ellou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει σε κάποια πράγματα. Έχω μερικές μέρες που δουλεύω σε προποτζίδικο (χωρίς προϋπηρεσία), κάνω ο,τι ακριβώς μου έχει δείξει το αφεντικό, δίνω σωστά τα ρέστα (έχω ξανά κρατήσει ταμείο στα χέρια μου στο παρελθόν) και παρόλα αυτά συνεχίζω να βγαίνω μείον στο ταμείο. Όχι πολλά χρήματα, τα περισσότερα ήταν 5 ευρώ και από εκεί και πέρα είναι 1 ευρώ κτλ. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει; Επίσης διάβασα ότι τα λεφτά του οπαπ είναι ασφαλισμένα, παίζει αυτό ρόλο στο αν θα βάζω από την τσέπη μου τα μείον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mrkra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 εχε το νου σου για κανα μακρυχερη γιατι τα λεφτα δεν ειναι πουλια για να πεταξουν. Αν καθε μερα χανεις και απο κατι στο μηνα εγινε καλη αποταμιευση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Αν μπορείς να κάνεις πιο συχνά ταμείο ωστε να βλέπεις αν έχεις έλλειμμα .Επίσης μονο εσύ διαχειρίζεσαι το ταμείο;Οταν ξεκινας παραλαμβάνεις το σωστό ποσό;
ellou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, πηγαίνω για 3 ώρες το πρωί, στο οποίο όταν μου αφήσει το αφεντικό το ταμείο τα μετράω και είναι όλα μια χαρά, και για 5 ώρες το απόγευμα που μου φέρνει μόνο την κάβα του μαγαζιού για να έχω να δουλέψω. Φαντάζομαι πως το πρόβλημα ίσως να δημιουργείται όταν με πληρώνουν και αφήνουν πάνω εκεί τα λεφτά και ίσως κάποιος να παίρνει κάτι. Σίγουρα και εγώ μπορει να έχω κάνει κάτι λάθος διότι άνθρωπος είμαι.
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Το ταμείο είναι ευαίσθητη δουλειά, πρεπει να έχεις τα μάτια 14. Κι αφού λες ότι σταθερά βγαίνεις μείον, κάποιος αυξάνει το εισόδημα του μέσα από εσένα.
ellou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Εχθές δοκίμασα κάτι καινούργιο, έκανα το ταμείο μου στα γρήγορα ανά μια ώρα περίπου και ίσα ίσα βγήκα και συν επειδή ένας κύριος ξέχασε να πάρει τα ρέστα του, ίσως να συνεχίσω να κάμω το ταμείο συνεχώς για να είμαι σίγουρη και να μην χάνω λεφτά.
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 10:58 ΜΜ, ellou είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει σε κάποια πράγματα. Έχω μερικές μέρες που δουλεύω σε προποτζίδικο (χωρίς προϋπηρεσία), κάνω ο,τι ακριβώς μου έχει δείξει το αφεντικό, δίνω σωστά τα ρέστα (έχω ξανά κρατήσει ταμείο στα χέρια μου στο παρελθόν) και παρόλα αυτά συνεχίζω να βγαίνω μείον στο ταμείο. Όχι πολλά χρήματα, τα περισσότερα ήταν 5 ευρώ και από εκεί και πέρα είναι 1 ευρώ κτλ. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει; Επίσης διάβασα ότι τα λεφτά του οπαπ είναι ασφαλισμένα, παίζει αυτό ρόλο στο αν θα βάζω από την τσέπη μου τα μείον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απο τις χειροτερες δουλειες εβερ. Θα σου προτεινα να φυγεις και να βρεις κατι αλλο καθως ολοι οσοι θα συνναναστρεφεσαι ειναι προβληματικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα