στο μητρωο της ΑΑΔΕ τα βλεπω και τα 2 αλλα δεν κανω χρηση του iwl220 πλεον.Μπορώ να το αποσυρω και να σταματησω τη συνεργασια με την εθνικη τραπεζα.Με καλυπτει ο επαγγελματικος λογαριασμος της Viva Wallet χωρίς την υποχρέωση να τηρω το POS και τον επαγγελματικο λογαρισμο της εθνικης τράπεζας?Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα