jmav93 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μισθωτός 5θήμερο - 8ώρο και έχω βρει μια δουλεία για τα σκ η οποία πληρώνει 550€ το μήνα μαύρα μετρητά στο χέρι. Αυτά τα χρήματα αν μόλις τα παίρνω κάθε μήνα τα καταθέτω στην τράπεζα θα έχω κάποιο θέμα; (έλεγχο κοκ) Εκκαθαριστικό τον χρόνο κάνω 12000€ μόνο από τους μισθούς της δουλειάς και δεν έχω άλλα εισοδήματα. Ασχολείτε κανείς με τέτοια μικροποσά;
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δεν χαλάς λεφτά τον μήνα;Κάνε το απο τα μαυρα,απλά να κοιτάς το 30% για την δήλωση. 3
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Λίγα ξόδεψε, λίγα βάλε στην τράπεζα και θα είσαι οκ.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μην τα βάζεις στην τράπεζα, δίνε τα για ΣΜ, βενζίνη και άλλες συναλλαγές στο χέρι 2
BrocasHelm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ότι είναι εκτός τραπεζικού συστήματος δεν μπαίνει πάλι μέσα. Κανόνας. Επίσης η υπέροχη κυβέρνηση μας πέρασε τον νόμο για αφορολόγητες γονικές παροχές, άρα αν το επιτρέπουν τα φανερά έσοδα γονέων, όλα ασπρίζουν αβίαστα αβάδιστα αβασάνιστα.
lector Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Αυτο που ειπε ο @Ukforthemoment. Και στο κατω κατω κρατα τα καβα για μια ωρα αναγκης ή για καμια αγορα που θα σου τη βαρεσει να κανεις (δε μιλαω για σπιτι αμαξι κλπ), ή για να τα φας σε ταξιδι/διακοπες.
Bitbit Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 προβλήματα που έχετε μερικοί. Και γιατί να τα βάλεις στην τράπεζα; Για να πάρεις το τρομερό επιτόκιο που δίνουν; Ξόδεψε τα και κράτησε τα νόμιμα. τόσο απλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα