kSiS Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 1/4/2024 στις 3:00 ΠΜ, kSiS είπε Σε DCR all in one plus που έκανα μόνος την διασύνδεση με ict220 της εθνικής, στις μισές περίπου συναλλαγές παίρνω το σφάλμα επάνω στην ταμειακή "OS-ΑΠΟΤΥΧ. ΣΥΝΑΛ. ΠΙΕΣΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ". Το pos εν το μεταξύ έχει προχωρήσει την συναλλαγή και μου βγάζει απόκομμα επιτυχούς συναλλαγής αλλά η DCR δεν θέλει να ολοκληρώσει. Το έχω παρατηρήσει με κάρτες άλλης τράπεζας. Καμία βοήθεια μέχρι να βρω τον τεχνικό μου; Τελικά εντόπισα το πρόβλημα στο γεγονός ότι είχα την ταμειακή επάνω στο ρουτερ ενώ το pos σε switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mlenko Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Kαλημέρα.Έχει κανείς θέμα με τη ταμειακή που αν επιλέξει πληρωμή κάρτα και για κάποιο λόγο δεν του περάσει στο POS λόγο δεν έχει επαρκές υπόλοιπο στη κάρτα η απλά ειναι χαλασμένη η κάρτα του άλλου.. για κάποιο λόγο η ταμειακή δεν σταματάει και περνάει στη ταμειακή κανονικά και φαίνεται και στο Ζ μάλιστα με πληρωμή με κάρτα ...μόνο που δεν έγινε πληρωμή αν ο άλλος δεν έχει μέσα λεφτά ...τι φάση; έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Επεξ/σία 3 Απριλίου από Mlenko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliosmanos Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση προς φιλους τεχνικους. Παρελαβα στις 30 μαρτιου το desk 2600 της MELLON μιας και το gprs που ειχα δεν εβλεπα να μπορει να διασυνδεθει. Δυστυχως και το καινουργιο αδυνατει να το συνδεσει ο τεχνικος με την AQ SMART. Δεν περνει το δευτερο (master;) κλειδι ενω επικοινωνουν μεταξυ τους/βλεπονται στο δικτυο. βλεπω στο μητρωο POS οτι ακομα φαινεται το TID του προηγουμενου POS. Μπορει να οφειλεται σε αυτο; Γιατι σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την MELLON μου ειπαν οτι απλα αργει να ανανεωθει στην ααδε για να φανει αλλα θα επρεπε να μπορει να διασυνδεθει. εχουν γινει ολες οι αναβαθμισεις και στα δυο μηχανηματα Επεξ/σία 3 Απριλίου από kalliosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ee21 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 29 λεπτά πριν, kalliosmanos είπε Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση προς φιλους τεχνικους. Παρελαβα στις 30 μαρτιου το desk 2600 της MELLON μιας και το gprs που ειχα δεν εβλεπα να μπορει να διασυνδεθει. Δυστυχως και το καινουργιο αδυνατει να το συνδεσει ο τεχνικος με την AQ SMART. Δεν περνει το δευτερο (master;) κλειδι ενω επικοινωνουν μεταξυ τους/βλεπονται στο δικτυο. βλεπω στο μητρωο POS οτι ακομα φαινεται το TID του προηγουμενου POS. Μπορει να οφειλεται σε αυτο; Γιατι σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την MELLON μου ειπαν οτι απλα αργει να ανανεωθει στην ααδε για να φανει αλλα θα επρεπε να μπορει να διασυνδεθει. εχουν γινει ολες οι αναβαθμισεις και στα δυο μηχανηματα Δοκίμασες να κάνεις μια συναλλαγή πρώτα; Απενεργοποίησε την ΑΑΔΕ κανε συναλλαγή και ξανά δοκίμασε να πάρεις το δεύτερο masterkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 28/03/2024 at 11:58, themis_81 said: Έχω ήδη αγοράσει κ συνδέσει android συσκευή Ήρθε σήμερα ο τεχνικός για να συνδέσει την ταμειακή με το POS και δεν έβγαλε άκρη με το Viva Mini Card Reader.. Επειδή δεν έχω σχεδόν καθόλου σχέση με android, κάνει οποιοδήποτε android κινητό αρκεί να έχει NFC; Αυτό κάνει; https://www.skroutz.gr/s/24622234/Xiaomi-Redmi-9C-NFC-Dual-SIM-2GB-32GB-Midnight-Gray.html Επεξ/σία 3 Απριλίου από Indiko_Xoiridio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliosmanos Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 56 minutes ago, Ee21 said: Δοκίμασες να κάνεις μια συναλλαγή πρώτα; Απενεργοποίησε την ΑΑΔΕ κανε συναλλαγή και ξανά δοκίμασε να πάρεις το δεύτερο masterkey πριν προσπαθησω να το διασυνδεσω εκανα συναλλαγη και εστειλα και πακετο. σε ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2 hours ago, Mlenko said: Kαλημέρα.Έχει κανείς θέμα με τη ταμειακή που αν επιλέξει πληρωμή κάρτα και για κάποιο λόγο δεν του περάσει στο POS λόγο δεν έχει επαρκές υπόλοιπο στη κάρτα η απλά ειναι χαλασμένη η κάρτα του άλλου.. για κάποιο λόγο η ταμειακή δεν σταματάει και περνάει στη ταμειακή κανονικά και φαίνεται και στο Ζ μάλιστα με πληρωμή με κάρτα ...μόνο που δεν έγινε πληρωμή αν ο άλλος δεν έχει μέσα λεφτά ...τι φάση; έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Όχι, εμένα αν ο πελάτης έχει ανεπαρκές υπόλοιπο ή αν δε δουλεύει η κάρτα, είτε πατάω κόκκινο στο pos και στέλνει 'αποτυχια συναλλαγής' στη ταμειακή... είτε στέλνει μόνο του το pos την εντολή αν περάσουν 3 λεπτά. Εν συνεχεία πατάω ακύρωση στη ταμειακή και πληρωμή με μετρητά ή ολική ακύρωση. Είναι πρόβλημα της ταμειακής σου... λάθος προγραμματισμός. Όταν παίρνει εντολή από το pos ότι δεν εκτελέστηκε η συναλλαγή δεν πρέπει να κλείνει επιτυχώς η απόδειξη. Ρώτα τον τεχνικό σου ή την εταιρία της ταμειακής αν έχει βγει νέο firmware ώστε να κάνεις κι άλλη αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Διασύνδεση ταμειακών–POS: Άφαντες 12.000 επιχειρήσεις – Αρχίζουν οι κλήσεις από την ΑΑΔΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Έχει συνδέσει κάποιος mypos glass μέσω του κινητού με ταμειακή μηχανή?γίνεται η διασύνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς σε pax A80 epay όταν ζητάω επαναφορά master key γιατί μου βγάζει κωδικό σφάλματος 101? Έχω κάνει κάνα 2 συναλλαγές και έκλεισα πακέτο επιτυχώς Τελικά έφτιαξε μετά μερικές αλλαγές ip,άνοιξε- κλείσε το μενού ααδε. Επεξ/σία 3 Απριλίου από alexx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 5 ώρες πριν, 1comment είπε Διασύνδεση ταμειακών–POS: Άφαντες 12.000 επιχειρήσεις – Αρχίζουν οι κλήσεις από την ΑΑΔΕ η παρανοια στο μεγαλειο της. βγαινει εκθετος ο επιχειρηματιας απο ενα γεγονος το οποιο δεν μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ και εξαρταται 100 απο τουλαχιστον 4 μερη, την εταιρεια της ταμειακης, την εταιρεια του POS, την τραπεζα και φυσικα τον τεχνικο. Απο αυτα τα 4 σημεια λαθους ενα να αποτυχει για τον χ ή ψ λογω η διασυνδεση δεν ολοκληρωνεται και ξαφνικα εμφανιζονται τιτλοι "Πλήρη αδιαφορία επιδεικνύουν μέχρι τώρα!!!" Λες και μπορει η επιχειρηση να κανει κατι? Να μπορουσα πχ να δηλωνα εγω ραντεβου και να συμφωνουσε ο τεχνικος να πω ρε φιλε ΝΑΙ εκανα κατι. οποτε ναι μεσα σε αυτες που οπως λεει το αρθρο ειναι στα Π@Π@ΡΙ@ τους ειμαι και εγω γιατι ο τεχνικος μου ειναι νοσοκομειο και κανεις δεν με αναλαμβανει γιατι εχουν τους δικους τους πελατες. Παμε παρακατω τωρα. Εντελει πρεπει η epia mcr να ενημερωθει και ευχαριστω και τον φιλο @Hollyman για την βοηθεια οποτε περιμενω και βλεπωντας. Ας με καλεσουν να δουμε ποιον θα γραψουν οι εφημεριδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 hour ago, verylife78 said: η παρανοια στο μεγαλειο της. βγαινει εκθετος ο επιχειρηματιας απο ενα γεγονος το οποιο δεν μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ και εξαρταται 100 απο τουλαχιστον 4 μερη, την εταιρεια της ταμειακης, την εταιρεια του POS, την τραπεζα και φυσικα τον τεχνικο. Απο αυτα τα 4 σημεια λαθους ενα να αποτυχει για τον χ ή ψ λογω η διασυνδεση δεν ολοκληρωνεται και ξαφνικα εμφανιζονται τιτλοι "Πλήρη αδιαφορία επιδεικνύουν μέχρι τώρα!!!" Λες και μπορει η επιχειρηση να κανει κατι? Να μπορουσα πχ να δηλωνα εγω ραντεβου και να συμφωνουσε ο τεχνικος να πω ρε φιλε ΝΑΙ εκανα κατι. οποτε ναι μεσα σε αυτες που οπως λεει το αρθρο ειναι στα Π@Π@ΡΙ@ τους ειμαι και εγω γιατι ο τεχνικος μου ειναι νοσοκομειο και κανεις δεν με αναλαμβανει γιατι εχουν τους δικους τους πελατες. Παμε παρακατω τωρα. Εντελει πρεπει η epia mcr να ενημερωθει και ευχαριστω και τον φιλο @Hollyman για την βοηθεια οποτε περιμενω και βλεπωντας. Ας με καλεσουν να δουμε ποιον θα γραψουν οι εφημεριδες Μιλάνε για περιπτώσεις που δεν έχουν ασχοληθεί καν, δεν έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση ταμιακής ή Pos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTop Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Γνωρίζει κάποιος να μου πει σε ταμειακες dcr all in in one plus αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,με ingenico ict220 Ενώ η ταμειακή επικοινωνεί με το pos,το pos δεν λαμβάνει το κλειδί από ααδε,ούτε από την επιλογή λήψη κλειδιού στο pos,βγάζει μήνυμα δεν ευρέθη φημ. Στην μια ταμειακή δε,ενώ πήρε το master key το pos,δεν στέλνει η ταμειακή το ποσό στο pos. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία βοηθεια Επεξ/σία 4 Απριλίου από TheTop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoxras Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Τη Δευτέρα το VX520 απο Cardlink έκανε νέα ενημέρωση αλλα το πρόβλημα με την mac address παραμένει. Πρόσεξα όμως οτι μετά την ενημέρωση ξεκλειδώθηκε το πληκτρολόγιο και ξανακάνω συναλλαγές με τον παλιό τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 hour ago, geoxras said: Πρόσεξα όμως οτι μετά την ενημέρωση ξεκλειδώθηκε το πληκτρολόγιο και ξανακάνω συναλλαγές με τον παλιό τρόπο. Ελλάδα 3.0 Θα γίνονται αναβαθμισεις, αλλά θα είναι σαν να γινονται υποβαθμίσεις. 😅 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα