monoxromos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Γεια σας Θα απουσιάσω από την έδρα του Σταθμου που συνεργάζομαι για περίπου ένα μήνα αλλά θέλω από εκεί που θα είμαι να συνεχίσω να κάνω την καθημερινή μου εκπομπή.Διαθέτω κονσολίτσα,μικροφωνο κλπ. Το προβλημα μου είναι πως θα συνδέομαι με τον Σταθμό; Μέσω skype το αποκλείω γιατί αφενός κάνει διακοπές αφετέρου δεν περνάει καλά η μουσική. Υπάρχει καποια άλλη πρόταση; Σας ευχαριστω πολύ
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Την ηχογραφείς σε mp3, την στέλνεις μέσω wetransfer στο email του σταθμού ή το ανεβάζεις στο cloud και αν υπάρχει κάποιος εκεί που μπορεί να την βάλει στο πρόγραμμα καλώς. Αν δεν υπάρχει κάποιος, στήνεις teamviewer, anydesk ή όποιο άλλο πρόγραμμα απομακρυσμένης επιφάνειας θέλεις, μπαίνεις απομακρυσμένα, κατεβάζεις το αρχείο και βάζεις στο πρόγραμμα την εκπομπή.
monoxromos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 ΟΚ ευχαριστω αλλά μιλάω για ζωντανή εκπομπή αμεσης επικαιρότητας όχι για μουσική εκπομπή.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χμμμ. Έχεις θέμα τότε. Δεν ξέρω τις γνώσεις σου αλλά μήπως να κοιτούσες για κανένα shoutcast (περισσότερα εδώ); Με αυτό θα μπορείς να κάνεις την εκπομπή σου μέσω internet και θα έκανες αναμετάδοση από την σταθμό στον αέρα. Θέλει όμως λίγο παίδεμα μέχρι το να το στήσεις και να το ενεργοποιήσεις αλλά μετά θα είσαι ελεύθερος να κάνεις τις εκπομπές σου απ' όπου θέλεις. Πέρα όμως από την εκπομπή, υπάρχει και το θέμα της επικοινωνίας. Θα έχεις τηλέφωνα στον αέρα; Αν ναι, θα πρέπει να έχεις κάποιον εκεί να τα βγάζει. Μια ερώτηση. Με ποιο πρόγραμμα παίζεις στον σταθμό; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα