Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, ψάχνω κατάστημα να αγοράσω το nord 2 κ 2 από τα 3 μαγαζιά που βρήκα, είναι σε διαθεσιμότητα ( το προηγούμενο κινητό μου το φάγανε, οπότε υπάρχει μια πίεση χρόνου), οι τιμές τους είναι κοντά αλλά τα 2 που η παράδοση είναι σε 1-3μερες δν έχουν θήκη στο κουτί, ενώ όλα τα unboxing - reviews έχουν την ίδια ημιδιαφανη θήκη! Ε ναι αυτό με έκανε να βγάζω έργα για τα τηλέφωνα (μήπως είναι εκθεσιακα, "μαϊμού" υπό την έννοια ότι προορίζονταν για άλλες χώρες ή τλπ μου φάνηκε κάπως, καθώς δν βρίσκω κάποια λογική εξήγηση.. Εδώ έχω ανάγκη τις απόψεις σας,τι προτείνετε να κάνω; (να αγοράσω και να πάρω απλά μια θήκη που θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς... Το 3ο μαγαζί μου είπαν ότι τλκ δν είναι διαθέσιμο τλκ θα έπρεπε να περιμένω 10 μέρες περίπου οπότε το προσπέρασα;λοιπόν εσείς τι θα κάνατε; κ ένα τελευταίο αξίζει να κάνω "αγορά μέσω σκρουτζ *προσφέρει μια ασφάλεια πχ αν κάτσει προβληματική συσκευή ασχολείται αυτό για άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων κτλ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια 

*συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα 🙏🙏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

OnePlus μόνο από επίσημο σάιτ ή Amazon.

Γι'αυτα που είπες .

Δν το έχω κάνει πήγα να το κάνω μέσα από ένα λινκ που μου έστειλαν (νομίζω το γαλλικό amazon στα χρήματα είναι μικρή η διαφορά κ σχετικά με την εγγύηση κ το αμαζον κ από σκρουτζ Πολωνία τα στέλνουν εκεί που είναι το σέρβις της oneplus.. Apo oneplus νομίζω έλεγε 299 λίγο το προχώρησα από όσο κατάλαβα ήθελε να βάλεις ένα voucher (?) γιατί έγραφε 399 κ αν το κατάλαβα σωστά βάζοντας αυτό, που δν έχω ιδέα τι είναι το παίρνεις 299 συν τα έξοδα αποστολής συν η διαφορά φορολογίας (που οκ δν είναι κ ιδιαίτερα μεγαλύτερη από το ΦΠΑ άλλων χωρών οπότε δν θα ανέβει και σημαντικά η τλκ τιμή.. Πάντως νομίζω θα είναι κοντά σε αυτή των σκρουτζομαγαζων... Δηλαδή τόσο άκυρη ιδέα είναι από το Drele sto skroutz? Ρώτησα και μου είπαν τα στείλουν στην oneplus k αυτοί 

Μόλις τώρα, Keith1404 είπε

Δν το έχω κάνει πήγα να το κάνω μέσα από ένα λινκ που μου έστειλαν (νομίζω το γαλλικό amazon στα χρήματα είναι μικρή η διαφορά κ σχετικά με την εγγύηση κ το αμαζον κ από σκρουτζ Πολωνία τα στέλνουν εκεί που είναι το σέρβις της oneplus.. Apo oneplus νομίζω έλεγε 299 λίγο το προχώρησα από όσο κατάλαβα ήθελε να βάλεις ένα voucher (?) γιατί έγραφε 399 κ αν το κατάλαβα σωστά βάζοντας αυτό, που δν έχω ιδέα τι είναι το παίρνεις 299 συν τα έξοδα αποστολής συν η διαφορά φορολογίας (που οκ δν είναι κ ιδιαίτερα μεγαλύτερη από το ΦΠΑ άλλων χωρών οπότε δν θα ανέβει και σημαντικά η τλκ τιμή.. Πάντως νομίζω θα είναι κοντά σε αυτή των σκρουτζομαγαζων... Δηλαδή τόσο άκυρη ιδέα είναι από το Drele sto skroutz? Ρώτησα και μου είπαν τα στείλουν στην oneplus k αυτοί 

Δηλαδή παίζει να μου δώσουν τηλέφωνο "διαφορετικό από αυτό της oneplus? Με μιαμου φορτιστή πχ; οπότε θα το έχουν ξεσφρςγισει;;; αν το πάρω" μέσω του σκρουτζ `δν μου παρέχει μία σχετική ασφάλεια; (από αυτά που διάβασα τλχ) 

Δημοσ.

Μπορεί να σου πασάρουν κανένα από Κίνα και όχι ευρωπαϊκό και μετά να τρέχεις.

Μπορείς να ρωτήσεις πως γίνεται με Amazon ή επίσημο σάιτ.

Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά με σχέση εάν το πάρεις από σκρουτζαδικο.

Δεν τους εμπιστεύομαι εάν το πάνε στο επίσημο σάιτ γιατί δεν έχω ακούσει κανένα σκρουτζαδικο να το κάνει αυτό.

Αυτοί απλά θέλουν να πουλήσουν.

Μετά εάν γίνει κάτι (οτιδήποτε) θα κάνουν τους Κινέζους.

Εγώ που το έχω πάρει(αρκετά χρόνια)από το επίσημο σάιτ έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Μπορεί να σου πασάρουν κανένα από Κίνα και όχι ευρωπαϊκό και μετά να τρέχεις.

Μπορείς να ρωτήσεις πως γίνεται με Amazon ή επίσημο σάιτ.

Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά με σχέση εάν το πάρεις από σκρουτζαδικο.

Δεν τους εμπιστεύομαι εάν το πάνε στο επίσημο σάιτ γιατί δεν έχω ακούσει κανένα σκρουτζαδικο να το κάνει αυτό.

Αυτοί απλά θέλουν να πουλήσουν.

Μετά εάν γίνει κάτι (οτιδήποτε) θα κάνουν τους Κινέζους.

Εγώ που το έχω πάρει(αρκετά χρόνια)από το επίσημο σάιτ έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ.. 

Δημοσ.

Όλα τα Oneplus Nord 2 έρχονται με θήκη διάφανη στην συσκευασία . 

Εγώ το πήρα από best price , και μαγαζί αξιόπιστο . 

Καλό βράδυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...