AlePa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! Ερώτηση. Μου έχουν χακάρει το λογαριασμό του Instagram και έχουν ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (ναι, δεν πρόλαβα να το ενεργοποιήσω εγώ από πριν). Έχω καταφέρει να αλλάξω κωδικό αλλά πάντα κολλάω στο σημείο που ζητάει τον 6ψηφιο σύνδεσης από την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας ή κάποιον από τους 8ψηφιους εφεδρικούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω αυτό το βήμα και να συνδεθώ; Το email και το κινητό μου είναι ακόμη συνδεδεμένα.
kormos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, AlePa είπε Καλησπέρα! Ερώτηση. Μου έχουν χακάρει το λογαριασμό του Instagram και έχουν ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (ναι, δεν πρόλαβα να το ενεργοποιήσω εγώ από πριν). Έχω καταφέρει να αλλάξω κωδικό αλλά πάντα κολλάω στο σημείο που ζητάει τον 6ψηφιο σύνδεσης από την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας ή κάποιον από τους 8ψηφιους εφεδρικούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω αυτό το βήμα και να συνδεθώ; Το email και το κινητό μου είναι ακόμη συνδεδεμένα. Δε νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα