Dr_Slump Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήμουν σε Cosmote Gigamax Unlimited (όλα απεριόριστα) προς 57€ τον μήνα, με ανανέωση που έκανα πέρσι το καλοκαίρι. Σήμερα πήγα στη Vodafone γιατί προσφέρουν τα ίδια ακριβώς για 33€ και ζήτησα μεταφορά αριθμού. Το απόγευμα με πήραν από την Cosmote να με πείσουν να παραμείνω και ότι θα μου κοστίσει η μεταφορά 200€ εφάπαξ γιατί είναι πρόσφατο το συμβόλαιό μου μαζί τους. Πόσο νόμιμο είναι αυτό; Και πάλι με συμφέρει να φύγω, απλά μου κάνει εντύπωση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Dr_Slump
jkoukos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Νομιμότατο! Το συμβόλαιο που είχες υπογράψει τότε, το διάβασες καθόλου; Τώρα που υπέγραψες νέο στην Vodafone του έριξες μια ματιά να δεις τι αναφέρει σχετικά ή θα ρωτάς πάλι τα ίδια σε μερικούς μήνες; Συνήθως η δέσμευση ενός συμβολαίου είναι 24 μήνες σε όλους τους παρόχους. Στα συμβόλαια που υπογράφουμε υπάρχει σχετικός πίνακας που αναφέρει το ποσό που θα κληθούμε να πληρώσουμε ως αποζημίωση αν διακόψουμε πριν την λήξη της δέσμευσης. 1
NikolasKon14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dr_Slump είπε Ήμουν σε Cosmote Gigamax Unlimited (όλα απεριόριστα) προς 57€ τον μήνα, με ανανέωση που έκανα πέρσι το καλοκαίρι. Σήμερα πήγα στη Vodafone γιατί προσφέρουν τα ίδια ακριβώς για 33€ και ζήτησα μεταφορά αριθμού. Το απόγευμα με πήραν από την Cosmote να με πείσουν να παραμείνω και ότι θα μου κοστίσει η μεταφορά 200€ εφάπαξ γιατί είναι πρόσφατο το συμβόλαιό μου μαζί τους. Πόσο νόμιμο είναι αυτό; Και πάλι με συμφέρει να φύγω, απλά μου κάνει εντύπωση. Πες τους να μείνω αλλα να σου δώσουν τιμή στα 35€ όπως στους νέους πελάτες…τα 57€ είναι κοροϊδία. Το θέμα είναι αν σε καλύπτει το δίκτυο και μετά 1) κατά ποσό θέλεις τα απεριόριστα δεδομένα σε περιαγωγή, 2) αν το σταθερό σου είναι σε Vodafone ή Cosmote. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από NikolasKon14
Dr_Slump Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μου είπαν πως δεν γίνεται να λάβω έκπτωση μέχρι το πέρας του συμβολαίου, δηλαδή θα έπρεπε να τους σκάσω τα 200€ για να παραμείνω σε αυτούς με νέα τιμή 😂. Σταθερό δεν έχω γιατί στους εξωτικούς Αμπελόκηπους Αθηνών, μέχρι την περασμένη Κυριακή υπήρχε διαθέσιμη μόνο 24ρα. Οπότε είχα extra SIM και 5G router. Μόλις τη Δευτέρα έγινε διαθέσιμη FTTH, από το δίκτυο της Vodafone (τρύπησαν πέρσι), όπου μου είπαν ότι θα έρθει τεχνικός εντός τριμήνου (!!!!) για εγκατάσταση στο κτίριο, με τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή. Δηλαδή αν δεν ήθελε ο διαχειριστής, δεν μπαίνει! Πίσω στο θέμα, αντιλαμβάνομαι πως είναι νόμιμο, όμως καθόλου έξυπνη προσέγγιση. Θα μπορούσε να καλύπτεται από τον επόμενο πάροχο, ως επιδότηση. Δίνει πολύ κακή εντύπωση, με αποτέλεσμα ο πελάτης να μην θέλει να επιστρέψει μελλοντικά στην εκάστοτε εταιρεία.
mphxths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr_Slump είπε Μου είπαν πως δεν γίνεται να λάβω έκπτωση μέχρι το πέρας του συμβολαίου, δηλαδή θα έπρεπε να τους σκάσω τα 200€ για να παραμείνω σε αυτούς με νέα τιμή 😂. Eιτε δινεις 200 και πας στην αλλη με την τιμη που θες , ειτε δινεις 200 σε αυτην που εισαι με την τιμη που θες. Το ιδιο πραμα δηλ. Απλα διαλεγεις την εταιρια που αγαπας 1 ώρα πριν, Dr_Slump είπε Δίνει πολύ κακή εντύπωση, με αποτέλεσμα ο πελάτης να μην θέλει να επιστρέψει μελλοντικά στην εκάστοτε εταιρεία. Ε και ? Που θα πας ? Σε αλλη εταιρια απο τις τρεις γνωστες ? Δεν σε/με εχουν αναγκη.
Dr_Slump Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, mphxths είπε Eιτε δινεις 200 και πας στην αλλη με την τιμη που θες , ειτε δινεις 200 σε αυτην που εισαι με την τιμη που θες. Το ιδιο πραμα δηλ. Απλα διαλεγεις την εταιρια που αγαπας Ε και ? Που θα πας ? Σε αλλη εταιρια απο τις τρεις γνωστες ? Δεν σε/με εχουν αναγκη. Γιατί ο ΟΤΕ, μας ενώνει!
mphxths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr_Slump είπε Γιατί ο ΟΤΕ, μας ενώνει! Δυο πραγματα να σχολιασω στο βιντεακι. Καποτε οι ΑΜΑΝ κανανε σκετσακια , τωρα απλα ειναι μια μεσημβρινη εκπομπη που προβαλλεται ... βραδυ Και δευτερον , αν προβαλλοταν τετοιο σκετσακι στην σημερινη τηλεοραση με τετοιες βωμολοχιες , θα ηταν σαν τα σηματα ΜΟΡΣ , μπιπ μπιπππ μπιπππ μπιπ. Γιναμε politically correct και φλωρεψαμε σαν λαος και κοινωνια. Κατα τα αλλα , η ουσια ειναι οντως αυτη. Εχεις τρεις εταιριες , που συνεργαζονται σε τακτικες και πολιτικες και απλα δεν μπορεις να πας καπου αλλου 2
Giama Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Η νέα τιμή δεν σου είπαν ποια θα είναι, σωστά; Αν είναι π.χ. 35 Ευρώ, τότε δεν είναι και άσχημα σε σχέση με την τρέχουσα τιμή που έχεις. Τα 200 Ευρώ που σου ζητάνε, αν υποθέσουμε ότι είσαι στο 4ο-5ο μήνα του 24μηνου συμβολαίου είναι σαν 10 Ευρώ επιπλέον για καθέναν από τους υπόλοιπους μήνες, άρα πρακτικά πας σε μια μηνιαία χρέωση 45 Ευρώ από 57, αναγκαζόμενος όμως να προπληρώσεις τα 200. Όπως και να'χει έλεγξε στο συμβόλαιό σου τι αναγράφεται σχετικά με το πρόστιμο για την διακοπή του συμβολαίου πριν το 24μηνο και επιβεβαίωσε ότι είναι το ποσό που σου λένε.
Dr_Slump Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά πήγα στη Vodafone και ενεργοποιήθηκαν όλα. Έχω ίδιες ταχύτητες 5G download και διπλάσιο upload για κάποιον λόγο. Μάλιστα μηνιαίως θα πέσω στα 27€ γιατί έκανα αίτηση για οπτική 1gbit από τους ίδιους. Βλέποντας στο συμβόλαιο, θα έπρεπε να πληρώσω περίπου 110€ και όχι 200 που μου είπαν. Όταν έρθει η σούμα, θα ζητήσω ανάλυση.
Dr_Slump Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμφανίστηκε ο τελικός λογαριασμός και λόγω της πρόωρης αποχώρησης είναι στα 107€, όπως υπολόγιζα. Οπότε πως προέκυψαν τα 200€ του τηλεφωνήματος; Στρατηγική «εκφοβισμού» ώστε να μη φύγει ο πελάτης; Δεν μου ακούγεται και πολύ νόμιμο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Dr_Slump συντακτικό 1
kallonos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/2/2023 στις 12:10 ΜΜ, Dr_Slump είπε Εμφανίστηκε ο τελικός λογαριασμός και λόγω της πρόωρης αποχώρησης είναι στα 107€, όπως υπολόγιζα. Οπότε πως προέκυψαν τα 200€ του τηλεφωνήματος; Στρατηγική «εκφοβισμού» ώστε να μη φύγει ο πελάτης; Δεν μου ακούγεται και πολύ νόμιμο. Το κόστος είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. 1
Dr_Slump Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kallonos είπε Το κόστος είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. Τέλη Αυγούστου του 2021 είχε γίνει η ανανέωση. Είχαν μείνει 7 μήνες, πάγιο 57€. Πως προέκυπταν τα 200€ του τηλεφωνήματος; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από Dr_Slump
kallonos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Dr_Slump είπε Τέλη Αυγούστου του 2021 είχε γίνει η ανανέωση. Είχαν μείνει 7 μήνες, πάγιο 57€. Πως προέκυπταν τα 200€ του τηλεφωνήματος; Δεν απάντησα στο πως προκύπτουν τα 200€. Απάντησα στο πως βγαίνει πλέον το κόστος αποδέσμευσης. Τους 2 πρώτους μήνες του συμβολαίου αν φύγεις πληρώνεις 2 πάγια. Από τον 3 μέχρι τέλος πληρώνεις το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων.
Πανος999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 10:27 ΜΜ, kallonos είπε Δεν απάντησα στο πως προκύπτουν τα 200€. Απάντησα στο πως βγαίνει πλέον το κόστος αποδέσμευσης. Τους 2 πρώτους μήνες του συμβολαίου αν φύγεις πληρώνεις 2 πάγια. Από τον 3 μέχρι τέλος πληρώνεις το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. Αυτο ισχυει σ ολα φιλε μου?Γιατι εχω κ εγω μια ανοικτή εκρεμμοτητα.. Πληρωνω 15 κατι,πες 16 κ ληγει 3/4..Θα βαλω 16Χ2/4 κ μου βγαίνει 8 ευρω λογικα..
Dr_Slump Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μίλησα με υπεύθυνο αν θα έρθει κάτι παραπάνω. Δεν θα έρθει. Άρα τα 200€ και ότι θεωρείται «πρόσφατο» το συμβόλαιο στα 3/4 σχεδόν της λήξης του είναι μπλόφα, κατά τον συνάδελφό της μάλλον λάθος υπολογισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα