Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο 4×4 με ιστορικές πινακιδες δεν είναι σε καλή κατάσταση δεν με νοιάζει όμως γιατί το θέλω μόνο για βουνό θα είναι ένα αμάξι που θα το περνώ μόνο όταν πάω στο βουνό και τίποτα άλλο 2 3 φορές το μήνα δηλαδή.

Θα φτιαχτεί με εργάτες ελαστικά κτλ για να είναι μόνο για εκτός δρόμου, σε νορμάλ πλαίσια εννοώ. Πιστεύετε θα έχω προβλημα με της ιστορικές πινακιδες ΚΤΕΟ? Γιατί είδα ότι θα αλλάξη και η νομοθεσία για τα ιστορικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Απλά απαγορεύεται η χρήση που το θέλεις!

γουατ? μηπως εχεις μεινει στο παλιο καθεστως των ιστορικων (βγαινουν 2 φορες το μηνα κοκ)? εχει αλλαξει. Πλεον πληρωνεις τελη και κυκλοφορεις κανονικα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fredd0 είπε

γουατ? μηπως εχεις μεινει στο παλιο καθεστως των ιστορικων (βγαινουν 2 φορες το μηνα κοκ)? εχει αλλαξει. Πλεον πληρωνεις τελη και κυκλοφορεις κανονικα

Και πάλι με την αλλαγή αυτό που θέλει να κάνει ο ts δεν μπορεί να θεωρηθεί ιστορικό και να το περάσουν (λάστιχα για χώμα, εργάτες κτλ) αποκλείεται κάποιος σύλλογος να δώσει πιστοποίηση όσο "χαλαροί" και αν είναι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teoxen είπε

Καλησπέρα. θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο 4×4 με ιστορικές πινακιδες δεν είναι σε καλή κατάσταση δεν με νοιάζει όμως γιατί το θέλω μόνο για βουνό θα είναι ένα αμάξι που θα το περνώ μόνο όταν πάω στο βουνό και τίποτα άλλο 2 3 φορές το μήνα δηλαδή.

Θα φτιαχτεί με εργάτες ελαστικά κτλ για να είναι μόνο για εκτός δρόμου, σε νορμάλ πλαίσια εννοώ. Πιστεύετε θα έχω προβλημα με της ιστορικές πινακιδες ΚΤΕΟ? Γιατί είδα ότι θα αλλάξη και η νομοθεσία για τα ιστορικά.

Φυσικά και θα έχεις πρόβλημα, η νέα νομοθεσία προβλέπει το όχημα να είναι σε καλή κατάσταση και χωρίς μετατροπές ώστε να πάρει βεβαίωση, καθώς και να περνάει από ΚΤΕΟ κάθε έτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, fredd0 είπε

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.
10 ώρες πριν, teoxen είπε

Εχει ήδη ιστορικές πινακίδες το όχημα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει ήδη ιστορικές πινακίδες το όχημα;

Ναι έχει ήδη και αυτό με προβληματίζει γιατί έχει τα φτιαξιματακια του εργάτες που εξέχουν κοτσαδορους εμπρός πίσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...