Radiatedsoul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Περιμενουμε την επανασταση στην ενεργεια δηλαδη φτηνη και αφθονη ενεργεια για ολους. Νομιζω ερχεται με το fusion και το ερωτημα ειναι ποσο μακρια βρισκομαστε απο εκεινη τη μερα. Αν παρουμε ολοι ηλεκτρικα αυτοκινητα σκεφτηκε κανεις ποση ενεργεια χρειαζομαστε για μια ημερα λειτουργιας; Δε μας φτανει το ρευμα στον πλανητη λεμε!!
kmilioris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Η εφαρμογή δεν έχει ούτε το 60% των διαθέσιμων εφαρμογών.
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο μεταξύ, διαβάζω τόσα σχόλια και κανείς δεν έχει θίξει το εξής σημαντικό για εμένα : κοιτώντας τα διαθέσιμα σημεία, παρατηρώ ότι εμφανίζονται ΜΟΝΟ σημεία φόρτισης ΔΕΗ blue. Η περιοχή μου ας πούμε, διαθέτει και nrg (incharge) σε τουλάχιστον 3 σημεία, τα οποία δεν εμφανίζει. Συνεπώς, εγείρονται ερωτήματα περί στοχευμένης προώθησης και "διαφήμισης" συγκεκριμένου παρόχου. Αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί; ΥΓ Ας ελέγξει και κάποιος άλλος τα διαθέσιμα πρατήρια και τον πάροχο και ας μας πει τι αποτελέσματα λαμβάνει για τη περιοχή του. ΥΓ2 Εικάζω ότι πρώτος πρώτος θα πρέπει να έσπευσε ο εν λόγω πάροχος (σκεπτόμενος καλοπροαίρετα σε πρώτη φάση), να διαθέσει σημεία φόρτισης στην ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής. Δεν είναι κάπως περίεργο αυτό; Πού βρίσκονται άραγε οι υπόλοιποι και γιατί δεν θέλουν να διαφημιστούν; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
Doubt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 11:27 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε Στο μεταξύ, διαβάζω τόσα σχόλια και κανείς δεν έχει θίξει το εξής σημαντικό για εμένα : κοιτώντας τα διαθέσιμα σημεία, παρατηρώ ότι εμφανίζονται ΜΟΝΟ σημεία φόρτισης ΔΕΗ blue. Η περιοχή μου ας πούμε, διαθέτει και nrg (incharge) σε τουλάχιστον 3 σημεία, τα οποία δεν εμφανίζει. Συνεπώς, εγείρονται ερωτήματα περί στοχευμένης προώθησης και "διαφήμισης" συγκεκριμένου παρόχου. Αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί; ΥΓ Ας ελέγξει και κάποιος άλλος τα διαθέσιμα πρατήρια και τον πάροχο και ας μας πει τι αποτελέσματα λαμβάνει για τη περιοχή του. ΥΓ2 Εικάζω ότι πρώτος πρώτος θα πρέπει να έσπευσε ο εν λόγω πάροχος (σκεπτόμενος καλοπροαίρετα σε πρώτη φάση), να διαθέσει σημεία φόρτισης στην ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής. Δεν είναι κάπως περίεργο αυτό; Πού βρίσκονται άραγε οι υπόλοιποι και γιατί δεν θέλουν να διαφημιστούν; Και γιατί να κατεβάσουμε την εφαρμογή αφού δεν έχουμε ηλεκτροκίνητο και δεν θέλουμε ηλεκτροκίνητο. Τεχνολογικό φόρουμ σου λέει μετά.. δώστε μας δίχρονο Wartburg, σόμπα kumtel και σταθερά τηλέφωνα με καντράν για να γουστάρουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα