Προς το περιεχόμενο

the suffering, teleutaio boss

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia mias kai lete giayto logika prepi na eimai ligo prin to teleytaio boss eimai eki pou vgenis apo ena tounel kai exi trakari ena amaksi se ena dentro kai exi keno gia na pidiksis pos pernai to prama edo pera?

Δημοσ.

an eisai sto simeio poy vlepeis na erxetai ena fortigaki kai prepei na to apofigeis prin trakarei,gia na peraseis apenanti prepei na aneveis se ena dromaki aristera prin to gremo. ekei pera mazeveis ammo kai kati alla kai meta pidas sto simeio apenanti sto vgkremo.tote paizei videaki kai nomizo oti peftei to fortigaki mes sto gkremo kai pernas apo pano toy gia na peraseis. an den eisai ekei prosdiorise poy akrivos.

Δημοσ.

einai sto level 20 mpainis se kapia siraga xtipas ena solina gia na treksi nero kai na svisi i fotia osta na peraso apo to sirmatoplegma.molis vgis ekso einai to fortigaki pano sto dentro aristera exi mia anifora kai diafora piromaxika.meta apo ligo sto fortigaki petagontai ta kolopaidia me tis foties .profanos prepi na pidikso apenanti.

a mesa sto tounel gia na sviso ti fotia metakinisa ena kivotio ligo kato sto kapaki me ta nera.kai proseksa oti exi kai deytero kapaki pigenontas pros ta ekso mipos prepi na kano kati eki?

Δημοσ.

lipon to thema einai oti eimai monos den iparxi kanis mazi mou opote i tha prepi na pekso apo pio piso i tha prepi na vro to save amesos meta apo ki an kseri kanis site gia save perimeno

thanks

Δημοσ.

Afou sou rixtoun aytoi oi typoi me tis foties, plisiazeis sto gremo kai tote exei videaki pou deixnei ena leoforeio pou erxetai katapano sou, pida sto plai kai katopin sto leoforeio pou epese sto keno , liges maxes akomi kai tha fthaseis stin apovathra opou synantas tous televtaious boss....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...