soundou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, petran66 είπε Και σε μένα το ίδιο. Αποστολή σε τράπεζα κλπ. Μένει να τα «δούμε»…! κυκλοφορούν φημες οτι καποιοι ξεκινησανε να πληρώνονται
petran66 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, soundou είπε κυκλοφορούν φημες οτι καποιοι ξεκινησανε να πληρώνονται Τώρα μόλις είδα και δε μπήκαν ακόμα (Εθνική). 1
Near000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα επειδη δεν μπορω να καταλαβω με αυτα που διαβαζω γιατι τα λενε διαφορετικα μερικα σιτε και ο οαεδ δεν το σηκωνει αυτο το επιδομα το δικαιουται καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε βεβαια εχει κανονικα καρτα ανεργειας 5 χρονια και εινα ανεργος η πρεπει να εχεις δουλεψει καποιο χρονικο διαστημα και για μετα να εμεινες ανεργος 5 χρονια? Σας ευχαριστω παιδια
petran66 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, soundou είπε μολις μπηκανε σε μενα εθνικη Και σε μένα μπήκαν τελικά 16:40 Εθνική 12 λεπτά πριν, Near000 είπε Καλησπερα επειδη δεν μπορω να καταλαβω με αυτα που διαβαζω γιατι τα λενε διαφορετικα μερικα σιτε και ο οαεδ δεν το σηκωνει αυτο το επιδομα το δικαιουται καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε βεβαια εχει κανονικα καρτα ανεργειας 5 χρονια και εινα ανεργος η πρεπει να εχεις δουλεψει καποιο χρονικο διαστημα και για μετα να εμεινες ανεργος 5 χρονια? Σας ευχαριστω παιδια Δε παίζει ρόλο αν έχεις δουλέψει πριν τα 5 χρόνια η όχι! Αρκεί να έχεις κάρτα ανεργίας 5 χρόνια+και να έχεις κάνει ατομικό σχέδιο δράσης (ψηφιακό)! Ψάξτο λίγο, όσο προλαβαίνεις! Δε κι εδώ (είναι έγκυρο): https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/419168/dypa-simera-oi-pliromes-gia-to-epidoma-300-evro-se-anergous-oaed
kastorianos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αφου γραφει οτι τα εστειλαν τα λεφτα στην τραπεζα ειναι δυνατον να μην τα παρεις; Ισως και σημερα το απογευμα. Μού μπήκαν τό απόγευμα.
Near000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, petran66 είπε Και σε μένα μπήκαν τελικά 16:40 Εθνική Δε παίζει ρόλο αν έχεις δουλέψει πριν τα 5 χρόνια η όχι! Αρκεί να έχεις κάρτα ανεργίας 5 χρόνια+και να έχεις κάνει ατομικό σχέδιο δράσης (ψηφιακό)! Ψάξτο λίγο, όσο προλαβαίνεις! Δε κι εδώ (είναι έγκυρο): https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/419168/dypa-simera-oi-pliromes-gia-to-epidoma-300-evro-se-anergous-oaed Ευχαριστω για την απαντηση πετρο καποιος μεχρι ποτε εχει προθεσμια γιατι μπαινω στο Σιτε του οαεδ αλλα δεν βρισκω που λεει γ αυτο το επιδομα μηπως εληξε?
petran66 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Near000 είπε Ευχαριστω για την απαντηση πετρο καποιος μεχρι ποτε εχει προθεσμια γιατι μπαινω στο Σιτε του οαεδ αλλα δεν βρισκω που λεει γ αυτο το επιδομα μηπως εληξε? Θα μπεις με τους κωδικούς σου στη ΔΥΠΑ και θα κοιτάξεις αριστερά στις αιτήσεις. Κάνε κλικ εκεί. Λογικά, πάνω-πάνω θα λέει για το εφάπαξ επίδομα των 300 ευρώ. Ξανακάνεις κλίκ εκεί για να κάνεις αίτηση. Δοκίμασε το!! Απ όσο ξέρω, μπορείς να κάνεις ακόμα, αν πληρείς τις προϋποθέσεις!
johnmayson Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα μπηκαμε μ ενα φιλο στο site της δυπα οπου καναμε το ασδ σε ψηφιακο. Δεξια στο μενου δε γραφει πουθενα για επιδομα 300 ευρω. Στις επιλογες εχει δελτια ανεργιας ασδ επιταγες ωφελουμενων αιτησεις ( ουτε κει γραφει κατι)αν γνωριζει καποιος ας μας πει. Το βρηκαμε στο υποβολη αιτησης οκ
Loup-Garou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μου βγάζει αυτό το μνμ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 03/03/2023 Αλλα δεν έχουν μπει λεφτά Ξέρει κανείς τι γίνετε;
livornian7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε Μου βγάζει αυτό το μνμ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 03/03/2023 Αλλα δεν έχουν μπει λεφτά Ξέρει κανείς τι γίνετε; 10/3θα πληρωθεισ μεχρι τις 5 αν εχεις εθνικη αλλιως την δευτερα 1
@pnea1973 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Εμένα μόλις πατάω για να μπω στο ΑΣΔ μου εμφανίζει μια οθόνη χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι? Γνωρίζει κάποιος γιατί?
rus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2023 στις 6:03 ΜΜ, petran66 είπε Είμαι άνεργος πάνω από 5 χρόνια, έχω κάνει και ψηφιακό ατομικό σχέδιο δράσης και έκανα αίτηση στη ΔΥΠΑ ........ Το ψηφιακο ατομικο σχεδιο δρασης ειναι αυτο που λενε οτι αν αρνηθεις 3 φορες προταση εργασιας σε πετανε εξω απ τη δυπα? Αυτοι που παιρνουν κεα μπορουν να παρουν και το 300ρι? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από rus
petran66 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δε νομίζω να παίρνουν το επίδομα αυτοί που παίρνουν ΚΕΑ...Ρίξε μια ματιά κι εδώ: https://www.mykep.gr/nea/dypa-erhontai-oi-pliromes-gia-efapax-epidoma-300-eyro-se-makrohronia-anergoys-oaed Για το ψηφιακό ατομικό σχ.δράσης κλπ. δε γνωρίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα