Chocobo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως γενικότερα το θέμα του mini 3 pro δεν είναι η αντίσταση στον αέρα που τα καταφέρνει σχετικά καλα. Το θέμα του είναι πως λόγω μεγέθους και βάρους είναι πολύ ευαίσθητο σε μικρό ατυχήματα και ζεσταίνεται εύκολα, ειδικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα, μιας και δεν έχει εσωτερικό ανεμιστήρα. Κατα τα αλλά είναι άψογο και μπορείς να το έχεις μαζί σου σχεδόν παντού χωρίς να σε νοιάζουν οι αυστηροί κανονισμοί κλπ. Έχει πάρα πολλά θετικά το Mini για αυτό άλλωστε και βλέπω κόσμο τώρα και είναι 50-50 για το ποιό να αγοράσει.Το θέμα είναι πως πάλι δεν έχω καταλήξει ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Βάλε κάτω το τι θες από ένα Drone και ανάλογα με το ποιο διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά που θες, ανάλογα κινήσου. Καμιά φορά είναι σαν τους υπολογιστές. Ανάλογα με το τί θέλουμε να κάνουμε με έναν υπολογιστή, ανάλογα θα πρέπει να κινηθούμε για την αγορά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 3 hours ago, geioannou said: Βάλε κάτω το τι θες από ένα Drone και ανάλογα με το ποιο διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά που θες, ανάλογα κινήσου. Καμιά φορά είναι σαν τους υπολογιστές. Ανάλογα με το τί θέλουμε να κάνουμε με έναν υπολογιστή, ανάλογα θα πρέπει να κινηθούμε για την αγορά του σωστά γιατί παίρνουμε πράγματα και μετά πάνε στο ράφι η στο βυθό της θάλασσας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Σωστά. Αλλά το παραπάνω το έγραψα περισσότερο για τις ανάγκες που έχει από ένα drone. Άμα δηλαδή θελει να το χρησιμοποιει οερισσότερο σαν ένα παιχνίδι προφανώς το μίνι 3 είναι κάτι εξαιρετικό μιας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο εξελιγμένα από άποψη κάμερας. Αν όμως θέλει περισσότερες απαιτήσεις, τότε ενδεχομένως είναι μονόδρομος να παει σε κάτι πιο ακριβό. Πάντως το συνολικό κόστος θα πρέπει υπολογισυει και τα έξτρα που χρειάζεται από μπαταρίες γιατί είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κανείς σε αυτά που δίνει η αρχική συσκευασία. Εγώ το έξτρα πακέτο το αγόρασα την επόμενη κιόλας μέρα γιατί μετά τη δοκιμή με τη μία μπαταρία απλά είχα το drone και το κοίταγα μέχρι να φορτίσει!! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από geioannou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, geioannou είπε Οταν ειναι σε πτηση η θερμοκρασια του ειναι μια χαρα. το εχω πεταξει με παρα πολυ ζεστη, οχι τις μεσημερινες ωρες βεβαια και οταν το γυριζω πισω η θερμοκρασια του δεν ειναι καν ζεστη. Τωρα για το θεμα μπαταριας σε συνθηκες αερα, προφανως και κατι μεγαλυτερο εινα καλυτερο μιας και ειναι σχεδιασμενο γαι αυτο. Βασικά όταν κινείται και όχι όταν είναι απλά σε πτήση, μιας και η θερμοκρασία του ανεβαίνει περισσότερο αν απλά στέκεται ακίνητο στο αέρα (αν θέλεις ας πούμε να τραβήξεις ένα time lapse ή πανοραμικές φωτό κλπ). Αλλά εννοείται πως και πάλι θα πρέπει να έχουμε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες έξω για να σου εμφανίσει κάποιο warning. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, Chocobo είπε Έχει πάρα πολλά θετικά το Mini για αυτό άλλωστε και βλέπω κόσμο τώρα και είναι 50-50 για το ποιό να αγοράσει.Το θέμα είναι πως πάλι δεν έχω καταλήξει ο ίδιος. Προσωπικά πάντως, μιας και έχω και εγώ το Mini 2, μόλις το αλλάξω θα πάω σε πιο μεγάλο μέγεθος, όπως το Air 2S για παράδειγμα. Το μεγαλύτερο βάρος και μέγεθος το κάνει πιο σταθερό σε συνθήκες αέρα. Όσες φορές έχω δοκιμάσει με το mini να πετάξω πχ σε βουνό ή πάνω από ανοιχτή θάλασσα, έπαιρνα συνέχεια μηνύματα προσοχής. Αλλά σίγουρα εξαρτάται το τι συνθήκες έχει συνήθως εκεί που πετάς, και αν έχεις συχνά ανέμους τα μικρά σίγουρα δε θα σε καλύψουν. Τώρα αν τίθεται θέμα φορητότητας και χώρου, σίγουρα βολεύουν τα mini, οπότε ζυγίζεις και αποφασίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Προσωπικά πάντως, μιας και έχω και εγώ το Mini 2, μόλις το αλλάξω θα πάω σε πιο μεγάλο μέγεθος, όπως το Air 2S για παράδειγμα. Το μεγαλύτερο βάρος και μέγεθος το κάνει πιο σταθερό σε συνθήκες αέρα. Όσες φορές έχω δοκιμάσει με το mini να πετάξω πχ σε βουνό ή πάνω από ανοιχτή θάλασσα, έπαιρνα συνέχεια μηνύματα προσοχής. Αλλά σίγουρα εξαρτάται το τι συνθήκες έχει συνήθως εκεί που πετάς, και αν έχεις συχνά ανέμους τα μικρά σίγουρα δε θα σε καλύψουν. Τώρα αν τίθεται θέμα φορητότητας και χώρου, σίγουρα βολεύουν τα mini, οπότε ζυγίζεις και αποφασίζεις. Είμαι σε νησί και η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα mini ήταν αυτό που περιγράφεις.Μένω και σε υψόμετρο. Απλα το 3 pro έχει πάρα πολλά θετικά για αυτό και είναι ακόμα στο τραπέζι η επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Καλημέρα. Απο χθές νέος κάτοχος κι εγώ. Τώρα το πρωί προσπαθώ να το ενεργοποιήσω. Πρώτο αρνητικό, δεν βλέπω γλώσσα ελληνική. Δεύτερο που προσπαθώ και θα ήθελα βοήθεια, είναι πως στην οθόνη βγάζει τα μηνύματα για αγορά ασφάλισης ενός έτους. Όμως δεν μπορώ να βάλω πως μένω Ελλάδα. Μου βγάζει Αμερική και έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω προς την αγορά ασφάλισης. Τι πρέπει να κάνω; Αυτή την στιγμή κάνει αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 αν θέλεις να αγοράσεις το care νομιζω μπορεις να το κάνεις και μέσα από το προφιλ σου στο site της DJI. επισης θα πρέπει πρώτα να έχει γινει registration του drone στο προφιλ σου και μετά να γινει η αγορά (εντός 48 ωρώ αν θυμαμαι καλά) καλές πτήσεις όπως και να 'εχει. θα το ευχαριστηθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε αν θέλεις να αγοράσεις το care νομιζω μπορεις να το κάνεις και μέσα από το προφιλ σου στο site της DJI. επισης θα πρέπει πρώτα να έχει γινει registration του drone στο προφιλ σου και μετά να γινει η αγορά (εντός 48 ωρώ αν θυμαμαι καλά) καλές πτήσεις όπως και να 'εχει. θα το ευχαριστηθεις Όταν κάνεις εγγραφή σου έρχεται μήνυμα στο email; Διότι δεν έχει έρθει τίποτα εδώ και 2 ώρες. Επίσης, πτήση δεν με άφηνε παρα μόνο με έναν κωδικό που μου έστειλαν στο κινητό. Γενικά όλο κόκκινα μου βγάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Όταν κάνεις εγγραφή σου έρχεται μήνυμα στο email; Διότι δεν έχει έρθει τίποτα εδώ και 2 ώρες. Επίσης, πτήση δεν με άφηνε παρα μόνο με έναν κωδικό που μου έστειλαν στο κινητό. Γενικά όλο κόκκινα μου βγάζει! πάει πολύς καιρός από τότε που έχω πάρει τα δικά μου και δεν θυμάμαι αν έρχεται email επιβεβαίωσης. πάντως για να σου ζητάει επιβεβαίωση με κωδικό για να πετάξεις μάλλον είσαι μέσα σε κάποιο authorization zone. που ακριβώς το απογείωσες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε πάει πολύς καιρός από τότε που έχω πάρει τα δικά μου και δεν θυμάμαι αν έρχεται email επιβεβαίωσης. πάντως για να σου ζητάει επιβεβαίωση με κωδικό για να πετάξεις μάλλον είσαι μέσα σε κάποιο authorization zone. που ακριβώς το απογείωσες ; Στο σπίτι μου. Σε απόσταση 6 χιλιομέτρων απο τα σύνορα με το αεροδρόμιο των Αθηνών. Και επίσης μου βγάζει μήνυμα για χαμηλή ικανότητα της κάρτας μνήμης ενώ έχει speed up to 140mb/s. Και η ρύθμιση στο drone απ'ότι βλέπω είναι σε 4Κ 30frame. Όσον αφορά την εγγραφή, έκανα ότι ζητούσε στην οθόνη. Έβαλα email και κωδικό πρόσβασης εξ'αρχής και το αποδέχθηκε. Πρέπει να κάνω την ασφάλιση εντός 48 ωρών και "έπεσα" σε Σαββατοκύριακο και άρα δεν μπορώ να έχω και βοήθεια απο κάποιο ειδικό κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Για τις ζώνες και τους περιορισμούς που υπάρχουν δες εδω https://fly-safe.dji.com/nfz/nfz-query Επίσης τι κάρτα χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Οι πρώτοι έλικες ήδη αλλάχτηκαν. Λόγω μποφόρ των ημερών, κάθε δοκιμή την κάνω εντός δωματίου. Και άρα τα μικροατυχήματα δεν αποφεύχθηκαν!!! Κάτι μου λέει και για καλιμπράρισμα του κίμπαλ με ένα κωδικό σφάλματος μα δεν βρίσκω το μενού καλιμπραρίσματος κλπ. Το αγγλικό μενού είναι τροχοπέδη αν και με εφαρμογή απο το κινητό, κάνω μετάφραση. Όχι όμως στα φωνητικά μηνύματα που ακούγονται που και που!!! Ασφάλιση ευτυχώς κατάφερα και έκανα με βοήθεια του υπολογιστή μου τελικά και οχι του μενού στο χειριστήριο!!! Βέβαια υπάρχει 1 μικρομπέρδεμα διότι στο χειριστήριο έχει άλλη διεύθυνση email την οποία πήρε μέσω του λογαριασμού gmail ενώ στον υπολογιστή έβαλα την βασική μου διεύθυνση που είναι απο την yahoo. Έβαλα όμως το imei της συσκευής που αναγράφεται στο κουτί και φυσικά το κινητό μου είναι κοινό και στα δύο email. Και έχω και την απόδειξη αγοράς της ασφάλειας. Γενικά βρίσκω δυσκολίες ως αρχάριος, δεν είναι όπως τα περιέγραφαν κάποιοι. Και το μενού δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν τα βιντεάκια στο yt. Έχουν διαφορές και άρα μάλλον πρίν κάνουν τα βοηθητικά βιντεάκια κάποιοι, έχουν ήδη "πειράξει" ορισμένες ρυθμίσεις. Αυτά εν ολίγοις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα. Νομιζω οτι ειναι λαθος που εκανες πτηση σε εσωτερικο χωρο. Καταλαβαινω οτι η λαχταρα σου να το πεταξεις ειναι μεγαλη, αλλα δεν ειναι κατι που φτιαχτηκε για να πετα μεσα σε εσωτερικο χωρο.. Οταν στο Ν mode ειναι ρυθμισμενο να πηγαινει με 10μ το 1 sec καταλαβαινεις οτι απλα μια κινηση του χειριστηριου απλα μπορει να σημαινει 2-3μ μετακινηση. Πηγαινε σε εξωτερικο χωρο και εκπεδευσε το εαυτο σου στο να κανεις προσπαθεια να πλησιασεις ενα αντικειμενο, δεντρο κλπ. Ετσι θα δεις και το δικες σου ικανοτητες αλλα το πιο βασικο ειναι οτι θα δεις τις κινησεις του σκαφους. Επισης, οταν θες να κανεις κατι μεγαλης λεπτομεριας κινησης, να βαζεις το C mode. Απο περιεργεια, ο ελικας εσπασε, στραβωσε; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από geioannou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα