NickTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, SaulGoodman said: Βλέπω ότι το ινσόμνια είναι γεμάτο από MS φανμπόις που λυσσάνε τα κακόμοιρα... Η MS θέλει να κάνει αυτό που έχει κάνει και στο λογισμικό των Η/Υ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ Μονοπώλιο και πανάκριβες τιμές για ένα ΜΕΤΡΙΟ προϊόν τύπου Windows... Θέλει να εξοντώσει τον ανταγωνισμό σταδιακά με το βαθύ πορτοφόλι της... Δεν έχει ταλέντο και όρεξη να δημιουργήσει η ίδια, προτιμάει να αφαιρέσει κατευθείαν περιεχόμενο από τους ανταγωνιστές, τον εύκολο δρόμο του μονοπωλίου. Και κάθονται όλοι οι φτωχομπινέδες του Game Pass και την υπερασπίζονται. Με λύσσα. Με θεωρίες συνομωσίας ότι η Σόνυ ελέγχει τις Επιτροπές Ανταγωνισμού σε ΗΠΑ, ΕΕ και ΗΒ !!! Τόσος φανατισμός! Τόση ψυχεδέλεια! Παίδες, το gaming πρέπει να είναι ακριβό χόμπι, αλλιώς θα τρως σαβούρα τύπου mobile gaming. Θες φτήνια; Πάρε Xbox, βάλε gamepass και μην μας τα πρήζεις. Η MS έχει τα διπλάσια στούντιο από τη Σόνυ πλέον, πού είναι η παραγωγή των παιχνιδιών της; Σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. Κακοδιαχείριση, πασάλειμμα και κάτσε να διαλύσω τον ανταγωνισμό και να τρώνε όλοι τη μετριότητά μου υποχρεωτικώς. ΡΕ ΟΥΣΤ Ευτυχώς υπάρχουν μερικές πλούσιες αντικειμενικές φωνές που υψώνουν το λάβαρο έναντι στις ορδές των πληβείων της Microsoft! @SaulGoodman Πάλι μπερδεύτηκες? Θα πάθεις τίποτα! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από NickTG 1
SaulGoodman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού λένε όχι στην εξαγορά γιατί είναι μαλάκες και κουτόφραγκοι που βλέπουν ότι η άχρηστη Microsoft θέλει να στήσει Μονοπώλιο με υπερκοστολογημένη σαβούρα τύπου Windows΄και να εξοντώσει τον βασικό ανταγωνιστή της. Οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού λένε όχι στην εξαγορά γιατί τα πήραν από τη Σόνυ. Οι σοφοί είναι τα φανμπόις της MS που περιμένουν να βρέξει κάνα καλό παιχνίδι τζάμπα. Η MS έχει τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ στούντιο από τη Σόνυ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; Καμμένη γη και η Bethesda. Εσείς έπρεπε να ζητάτε παιχνίδια. Και αντί να ζητάτε παιχνίδια παρακαλάτε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λόγω ανικανότητας ανταγωνισμού! Αλλά αυτοί είστε! Μετά την πλήρη αποτυχία να ανταγωνιστεί σου λέει "Εύρηκα"! Θα πάρω το COD με 70 δις (!) και όλοι οι casuals θα έρθουν σε εμένα! Τι λένε οι Επιτροπές Ανταγωνισμού; Θες το Candy Crush και το Diablo και σκας 70 δις σε μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές στην Ιστορία; Μάλιστα. Πούλα το COD και το συζητάμε. Λοιπόν, θέλετε να φάτε τη σαβούρα, με γεια σας με χαρά σας. Δεν θα μας πάρετε όμως στο λαιμό σας. Να ακουστεί και λίγο η αντίθετη άποψη των Επιτροπών Ανταγωνισμού γιατί τέτοια πλύση εγκεφάλου που γίνεται στο Ινσόμνια ούτε στο Redmond στο US. Μη χειρότερα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από SaulGoodman 1 1 1
gurgurant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Έχω να ασχοληθηθω με blizzard από το cataclysm του world of Warcraft από τότε φενοταν ότι πήρε την κατηφόρα,όποτε προσωπικά δν με νοιάζει καθόλου διότι για εμένα δν υπάρχει καν η ούτε blizzard ούτε Activision σκουπιδια και τα 2.
Steele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SaulGoodman είπε Οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού λένε όχι στην εξαγορά γιατί είναι μαλάκες και κουτόφραγκοι που βλέπουν ότι η άχρηστη Microsoft θέλει να στήσει Μονοπώλιο με υπερκοστολογημένη σαβούρα τύπου Windows΄και να εξοντώσει τον βασικό ανταγωνιστή της. Οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού λένε όχι στην εξαγορά γιατί τα πήραν από τη Σόνυ. Οι σοφοί είναι τα φανμπόις της MS που περιμένουν να βρέξει κάνα καλό παιχνίδι τζάμπα. Η MS έχει τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ στούντιο από τη Σόνυ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; Καμμένη γη και η Bethesda. Εσείς έπρεπε να ζητάτε παιχνίδια. Και αντί να ζητάτε παιχνίδια παρακαλάτε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λόγω ανικανότητας ανταγωνισμού! Αλλά αυτοί είστε! Μετά την πλήρη αποτυχία να ανταγωνιστεί σου λέει "Εύρηκα"! Θα πάρω το COD με 70 δις (!) και όλοι οι casuals θα έρθουν σε εμένα! Τι λένε οι Επιτροπές Ανταγωνισμού; Θες το Candy Crush και το Diablo και σκας 70 δις σε μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές στην Ιστορία; Μάλιστα. Πούλα το COD και το συζητάμε. Λοιπόν, θέλετε να φάτε τη σαβούρα, με γεια σας με χαρά σας. Δεν θα μας πάρετε όμως στο λαιμό σας. Να ακουστεί και λίγο η αντίθετη άποψη των Επιτροπών Ανταγωνισμού γιατί τέτοια πλύση εγκεφάλου που γίνεται στο Ινσόμνια ούτε στο Redmond στο US. Μη χειρότερα Έλα πες πόσο χρονών είσαι? Γιατί εγώ θα σου πω κάτι. Αν η Sony δεν είχει εκμεταλλευτεί το μέγεθος της κάποτε και την τεχνογνωσία της σε hardware αλλά και ότι παρήγε hardware αλλά και την τεχνογνωσία που απέκτησε φτιάχνοντας κονσόλα μαζί με την Nintendo - ότι παιχνίδι βγήκε θα έβγαινε και σε όλα τα άλλα συστήματα - και δεν μιλάω για sega-nintendo μόνο. Υπήρχαν άπειρες κονσόλες και συστήματα τότε. Βλέπεις το gaming δεν ξεκίνησε με το PS4... και τώρα πλέον που και οι δύο εταιρείες πάνε στο ίδιο hardware vendor (AMD) γιατί οι συγχρονές μηχανές κατασκευής παιχνιδιών το κάνανε το άθλημα τρεξιματάκι της πλάκας και όχι 100αρι ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσεις είναι να ελέγξεις το περιεχόμενο - content δλδ τα games Από εκεί και πέρα όταν βλέπεις αρχή να λέει ότι θα οδηγήσει τις τιμές ψηλά η MS όταν σου δίνει επιλογή cloud gaming μέχρι και στο ψυγείο τηλεόραση, όταν τις τιμές τις οδήγησε ψηλά μια εταιρεία σε hardware και software (και ακολουθήσαν φυσικά οι υπόλοιποι στο software τουλάχιστον), όταν ένα switch oled (το οποίο "μαγικά" είναι εκτός ανταγωνισμού κατά την Sony αλλά μια χαρά της κατέστρεψε το VITA) είναι πιο ακριβό από ένα Series S αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν επαφή όλοι αυτοί με την αγορά του gaming, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Περί εξαγορών - εντάξει αν πονάει το μέγεθος μια - θα πονέσει το πλήθος μετά. 13 εξαγορές έκανε η Sony από το 2019 btw... Για τα περί άχρηστων κλπ - τι να πω... Publisher of the Year η MS το 2021 - το 2022 απών (game pass βέβαια) - 2023 ξεκίνησε με GOTY. Θα δείξει. Πάντως τα έγγραφα της Sony βγάζουν άχρηστα τα ίδια τα studio της που δεν μπορούν να φτιάξουν COD. Δόξα το θεό η MS έχει και DOOM και QUAKE και ότι θες ενδιάμεσα. Επίσης ας ασχοληθούν και λίγο οι επιτροπές ανταγωνισμού με το αν είσαι Market Leader πόσο πιο εύκολα κλείνεις συμφωνίες και πόσο πιο φθηνά στοιχίζουν αυτές γιατί με 70 δις αν το δουν πατριωτικά κάποιοι δεν θα δει ο ανταγωνισμός ΑΑΑ (για 5 χρόνια ανάπτυξη τους μέσο όρο) ούτε σε 30 χρόνια... Οπότε πρόσεξε τι εύχεσαι νεαρέ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Steele 1
SaulGoodman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Steele είπε Έλα πες πόσο χρονών είσαι? Γιατί εγώ θα σου πω κάτι. Αν η Sony δεν είχει εκμεταλλευτεί το μέγεθος της κάποτε και την τεχνογνωσία της σε hardware αλλά και ότι παρήγε hardware αλλά και την τεχνογνωσία που απέκτησε φτιάχνοντας κονσόλα μαζί με την Nintendo - ότι παιχνίδι βγήκε θα έβγαινε και σε όλα τα άλλα συστήματα - και δεν μιλάω για sega-nintendo μόνο. Υπήρχαν άπειρες κονσόλες και συστήματα τότε. Βλέπεις το gaming δεν ξεκίνησε με το PS4... και τώρα πλέον που και οι δύο εταιρείες πάνε στο ίδιο hardware vendor (AMD) γιατί οι συγχρονές μηχανές κατασκευής παιχνιδιών το κάνανε το άθλημα τρεξιματάκι της πλάκας και όχι 100αρι ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσεις είναι να ελέγξεις το περιεχόμενο - content δλδ τα games Από εκεί και πέρα όταν βλέπεις αρχή να λέει ότι θα οδηγήσει τις τιμές ψηλά η MS όταν σου δίνει επιλογή cloud gaming μέχρι και στο ψυγείο τηλεόραση, όταν τις τιμές τις οδήγησε ψηλά μια εταιρεία σε hardware και software (και ακολουθήσαν φυσικά οι υπόλοιποι στο software τουλάχιστον), όταν ένα switch oled (το οποίο "μαγικά" είναι εκτός ανταγωνισμού κατά την Sony αλλά μια χαρά της κατέστρεψε το VITA) είναι πιο ακριβό από ένα Series S αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν επαφή όλοι αυτοί με την αγορά του gaming, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Περί εξαγορών - εντάξει αν πονάει το μέγεθος μια - θα πονέσει το πλήθος μετά. 13 εξαγορές έκανε η Sony από το 2019 btw... Για τα περί άχρηστων κλπ - τι να πω... Publisher of the Year η MS το 2021 - το 2022 απών (game pass βέβαια) - 2023 ξεκίνησε με GOTY. Θα δείξει. Πάντως τα έγγραφα της Sony βγάζουν άχρηστα τα ίδια τα studio της που δεν μπορούν να φτιάξουν COD. Δόξα το θεό η MS έχει και DOOM και QUAKE και ότι θες ενδιάμεσα. Επίσης ας ασχοληθούν και λίγο οι επιτροπές ανταγωνισμού με το αν είσαι Market Leader πόσο πιο εύκολα κλείνεις συμφωνίες και πόσο πιο φθηνά στοιχίζουν αυτές γιατί με 70 δις αν το δουν πατριωτικά κάποιοι δεν θα δει ο ανταγωνισμός ΑΑΑ (για 5 χρόνια ανάπτυξη τους μέσω όρο) ούτε σε 30 χρόνια... Οπότε πρόσεξε τι εύχεσαι νεαρέ. Για ηλικία: Ξεκίνησα να παίζω με Sega Mega Drive, ελπίζω να σε κάλυψα 1) 1η παρ.: Είσαι οφ τόπικ. Αν η γιαγία μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι. Αν η ΜΣ δεν είχε μονοπώλιο τα Windows θα είχε χρεωκοπήσει, κλπ. 2) 2η παρ.: Συμφωνώ μαζί σου ότι παίζει ρόλο το περιεχόμενο. Δεν είπα ότι γένεσις είναι το PS4 μόνος σου τα λες. Το κόστος και ο χρόνος που απαιτείται για τα παιχνίδια έχει πολλαπλασιαστεί+πληθωρισμός+απληστία μετόχων, λογικό να αυξάνονται οι τιμές. Από όλους. 3) 3η παρ.: Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά εσύ μιλάς σαν παιδάκι. Δεν με πονάει καμία εξαγορά. Παίρνω Xbox αύριο άμα θέλω. Το θέμα μου άλλο είναι. Μην αγοράσετε τα πάντα και ωθήσετε τους ανταγωνιστές στο κλείσιμο, ιδίως την αγαπημένη μου publisher και platform holder Sony. Δηλαδή η ΚΛΑΣΙΚΗ διαχρονική τακτική της Microsoft. Και μετά θα μου έχει μείνει η σαβούρα της ΜΣ να παίζω. Δηλ. θα με αναγκάσεις να έχω σαβούρα τύπου Windows και στην κονσόλα επειδή θέλετε μονοπώλιο. Μόνοι σας τα λέτε στις Επιτροπές Ανταγωνισμού: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΥ. Ε, εγώ για αυτά συνεχίζω να παίζω για τις εμπειρίες που θα μου μείνουν να θυμάμαι, αλλιώς θα το είχα κόψει το άθλημα. 4) 4η παρ.: Είστε τόσο φανατισμένα χουλιγκάνια με την αποτυχημένη ΜΣ που αμφισβητείτε την εγκυρότητα τριών Ανεξάρτητων Διοικ. Αρχών ΗΠΑ, ΕΕ, ΗΒ. Όχι έχεις εσύ ιδέα από gaming market και δεν έχουν οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού. Λοιπόν το κλείνω εδώ δεν έχει νόημα. Τουλάχιστον να ακουστεί και η αντίθετη άποψη στο Ινσόμνια όπως είπα κ στο προηγούμενο σχόλιο. 2 1
TerrorGore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Για ηλικία: Ξεκίνησα να παίζω με Sega Mega Drive, ελπίζω να σε κάλυψα 1) 1η παρ.: Είσαι οφ τόπικ. Αν η γιαγία μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι. Αν η ΜΣ δεν είχε μονοπώλιο τα Windows θα είχε χρεωκοπήσει, κλπ. 2) 2η παρ.: Συμφωνώ μαζί σου ότι παίζει ρόλο το περιεχόμενο. Δεν είπα ότι γένεσις είναι το PS4 μόνος σου τα λες. Το κόστος και ο χρόνος που απαιτείται για τα παιχνίδια έχει πολλαπλασιαστεί+πληθωρισμός+απληστία μετόχων, λογικό να αυξάνονται οι τιμές. Από όλους. 3) 3η παρ.: Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά εσύ μιλάς σαν παιδάκι. Δεν με πονάει καμία εξαγορά. Παίρνω Xbox αύριο άμα θέλω. Το θέμα μου άλλο είναι. Μην αγοράσετε τα πάντα και ωθήσετε τους ανταγωνιστές στο κλείσιμο, ιδίως την αγαπημένη μου publisher και platform holder Sony. Δηλαδή η ΚΛΑΣΙΚΗ διαχρονική τακτική της Microsoft. Και μετά θα μου έχει μείνει η σαβούρα της ΜΣ να παίζω. Δηλ. θα με αναγκάσεις να έχω σαβούρα τύπου Windows και στην κονσόλα επειδή θέλετε μονοπώλιο. Μόνοι σας τα λέτε στις Επιτροπές Ανταγωνισμού: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΥ. Ε, εγώ για αυτά συνεχίζω να παίζω για τις εμπειρίες που θα μου μείνουν να θυμάμαι, αλλιώς θα το είχα κόψει το άθλημα. 4) 4η παρ.: Είστε τόσο φανατισμένα χουλιγκάνια με την αποτυχημένη ΜΣ που αμφισβητείτε την εγκυρότητα τριών Ανεξάρτητων Διοικ. Αρχών ΗΠΑ, ΕΕ, ΗΒ. Όχι έχεις εσύ ιδέα από gaming market και δεν έχουν οι 3 Επιτροπές Ανταγωνισμού. Λοιπόν το κλείνω εδώ δεν έχει νόημα. Τουλάχιστον να ακουστεί και η αντίθετη άποψη στο Ινσόμνια όπως είπα κ στο προηγούμενο σχόλιο. Αντε καλά μας τα είπες, καταλάβαμε τι MS hater είσαι, σε ευχαριστούμε και καλή συνεχεια. Εγώ θα πω και μια τρίτη άποψη που δεν νομίζω να έχει ακουστεί: Προσωπικά θέλω πως και πως να πάρει η MS την Activision Blizzard, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να σώσει αυτήν την ρημάδα εταιρεία από τον βέβαιο θάνατο! Και το λέω αυτό ενώ έχω PS5 και δεν έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου σε Xbox. Δεν με νοιάζει λοιπόν ποιος θα την πάρει, ας κάνει καλύτερη προσφορά η Sony, ή κάποιος άλλος σοβαρός publisher, και ας σωθεί η A-B για να βγει επιτέλους κάνα παιχνίδι της προκοπής και να γλιτώσουν τον θάνατο οι πάλαι-ποτέ παιχνιδαρες της... Έχουν καταστρέψει το WoW, έχουν καταστρέψει το Overwatch, έχουν καταστρέψει τα Starcraft, έχουν βγάλει τα μάτια του CoD, έχουν αφήσει το Heroes of the Storm ΝΑ πεθάνει, κοκ... Αυτά από εμένα, κατα τ άλλα περί ανταγωνισμού κλπ, θα πω ένα πράγμα... Οποίος μπορεί ας βγάλει καλύτερα παιχνίδια / λειτουργικά συστήματα, τιμές κλπ, και θα γίνει Microsoft 2. Δεν τον σταματάει κάνεις. Τόσοι μεγάλοι παίχτες υπάρχουν με τεράστιες δυνατότητες πχ Google, Amazon κλπ. Αν η MS πάει να βλάψει τους gamers με 2πλασιες τιμές κλπ που λένε καποιοι, θα μπούνε άλλοι στο παιχνίδι να πάρουν απο την πίτα της. Τόσο απλό. Η ας βγάλει η Sony καλύτερο game pass! 🤷
Cyber_Spartacus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 6 hours ago, SaulGoodman said: Βλέπω ότι το ινσόμνια είναι γεμάτο από MS φανμπόις που λυσσάνε τα κακόμοιρα... Η MS θέλει να κάνει αυτό που έχει κάνει και στο λογισμικό των Η/Υ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ Μονοπώλιο και πανάκριβες τιμές για ένα ΜΕΤΡΙΟ προϊόν τύπου Windows... Θέλει να εξοντώσει τον ανταγωνισμό σταδιακά με το βαθύ πορτοφόλι της... Δεν έχει ταλέντο και όρεξη να δημιουργήσει η ίδια, προτιμάει να αφαιρέσει κατευθείαν περιεχόμενο από τους ανταγωνιστές, τον εύκολο δρόμο του μονοπωλίου. Και κάθονται όλοι οι τζαμπατζήδες του Game Pass και την υπερασπίζονται. Με λύσσα. Με θεωρίες συνομωσίας ότι η Σόνυ ελέγχει τις Επιτροπές Ανταγωνισμού σε ΗΠΑ, ΕΕ και ΗΒ !!! Τόσος φανατισμός! Τόση ψυχεδέλεια! Παίδες, το gaming πρέπει να είναι ακριβό χόμπι, αλλιώς θα τρως σαβούρα τύπου mobile gaming. Θες φτήνια; Πάρε Xbox, βάλε gamepass και μην μας τα πρήζεις. Η MS έχει τα διπλάσια στούντιο από τη Σόνυ πλέον, πού είναι η παραγωγή των παιχνιδιών της; Σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. Κακοδιαχείριση, πασάλειμμα και κάτσε να διαλύσω τον ανταγωνισμό και να τρώνε όλοι τη μετριότητά μου υποχρεωτικώς. ΡΕ ΟΥΣΤ Τελικα το προβλημα σου ειναι οτι καπιος θα πληρώσει για το παιχνίδι 0 ευρω και εσύ θα δωσεις για το ίδιο παιχνίδι 70 ευρω απο τι καταλαβαίνω και αυτο δεν σου αρεσει σε κανει να φαίνεσαι μ@λ@κ@ς ελα πες το μην ντρέπεσαι... Γενικα κανεις ανάλυση απο τα lidl εισαι ο κλασσικός τυπος που εμαθε μονο με sony και δεν ξερει κατι αλλο ειμαι σίγουρος οτι ακομα το λες πλεϊστεσιο γιατι ειχες απο το 2 δεν σε κόβω να ειχες το 1 1 2
SabotazNic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Steele είπε Publisher of the Year η MS το 2021 Publisher of the year 2021? Νύσταξα 😴 6 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε παιχνίδι 0 ευρω Μοιράζει η MS παιχνίδια τζάμπα? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic 1
Cyber_Spartacus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Publisher of the year 2021? Νύσταξα 😴 Μοιράζει η MS παιχνίδια τζάμπα? Εμενα το μοντέλο της μου κανει να δίνω αυτα που δίνω εσύ αν θες να εχεις τα παιχνίδια στην συλλογή σου μια χαρα ευκολα μπορείς να τα αγοράσεις οπως στο πλειστεσιο, το προβλημα σου ειναι οτι ενω εσυ στη Sony πρεπει να πληρωσεις ενω στην Μικρομαλακη θα το παίξουν μονο με την συνδρομή τους, για αυτο έχετε βγει παντου και σκουζετε δήθεν οτι θα καταστρεψει το gaming η Μικρομαλακη...Στην τελική το προβλημα σας πιο ειναι ακριβος περαν απο αυτο που έγραψα επιλογες και εξκλουζιβ εχετε.. 1
SaulGoodman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Εμενα το μοντέλο της μου κανει να δίνω αυτα που δίνω εσύ αν θες να εχεις τα παιχνίδια στην συλλογή σου μια χαρα ευκολα μπορείς να τα αγοράσεις οπως στο πλειστεσιο, το προβλημα σου ειναι οτι ενω εσυ στη Sony πρεπει να πληρωσεις ενω στην Μικρομαλακη θα το παίξουν μονο με την συνδρομή τους, για αυτο έχετε βγει παντου και σκουζετε δήθεν οτι θα καταστρεψει το gaming η Μικρομαλακη...Στην τελική το προβλημα σας πιο ειναι ακριβος περαν απο αυτο που έγραψα επιλογες και εξκλουζιβ εχετε.. Το πρόβλημά μας είναι ότι το αυτό το ανίκανο Micro+Soft thing θέλει να αγοράσει τους πάντες. Θέλει μακροπρόθεσμα να κλείσει τη Sony τον βασικό ανταγωνιστή της. Ακριβώς όπως έκανε σε τόσους άλλους κλάδους τεχνολογίας με τους ανταγωνιστές της. Δεν θέλει να δημιουργήσει. Να καταστρέψει θέλει. Φαίνεται από τη διαχείριση των 40+ στούντιο που κατέχει. Μηδενική παραγωγή παιχνιδιών. Θα γίνει μονοπώλιο κ θα καταλήξω να παίζω τη σαβούρα που καταναλώνεις εσύ με Game Pass Βραζιλίας. Εσύ φάε τη σαβούρα σου. ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ; Ελπίζω να σε κάλυψα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από SaulGoodman 2
Steele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SaulGoodman είπε Φαίνεται από τη διαχείριση των 40+ στούντιο που κατέχει. Μηδενική παραγωγή παιχνιδιών. Για πες και άλλα - σε λαμβάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα