Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακός μετασχηματισμός - Αναβάθμιση ταμειακών μηχανώς και αντικατάσταση POS

ekrepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 minutes ago, sdikr said:

Τι να σου πω ρε συ,   από την στιγμή που   αυτή την στιγμή δουλεύει  με ταμειακές και συγκεκριμένα Pos συγκεκριμένου παρόχου, μάλλον κάτι δεν εχουν κάνει καλά οι άλλοι.

Δεν νομίζω πως θα χρεώσουν πάλι 170 (αλήθεια voucher δεν πήρες)

Ξέρεις ποια pos δουλεύουν σωστά;

Το Voucher το εξαργύρωσα κι είχα δώσει και 40 ευρώ επιπλέον νομίζω. Αν είναι να δώσω άλλα 170 απ'τη τσέπη εεε γάμα τα, καλύτερα να πάμε για καινούργια ταμειακή και ζήτημα είναι αν θα δουλεύει κι αυτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

30 minutes ago, ekrepali said:

Ξέρεις ποια pos δουλεύουν σωστά;

Το Voucher το εξαργύρωσα κι είχα δώσει και 40 ευρώ επιπλέον νομίζω. Αν είναι να δώσω άλλα 170 απ'τη τσέπη εεε γάμα τα, καλύτερα να πάμε για καινούργια ταμειακή και ζήτημα είναι αν θα δουλεύει κι αυτή.

ο προμηθευτής μου είπε να το δοκιμάσω μόνο με pos της mellon

Λύσεις που σίγουρα δουλεύουν υπάρχουν, συγκεκριμένα ταμειακή που είναι και Pos μαζί, δεν ξέρω κόστος και ακόμα και αυτή δεν δουλεύει για εστίαση (ακόμα)

1 ώρα πριν, tempes είπε

Ο τεχνικός του προμηθευτή μου , μου πρότεινε να μην ξανακάνω αναβαθμίσεις μέχρι να έρθει η στιγμή να γίνει η διασύνδεση, γιατί πιθανό να βγει και άλλο φιρμγουερ που θα λύνει προβλήματα

Τον ρώτησες αν θα σου χρεώσει τη νέα αναβάθμιση;

3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγω ειμαι που θα πρεπει να χρεωσω τις ταμειακες που εχω πουλησει και πρεπει να αναβαθμισω δευτερη φορα για το ιδιο πραγμα.

Ακομα δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα , καθως την επισκεψη μου θα πρεπει να την πληρωθω , καθως και το οτι πρεπει να γραψω στο βιβλιο επισκευης και συντηρησης

• Like 1

1 λεπτό πριν, tempes είπε

Εγω ειμαι που θα πρεπει να χρεωσω τις ταμειακες που εχω πουλησει και πρεπει να αναβαθμισω δευτερη φορα για το ιδιο πραγμα.

Ακομα δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα , καθως την επισκεψη μου θα πρεπει να την πληρωθω , καθως και το οτι πρεπει να γραψω στο βιβλιο επισκευης και συντηρησης

Α τόσο καλά... Δηλαδή μ@λακια κάναμε όσοι αναβαθμίσαμε νωρίτερα. Εγώ πριν λίγες μέρες αναβάθμισα και ο τεχνικός δεν δεχόταν καν το voucher που εν τέλει δεν θα είχε βγει ακόμα έγκριση. Μπάχαλο η κατάσταση. 

ελα παρε παρε παρε

POS voucher: Εντός των επόμενων ημερών ο 4ος κύκλος για αγορά και διασύνδεση
https://www.taxheaven.gr/news/66433/pos-voucher-entos-twn-epomenwn-hmerwn-o-4os-kyklos-gia-agora-kai-diasyndesh

45 minutes ago, 1comment said:

Aν υπήρχε νέο firmware θα μου το είχε πει. Για χρέωση δε ξέρω...

Όλα είναι στον αέρα.

Σήμερα είχε ενημέρωση και η viva,  τουλάχιστον για τα hardware με android os  για τα softpos δεν υπάρχει κάτι ακόμα,    αλλά θα δοθεί σύντομα, το καλό είναι πως η υποχρέωση διασύνδεσης έρχεται απο την ΑΑΔΕ εφόσον σταλθεί απο τον πάροχο του pos οτι είναι έτοιμος,  όποτε για την ώρα όσοι έχουν softpos είναι οκ

Θα κλάψει κόσμος!!!

11 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Φτασαμε 15 του μηνα και ακομα τα Voucher του 3ο κυκλου δεν εχουν δωθει και κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Απο τον Δεκεμβριο που εκανα την αιτηση ειναι στο σταδιο αξιολογησης.Μενουν 15 μερες πριν ληξει η προθεσμία και κανεις δεν ξερει να μας πει σε μας που περιμενουμε τα  Voucher τι θα γινει αν θα παρουμε καποια παραταση.Οποιος εχει καποια ενημερωση με το θεμα ας το γραψει εδω.Ουτε ο λογιστης μου δεν ξερει να μου πει, πιστευει οτι θα δωσουν παραταση.

Μολις τωρα μπηκα να δω την αιτηση που εχω κανει.Αλλαξε το status απο σταδιο αξιολογησης σε Τελική κατάταξη.Για τσεκαρετε και εσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον τρίτο κύκλο voucher. Της αδερφής μου απορρίφθηκε με αιτιολογία ότι η επιχείρηση έγινε μετά το 2021! Εντάξει, είναι τραγικοί. Τι πάει να πει αυτό; Αφού όλοι έχουν υποχρέωση διασύνδεσης και όλοι το ίδιο θα πληρώσουν αν δεν πάρουν την επιδότηση. Γιατί να έχουν βάλει τέτοιο κριτήριο;

Επεξ/σία από 1comment

• Moderators
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μολις τωρα μπηκα να δω την αιτηση που εχω κανει.Αλλαξε το status απο σταδιο αξιολογησης σε Τελική κατάταξη.Για τσεκαρετε και εσεις.

Κι εμενα μολις πριν λιγο μου ηρθε mail. Τωρα πως προχωράει η διαδικασία ξέρουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, stormrain είπε

Κι εμενα μολις πριν λιγο μου ηρθε mail. Τωρα πως προχωράει η διαδικασία ξέρουμε?

Σου ηρθε mail με το voucher;εμένα δεν έχει έρθει email ακομα .άκυρο ήρθε και μένα το email 

Επεξ/σία από Mr_Terror

• Moderators
6 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

παιρνεις τεχνικο τηλ

Ναι, απλως δεν βλεπω καποιο voucher ή κατι τετοιο, απλως μου λεει οτι εγκρίθηκε κλπ. 

Δεν ξερω δηλαδη τι θα παρουσιάσω στον τεχνικο ουτως ωστε να πληρωθεί κι αυτός ανάλογα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...