iliasleon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Εχω στα χέρια μου 2 tvbox xiaomi. Το πρόβλημα που παρουσιάζουν και τα δύο είναι ότι το τηλεκοντρόλ αργή να ανταποκριθεί στην εκκίνηση,χρειάζεται περίπου ένα λεπτό να λειτουργήσει. Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει σε κάποιον άλλον? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από iliasleon
Λύση nakata1954 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Αρκετά γνωστό πρόβλημα και μόνη λύση (απ΄όσο ξέρω) ειναι να σετάρεις το mi tv box έτσι ώστε να μην μεταβαίνει σε auto sleep mode. Δοκίμασε να το κάνεις με τον παρακάτω τρόπο. Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές. Ενεργοποίησε το stay awake στις επιλογές για προγραμματιστές. Απενεργοποίησε τις ρυθμίσεις του hdmi cec στο mi box για να απενεργοποιηθεί το auto sleep. 2
iliasleon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Αυτο ηταν γιατρε μου...με εσωσες.Ευχαριστω!!!!
tinapo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, nakata1954 είπε Αρκετά γνωστό πρόβλημα και μόνη λύση (απ΄όσο ξέρω) ειναι να σετάρεις το mi tv box έτσι ώστε να μην μεταβαίνει σε auto sleep mode. Δοκίμασε να το κάνεις με τον παρακάτω τρόπο. Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές. Ενεργοποίησε το stay awake στις επιλογές για προγραμματιστές. Απενεργοποίησε τις ρυθμίσεις του hdmi cec στο mi box για να απενεργοποιηθεί το auto sleep. Πως ενεργοποιούμε τις επιλογές για προγραμματιστές;
iliasleon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tinapo είπε Πως ενεργοποιούμε τις επιλογές για προγραμματιστές; https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-box-s-tv-4k/developer-options/ 1
titikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Θέλω στο mi box να εγκαταστήσω το sport zone. Το κατεβάζω από το κινητό μου κ το στέλνω στο box με το send files to tv. Ανοίγω το apk installer κάνω εγκατάσταση αλλά δεν το βλέπω μετά πουθενά. Τι κάνω λάθος;;; Ευχαριστώ
nakata1954 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Το https://apkpure.com/sideload-launcher-android-tv/eu.chainfire.tv.sideloadlauncher το έχεις εγκαταστήσει? 1
titikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, nakata1954 είπε Το https://apkpure.com/sideload-launcher-android-tv/eu.chainfire.tv.sideloadlauncher το έχεις εγκαταστήσει? oxi. χρειαζεται?
titikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Ok. Το βράδυ θα ασχοληθώ και με αυτό. Φαντάζομαι θα τα καταφέρω
nakata1954 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 3:52 ΜΜ, titikos είπε Ok. Το βράδυ θα ασχοληθώ και με αυτό. Φαντάζομαι θα τα καταφέρω ?
titikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Λοιπόν να ενημερώσω ότι κατέβασα το sideloader . Ανοίγει κ μου δείχνει τις εφαρμογές. Δυστυχώς δεν δουλεύει το sport zone το οποίο απλά δείχνει ότι φορτώνει... Επίσης έβαλα το football hd το οποίο ανοίγει αλλά δεν μπορώ να περιηγηθω μέσα στην εφαρμογή Ευχαριστώ πολύ πάντως @nakata1954
nakata1954 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, titikos είπε Λοιπόν να ενημερώσω ότι κατέβασα το sideloader . Ανοίγει κ μου δείχνει τις εφαρμογές. Δυστυχώς δεν δουλεύει το sport zone το οποίο απλά δείχνει ότι φορτώνει... Επίσης έβαλα το football hd το οποίο ανοίγει αλλά δεν μπορώ να περιηγηθω μέσα στην εφαρμογή Ευχαριστώ πολύ πάντως @nakata1954 Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση του sport zone μπας και δουλέψει. Όσο για το football hd λογικά θα μπορέσεις να το χειριστείς με κάτι σαν το παρακάτω. https://www.skroutz.gr/s/22837860/i8-Ασύρματο-Πληκτρολόγιο-με-Touchpad-Αγγλικό-US.html Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από nakata1954 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα