Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, eranoulis2023 είπε το γνωρίζω απόλυτα και δεν με απασχολεί. γνωρίζεις επί του θέματος κάτι; Koίτα το https://wise.com/help/articles/3luodUQFD9YWzNc8PvIfVK/holding-your-money-as-stocks
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, eranoulis2023 είπε το γνωρίζω φίλτατε μάλλον θα τα χώσω και ας με λιώσουν στα ποσοστά γιατί απλούστατα δεν μπορώ να έχω 4κ να υπάρχουν υπό το τωρινό πλαίσιο οργάνωσής των οικονομικών μου. ? Να σου δωσω ενα IBAN να τα ξεφορτωθεις αμεσα;
vs_skg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Να μην εμπιστεύεσαι Trading 212/Degiro και να εμπιστεύεσαι ελληνική τράπεζα είναι σαν να λες δεν εμπιστεύομαι Amazon, μόνο Κωτσόβολος. 9 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, eranoulis2023 είπε Χαιρετώ, Πρόσφατα έκανα μια πολύ καλή πώληση από το μαγαζί μου η οποία μου απέφερε, μετά από λειτουργικά/μισθοδοσίες/αποθήκες το αμύθητο ποσό των 4.000€. Δεν θα τα φάω γιατί είμαι ήδη μισθωτός και, οικογενειακώς, τα βγάζουμε πέρα μια χαρά. Αυτά τα λεφτά θεωρητικά είναι για φάγωμα. Από το να τα παίξω κουμάρια (δεν μαρέσουν), να τα φάω βενζίνες ή οτιδήποτε άλλο αποφάσισα να τα βάλω σε κάποιο snp500 και να τα ξεχάσω εντελώς. Δεν εμπιστεύομαι online πλατφόρμες. Θα ήθελα να το κάνω στην κίτρινη τράπεζα στην οποία διατηρώ επαγγελματικούς λογαριασμούς. έχει κάποιος εμπειρία; Θα ασχοληθούν μαζί μου για τόσο μικρό ποσό ή κακώς ασχολούμαι; Ευχαριστώ. Το κοίταξα πρόσφατα για 10Κ που ήθελα να επενδύσω. Η κίτρινη τράπεζα είναι απλά νταβατζής, σου παίρνει τα μισά από το κέρδος (αν έχεις) ενώ έχει fees ακόμα κι αν τελικά δεν έχει καλή απόδοση. Μπορεί τελικά να τους πληρώσεις για να παίξουν (και να χάσουν) με τα χρήματα σου. Degiro, Freedom24 είναι σαφώς καλύτερες σε όλα τα επίπεδα. Και πιο πιθανό να έχεις κέρδος, και δεν έχει (ή έχει ελάχιστα) fees και σαφώς μεγαλύτερη αξιοπιστία. 1 1
leoy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Το κοίταξα πρόσφατα για 10Κ που ήθελα να επενδύσω. Η κίτρινη τράπεζα είναι απλά νταβατζής, σου παίρνει τα μισά από το κέρδος (αν έχεις) ενώ έχει fees ακόμα κι αν τελικά δεν έχει καλή απόδοση. Μπορεί τελικά να τους πληρώσεις για να παίξουν (και να χάσουν) με τα χρήματα σου. Degiro, Freedom24 είναι σαφώς καλύτερες σε όλα τα επίπεδα. Και πιο πιθανό να έχεις κέρδος, και δεν έχει (ή έχει ελάχιστα) fees και σαφώς μεγαλύτερη αξιοπιστία. Ακριβώς. Θα χασεις και λεφτα γιατι αν πεσεις σε bear market year παλι η κιτρινη τραπεζα παιρνει το διαχειριστικο fee παρολο που δεν εχεις αποδοση. Εκτος αν δεν ειναι 4κ (λογικο) και δεν θελει νε μεταφερει μεγαλο ποσο ο TS εκτος ελλαδος πχ degiro or other.
panagiotis54 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 online μεγαλες ειναι εως 20k εγγυημενα απο ευρωπη...αν ο ts δεν εννοει 4κ αλλα 40κ τοτε εχει δικιο να ανησυχει...ομως degiro και Interactive Brokers ειναι μακραν οι πιο αξιοπιστες θεωρω και χωρις να ειμαι 100% αλλα μονο 98% σιγουρος, 20+20 σε καθεμια απο αυτες δεν εχεις θεμα. χρεωκοπημενες ελληνικες τραπεζες ειναι γελοιο να σκεφτει ο οποιοσδηποτε να δωσει λεφτα του...το πολυ πολυ διαβασε/ψαξε ποια ξενη τραπεζα δεν εχει δυσκολες απαιτησεις σε καμια πιο σοβαρη χωρα να τα βαλεις εκει ξερω εγω
ribo7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχουμε κανά καλό videaακι για καθοδήγηση πως δουλεύει το Degiro (S&P500 /ETFs)? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από ribo7
fragos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, eranoulis2023 είπε χαχαχα όχι είναι inside joke για μια εκπομπή που παρακολουθώ. Γιατι δεν παιρνεις κανενα μηχανακι?
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολυ καλα κάνεις και σκέφτεσαι με αυτόν το τρόπο, συγχαρητήρια. Θα σου πρότεινα να πας στην Eurobank και να επενδύσεις τα 4Κ στο GLOBAL HIGH (πληροφορίες εδω) με προμήθεια 1-1,5%. Προσωπικά εχω επενδυτικά σε όλες τις τράπεζες και η Πειραιώς ειναι απο τις πιο ακριβές & ανούσιες να ασχοληθείς. Πάνε Eurobank ή Alpha Bank. ΥΓ: Δημιουργείς επενδυτικό λογαριασμό στην Eurobank, βάζεις συνδικαιούχο στον λογαριασμό την γυναίκα σου ή τα παιδιά σου, βάζεις τα λεφτά εκεί και τα ξεχνάς. Μην κάνεις το λάθος να τα κοιτάς που βρίσκονται καθε μήνα. Επίσης πολύ σημαντικό εαν μπορείς βάζει και τίποτα επιπλέον κάθε Χ καιρό, μονο καλό θα σου κάνει! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από leonidas_fs 2
marksk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 πολύ αμοιβαίο βλέπω να κυκλοφορεί τώρα τελευταία. Ελπίζω να μη κλαίμε τα λεφτάκια μας
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, marksk είπε πολύ αμοιβαίο βλέπω να κυκλοφορεί τώρα τελευταία. Ελπίζω να μη κλαίμε τα λεφτάκια μας Ε εντάξει λογικό, όσο προχωράει η τεχνολογία μαθαίνουμε πιο πολλά πράματα, μαθαίνουμε αξιοποιούμε τα χρήματα μας κτλ κτλ… 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Αν και θα γίνω ο γραφικός του thread. Σου λεω να κρατήσεις τα λεφτά στην τράπεζα και να αξιοποιηθουν για ώρα ανάγκης η που θα χρειαστεις κάτι. Κάνε αυτό που σου είπε ο Leonidas fs με τον επενδυτικό λογαριασμό. Μην χάνεις χρόνο με χρηματηστηριακα και άλλα χρηματοπιστωτικα προϊόντα και πλατφόρμες. 1 3
vs_skg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε online μεγαλες ειναι εως 20k εγγυημενα απο ευρωπη...αν ο ts δεν εννοει 4κ αλλα 40κ τοτε εχει δικιο να ανησυχει...ομως degiro και Interactive Brokers ειναι μακραν οι πιο αξιοπιστες θεωρω και χωρις να ειμαι 100% αλλα μονο 98% σιγουρος, 20+20 σε καθεμια απο αυτες δεν εχεις θεμα. χρεωκοπημενες ελληνικες τραπεζες ειναι γελοιο να σκεφτει ο οποιοσδηποτε να δωσει λεφτα του...το πολυ πολυ διαβασε/ψαξε ποια ξενη τραπεζα δεν εχει δυσκολες απαιτησεις σε καμια πιο σοβαρη χωρα να τα βαλεις εκει ξερω εγω Οι εγγυησεις ειναι για το σεναριο που η εταιρεία χρεωκοπει. Η ibkr ειναι 45 χρονια εταιρεία με 100 δις υπο διαχείριση, δεν παει πουθενα.
fredd0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Πολυ καλα κάνεις και σκέφτεσαι με αυτόν το τρόπο, συγχαρητήρια. Θα σου πρότεινα να πας στην Eurobank και να επενδύσεις τα 4Κ στο GLOBAL HIGH (πληροφορίες εδω) με προμήθεια 1-1,5%. Προσωπικά εχω επενδυτικά σε όλες τις τράπεζες και η Πειραιώς ειναι απο τις πιο ακριβές & ανούσιες να ασχοληθείς. Πάνε Eurobank ή Alpha Bank. τα fund of funds ειναι η χαρα της τραπεζας, εσυ νομιζεις πληρωνεις 1-1.5%, στη πραγματικοτητα πληρωνεις πολλαπλασια (καθε υπο-αμοιβαιο χρεωνει δικα του διαχειριστικα) γιαυτο εχουν και τοσο οτιναναι δεικτες αναφορας. 1
leonidas_fs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, fredd0 είπε τα fund of funds ειναι η χαρα της τραπεζας, εσυ νομιζεις πληρωνεις 1-1.5%, στη πραγματικοτητα πληρωνεις πολλαπλασια (καθε υπο-αμοιβαιο χρεωνει δικα του διαχειριστικα) γιαυτο εχουν και τοσο οτιναναι δεικτες αναφορας. Τόσα χρόνια που έχω FOF πληρώνω αυτά που αναγράφετε στο factsheet. Δεν νομίζω ότι σε χρεώνουν παραπάνω από όσο λένε, γιατί το λες αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις