Προς το περιεχόμενο

μεταβίβαση μοτοσυκλέτας.απατεωνας;

georgiouu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Glykopatata είπε

τι είπες τώρα;;;;;;; εμένα ο πωλητής του αυτοκινήτου μου, μου είπε και πλήρωσα 200 ευρώ τον διεκπαιρεωτή..... με δάγκωσε;;

Μηπως περιλαμβανε και τα εξοδα μεταβιβασης που τα πληρωνει ο αγοραστης ? ποτε αγορασες αυτοκινητο και τι κυβικα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Έδιναν στον αγοραστή πέρα από τα τα χαρτιά που λες ένα αντίγραφο της άδειας κυκλοφοριας που έγραφε τα στοιχεία του νέου αγοραστή, μέχρι να του έρθει η καινούρια κ να μπορεί να κυκλοφορεί κ από μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο ενας μεταβίβασε στον αλλο το τάδε αυτοκίνητο. Ξαναλέω αυτό ήταν πιο παλιά προ covid. Πλέον δεν ξέρω αν έχει αλλάξει με το ΚΕΠ

Όσες φορές και να το επαναλάβεις δεν αλλάζει το γεγονός ότι νόμιμος ήσουν (και είσαι ακόμα) μόνο αν είχες μαζί την πρωτότυπη άδεια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ασφάλεια είναι άκυρη αν ως ιδιοκτήτης είναι δηλωμένο διαφορετικό πρόσωπο από το πραγματικό. Επίσης εγώ ξέρω, δεν έχει αλλάξει κάτι με το ΚΕΠ.

Αντιθέτως με την ηλεκτρονική μεταβίβαση ο ιδιοκτήτης αλλάζει άμεσα, και η βεβαίωση που εκδίδεται εκείνη τη στιγμή και την εκτυπώνεις επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες.

25 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Μηπως περιλαμβανε και τα εξοδα μεταβιβασης που τα πληρωνει ο αγοραστης ? ποτε αγορασες αυτοκινητο και τι κυβικα ?

1500 cc, αλλά ναι αυτό είναι μάλλον, γιατί δεν πλήρωσα έξτρα παράβολα, ευχαριστώ παιδιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος πιστεύω είναι απλός. Το έχω κάνει και εγω πολλές φορές. Μέσω gov ή με απλή παρουσία στο υπουργείο είχα την άδεια στα χέρια μου σε 2-3 βδομάδες μιας και τουλάχιστον στην πόλη μου ξύνονται στο συγκοινωνιών.

Μέσω διεκπαιρεωτή που μου σύστησαν έχω την άδεια την ίδια μέρα ή στην χειρότερη την επόμενη το πρωί με κόστος διεκπαιρεωτή 25€ και δεν τρέχω και για τίποτα. Υποθέτω πως έχει γνωριμίες και του τα κάνουν όλα μπαμ μπαμ.

Επεξ/σία από Liapisftw

Και μια απλή θεωρημένη εξουσιοδότηση να έχει ο πωλητής από τον αγοραστή που να γράφει ξεκάθαρα " σήμερα τάδε αγορασα από τον τάδε το τάδε αντί Χ € " καλυμμένος είναι.

*Η εξουσιοδότηση από μεριάς πωλητή στον αγοραστή για να προβεί στην μεταβίβαση πάνε μαζί 

1 ώρα πριν, Glykopatata είπε

1500 cc, αλλά ναι αυτό είναι μάλλον, γιατί δεν πλήρωσα έξτρα παράβολα, ευχαριστώ παιδιά...

Άρα πλήρωσες 35 μια και 75€ είναι τα τέλη αδείας και 90€ τα τέλη μεταβίβασης από 1.301 έως 1.600cc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Και μια απλή θεωρημένη εξουσιοδότηση να έχει ο πωλητής από τον αγοραστή που να γράφει ξεκάθαρα " σήμερα τάδε αγορασα από τον τάδε το τάδε αντί Χ € " καλυμμένος είναι.

*Η εξουσιοδότηση από μεριάς πωλητή στον αγοραστή για να προβεί στην μεταβίβαση πάνε μαζί 

Σε τι εισαι καλυμμενος? Η εξουσιοδοτηση γινεται για φορολογικους λογους μονο.

Επεξ/σία από tsaltinho
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...